Dzisiaj jest 17 sie 2025, 21:23

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Dziewczyny
**
Awatar użytkownika

Pojazd: Skuter - Aprilia Sr50
TZRfan, nie no po tych 2 czy 4 dniach napewno tak nie pomyśli, nie wykazuj po tych paru dniach jakby ci zależało, nie żal się jej jeśli to czasem robisz, sprawiaj wrażenie z deka tajemniczego to będzie chciała cię "odkrywać", będzie się dopytywać czy coś się stało itp :D co zrobisz dalej ? - to już twoja sprawa ;)

Dowiedziałem się dziwnej rzeczy o mojej byłej :P Na mikołajki 2 lata temu dałem jej sporego miśka co trzyma swoje serducho. I dowiedziałem się, że odkąd jej dałem tego miśka cały czas go przytula itp jak jest smutna czy coś :P Misiek spory i miły w dotyku więc ją rozumiem :D sam bym sobie kupił samice miśka <XD>i przytulał ale musiałaby mieć cycuszki ^^ XD Jak myślicie coś to znaczy ? praktycznie się nie kontaktujemy, czasem pogadamy przy okazji czy coś a tak to nic .. W sumie wszystko przez jej drugą przyjaciółkę, to przez nią była mnie rzuciła bo jej zryła banie że ja to jestem taki nie taki, a ta szmata kiedyś była we mnie zakochana, ale pasztet w ch** i ma mózg 5 latki to jej nie chciałem i cały czas podobno ryje banię mojej byłej, co raz jeśli coś o mnie wspomni itp.. -.-
Co robić ?:P

Zapraszam do mnie:) --> aprilia-sr50-by-konrii98-t362938.html a potem ...
Obrazek

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

*
Awatar użytkownika

Pojazd: Zetka50
Nic, jak kocha sama wróci, wiem to po swojej. Tyle razy było "zostaw mnie, odchodzę itp." ,a pewnego razu powiedziałem skoro tak, to ja Cię oleję. I zamiast np. pokazywać jej że tęsknię, robiłem wszystko by się dobrze bawić, tylko po to żeby widziała że bez niej też można sobie dać radę. Nie odbieranie telefonów, wstawianie na Fb zdjęć z koleżankami np. na grillu. Dostała taką nauczkę , że już dawno wróciła i teraz nawet podczas dużej kłótni tego nie powie ;D

https://www.facebook.com/szosowatazecia - Like !

Awatar użytkownika

Pojazd:
szosuh ,głupie ,ale prawdziwe. Olej ją na dwa miesiące to teraz trzyma przy innych laskach jak oszalona ,nie puści. Dobrze czasami pokazać miejsce w szeregu.

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Awatar użytkownika

Pojazd: Audi A3 1.8T
Panowie wiecie może co zrobić żeby dziewczynie bardziej zalezalo?, ostatnio zastosowalem chlodzik i pomoglo ale ilez mozna ;p, troche dziwna sprawa ale denerwuje mnie to ze jej kolezanka ba psiapsiułka jej, jest teraz w trudnej sytuacji tez w zwiazku i co do czego wyszlo ze przeszlo to i na nasz zwiazek, zero zainteresowania mną tylko o boze ale jej ciezko, on robi ją w chu.. wiesz? itp, albo ze bardzo mi jej szkoda itp, denerwuje mnie to powoli bo caly czas gada o niej jak by to byla nie wiem co, a zainteresowanie mną zerowe, wczoraj np pojechalismy tam z kumplami do jej miasta i oczywiscie musiala wyjsc z kolezankami, oczywiscie po browarku one juz ... i tylko sie przywitala ze mna i caly czas siedziala z ta kolezanka bo ona plakala i nie wiedziala co odp dla tego chlopa to moja jej mówiła... ja sie wkur to z kumplem pol litra na dwoch rozpracowalismy w samochodzie i wyjeb.. mialem, dopiero po pol godz przyszla do mnie spytac uwaga "co tam" no mnie taka kurwica wziela ze masakra, posiedziala moze z 10min i powiedziala wiesz ja musze isc do niej bo znowu placze no kur.. a co mnie obchodzi jej kolezanka w kazdym zwiazku są jakies trudne chwile i sie powinno samemu to jakos rozwiazac...

Macie jakies pomysły?

Obrazek
~Kliknij~ :lol:

Awatar użytkownika

Pojazd:
" Pamiętasz jeszcze że możesz i ty stracić chłopaka jak zaniedbasz to uczucie" Na pewno nie zostawi tego obojętnie i nie puści na to lachy. Tylko i wyłącznie szeptem w prawe uszko. Zawsze działa.

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

**

Pojazd: Rieju SMX pro
Jest taka sytuacja, do mojego byłej gimbazy chodziła koleżanka byłej mojego kumpla , gadam z nią od początku wakacji codziennie gdy ja nie napiszę to ona pisze sama z siebie . Dogadujemy się bardzo dobrze .W lipcu chciałem się z nią spotkać ale stwierdziła że to i tak nic nie wypali , a na nastepny dzień była z takim jednym ale i tak codziennie do mnie pisała nawet gdy ja "byłem zimnym draniem :D" była może z nim tydzień gdyż ten koleś jest dość mocno zryty. Teraz sama jakby okazywała chęć spotkania tylko ja nie wiem zbyt jak jej to zaproponować gdyż nie chce odwalić jak wtedy mnie troszkę spławiła w lipcu. Myślałem aby pojechać z nią moim skuterem do sąsiedniej miejscowości na lody i spacer? Proszę o dobre rady a nie jakieś jajca bo to pierwsza dziewczyna w którą tak się wkręciłem ...

*

Pojazd:
No lody i spacer wystarczą. Jeśli dziewczyna chce spędzić z Tobą czas to jej to wystarczy,ba będzie zachwycona. Serio-NORMALNE dziewczyny (nie materialistki,pustaki itd) nie potrzebują nie wiem czego,żeby być zadowolone. Wystarczy jej głupie posiedzenie na ławce i szczera,miła i sympatyczna rozmowa. Mnóstwo razy słyszałem min od mojej byłej czy też koleżanek przy rozmowie w większym gronie,że one nie wymagają wycieczek do Paryża,wystarczy jej wypad na najbliższe jezioro latem i druga osoba. Oczywiście są wyjątki (patrz wyżej),ale jeśli coś ma wyjść z płcią przeciwną to musi jej zależeć