Dzisiaj jest 18 sie 2025, 4:11

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Dziewczyny
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Pyle rozpalaj ją całuj po szyi, piersiach jak będzie już stawiała opory to powiedz, że ma rację że za krótko się znamy, i rozpalaj ją od początku jak za drugim razem też będzie miała opory to na ten dzień odpuść ten temat. Nie chce sie z tobą kochać bo nie czuje bezpieczeństwa. Jak chcesz jakiś szerszy wykład to mogę ci na pw napisać.

Obrazek

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Awatar użytkownika

Pojazd: Audi A3 1.8T
nie no wiadomo o co chodzi, takie mizi mizi to juz bylo nawet bardzo ze juz moglismy cos dzialac ale wiadomo skonczylo sie na nie "bez powodu" to ja nie zmuszalem bo nie chcialem wydawac sie nachalny i odpuscilem.

Denerwowalo mnie jeden fakt ze u kumpla nocowalismy bo byla impreza i sie troche wypilo, to jak już haha wiadomo niby "spalismy" to raptem mi na ucho powiedziala ze ma na mnie ochote i w ogole, ale przeszkodą byl kumpel śpiący 2 metry dalej na drugim łózku bo małe mieszaknie, a jak nocowała u mnie tez troszke wypilismy ale mniej to tylko na mizianiu sie skonczylo nie wiem o co be. Jednak chyba czasu potrzeba. Jesli dziewczyna potrzebuje go i nie jest gotowa okej rozumiem, jak mowiliscie pochopnie nie ma co dzialac i tez tego sie trzymam, nie chce dla niej wydawac sie ze tylko jestem z nią wiadomo do czego bo tak na prawde kocham ją i nie chce jej stracic.

Dzieki za rady, zbyt pochopnie nie ma co i tego sie trzymam, bedzie okazja i bedzie trzeba to sie zrobi hehe.

A i jeszcze jedno pytanie, bo za nie dlugo roczek wybije, jak myslicie jakis fajny bukiecik z kwiatow i naszyjnik powinnien uszczesliwic dziewczyne?

Obrazek
~Kliknij~ :lol:

Awatar użytkownika

Pojazd:
Pyle ,odpuść sobie całkowicie na tydzień ,nie przytulaj jakoś za bardzo ,nie całuj. Albo sama zacznie to robić albo zapyta czemu wtedy mówisz "nie chce być nachalny ,chcesz to przecież mnie pocałujesz" a po tym tygodniu to co mówi Grabek. Pójdziesz na pewno krok do przodu bo sama będzie chciała. Tylko pamiętaj ,jak sama zacznie to okej ,nie uciekasz ,ale jak nic nie bd robić to ty też.

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Awatar użytkownika

Pojazd:
A ja dziś na nowo mam dziewczynę :)

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
Sprzedam części Katana,Sym,Peugeot,Romet,Jawa
TANIO GG 10293344

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
No to gratyy bartos :D

A ja dziś przy parku świrowałem na moto hahhah a siedziala moja była i dziś jej złożyłem życzenia a ona zaczęła pisać i czy nie chce iść jutro na dwór z nią i z jej koleżanką ahahah wstępnie powiedzialem że moge . :D jak myślicie iśc ? :)

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=345910

WBIJAĆ !!! SENDA -X-TREME NA BIDALOCIE *.*

Awatar użytkownika

Pojazd:
No to ja też się pochwalę.
Z Marysią już nie piszę .
Mam nową dziewczyn wszystko zaczęło się na Festynie kiedy troszkę wypiłem no i kumpela mówi żebyśmy poszli sobie pogadać z Eweliną no to ja ją z ręke i dawaj. Idziemy no to mówię o czym gadamy ,a ona no nie wiem no to ja mówi o życiu no to coś tam pogadaliśmy a potem mówię czekaj muszę się wysikać xD Podbiegłem po cichaczu powiedziałem że mi się podoba dałem całusa w policzek no i wszystko się zaczęło .
W niedziele byłem na dożynkach no i Maria mnie widziała jak się prowadzę z Eweliną za rękę no to wyglądała na taką nie zbyt zadowolną napisała mi czy jestem na tych dożynkach nic nie odpisałem odwiozłem swoją do domu a no to jej odpisałem że już mnie nie ma itp a ona że szkoda i takie tam .

Naciskam starter.
Jeszcze kominiarka,rękawice,kask.
Ruszam,opada zmęcznie i złość.
Zostawiam za sobą świat pełen zawiści,
krzywd,raniących niedomówień...
Bo moją ulubioną pozycja?
To pozycja za kierownicy motocykla.

**
Awatar użytkownika

Pojazd: Skuter - Aprilia Sr50
Speedy, idź ale nie wykazuj nią jakiegoś większego zainteresowania :D trochę ją olej :D

Tylko z tą byłą to ja mam raczej słaby kontakt, bo skonczyla to rok temu, ale warta świeczki, ta jej przyjaciółka też ale wkurza mnie, bo sie nie chce spotkac, a ta 3 to taka trochę nie pewna bo miała już kilku ale chyba postaram się z nią jakoś lepiej zapoznać ;D bo też niezła :D Mówię w każdym wypadku o wyglądzie i charakterze :D Jak myślicie ?;> z każdą po trochu ? :D

Zapraszam do mnie:) --> aprilia-sr50-by-konrii98-t362938.html a potem ...
Obrazek

**
Awatar użytkownika

Pojazd: 86c2f 1.4 D und Vect B 2.0 DTI
No ja też cały czas trzymam kontakt z Eweliną dzisiaj sama napisała pisaliśmy i się pytała jak nad morzem to jej napisałem że fajne laski są i napisała mi że idzie włosy farbowac i na tym się zakończyło teraz nie wiem czy chciała mnie spływic czy co chyba się nie obraziła. Ale i tak będzie tyko koleżanka

"They say pain is an illusion
This is just a bruise and
you are just confused but
I am only human"

Awatar użytkownika

Pojazd:
Coś nagle poprawa u wszystkich. O dziwo Asia stosuje się do zasad jakie ustaliliśmy i jest dobrze. Miła atmosfera, stara się o mnie bardziej, sama zaczyna pisać :) Klasa po prostu.

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
TANIO GG 10293344

Awatar użytkownika

Pojazd: TPH 125
bartos212 haha a za tydzien znow bedzie zle :D

Obrazek

https://www.facebook.com/pages/Najnowsz ... 734?ref=hl Lajkujemy

Obrazek

*

Pojazd: Audi a3 1.8T 150km
x2, do okresu ma spokój :D

**
Awatar użytkownika

Pojazd: 86c2f 1.4 D und Vect B 2.0 DTI
Rumyk hahaha dokładnie

"They say pain is an illusion
This is just a bruise and
you are just confused but
I am only human"

Awatar użytkownika

Pojazd:
Teraz postanowiłem podejść do tego z większym dystansem. Jak będzie to będzie kłótnie zawsze są i będą bo nie ma bata abyśmy się zgadzali w każdej kwestii. Więcej prywatnego życia i ciekawsze spędzanie czasu się nam przyda.

TANIO GG 10293344

Awatar użytkownika

własnie lepiej sie zbytnio nie angazowac bo potem placz hehe.

Moja ostatnio wczoraj taka awanture zrobila ze skomentowalem zdj kolezanki ze cud malina to ta w taka histerie wpadla i do mnie z lapami czaicie haha, a ja mowie a co nie moge a ona do mnie z takim tekstem ze jak ona nie komentuje kogos to i ja nie moge ahahah to ja ją wyśmiałem przy wszystkich to prawie do mordo bicia nie doszlo, z jej strony oczywiscie bo ja nigdy nie uderze.

Obrazek

Awatar użytkownika

bartos212 a to tez dobre nie jest.

Pyle zazdrosc kolego :D

Obrazek

Obrazek

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
U mnie też w sumie wszystko idzie OK spotykamy się itd. ale ona boi się zaangażować w jakimś dużym stopniu bo ostatni jej związek nie zakończył sie zbyt ciekawie, i mówi że boi się o mnie bo widzi jak się angażuje i widzi we mnie siebie z początku poprzedniego związku i wie jak rozstanie boli itd. ogólnie potrzebuje czasu i powinno być OK moim zdaniem.

Z czego jestem zadowolony każde z nas ma własne życie i czas dla znajomych wynika to z tego że mieskzamy 20km od siebie i dopasowac tak że oboje mamy czas jedynie weekendy ale wtedy spędzamy całe popołudnie i wieczór razem zazwyczaj.

Obrazek
Ku pamięci[*]

Awatar użytkownika

ziolas94 zwolnij troszke i bedzie jeszcze lepiej :)

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika

Rumyk, moze i tak ale jej sie nie dalo wyjasnic ze to tylko "kolezanka" i mego dobrego kumpla dupa, ona caly czas po co na co komentowales. itd masakra a potem do niej ze co nie zrobie to zle i w ogole bo taka prawda a ona to moze mnie zostawisz tak bedzie najlepiej ja nic sie nie odezwalem a ona ze co juz myslisz kolejny pretekst zeby mnie zostawic a ja moze to sie tak wkurwila ze masakra, specjalnie dla niej to powiedzialem chociaz tego nie chcialem, bo juz zniesc nie moglem caly czas cos nie tak. Ale potem jakos wytlumaczylismy sobie i w ogole i z prowadzilem do drogi ze to jej wina zeby ona poczula sie winna tego a nie ja, bo by mi jeszcze bardziej na glowe weszla to zaczela mnie przepraszac i tak ma byc!.

Panowie juz nie wiem ktory raz powtarzam nie ma co dziewczynie sie zalic itp robic z siebie pedała bo wejdzie na glowe i bedzie miala nad wami kontrole, z kobietami trzeba krótko i na temat! haha

Obrazek

Awatar użytkownika

Pyle skad ja to znam

-- 28 sie 2013, o 20:03 --

ha no to jutro jade na dymanko :D

Obrazek

Obrazek

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ehhh a ja dziś poszedłem na te spotkanie i miało być tak że to ta moja była bedzie i jej koleżanka no i dobra napisała ta koleżanka to jak idziemy a ja że ja już na mieście no to okei a za chwile esa od niej że ta moja była się wykręca i nie chce iść a jak że jak chce no i dobra spotkaliśmy się i ona że musi iść do domu bo jej coś wypadło a ja no ok a ta koleżanka taak rowery na które sama napisałaś do ciotki czy idzie jak ja mu napisałam czy idzie a ona dobraa weś no i odprowadziliśmy ją do domu i poszedłem z tą koleżanką a on jakaś obrażona jakby czy pogniewałem się że poszła do domu a ja że nie ale żeby więcej się nie zapraszała najpierw na spotkania a potem wystrzał robi a ona że i tak nie było tematu do rozmowy a ja specjalnie nic nie gadałem żeby nie było że mi na niej coś zależy a ona że poszedłeś sobię z tą koleżanką i gadaliście a ja że dobrze i żeby robiła co chce bo to nie moja sprawa a ona aha. I się skończyło ; ) Nie wiem mam zamiar jej napisać na gg że lepiej bedzie jak na razie się nie będziemy kontaktować i wgl ? Te laski to maja nasrane w bani chcą się spotkać robią wystrzał a potem jeszcze zazdrosne o to że z koleżanką jej się przeszedłem ...

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=345910

WBIJAĆ !!! SENDA -X-TREME NA BIDALOCIE *.*

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897 ... 1019  Następna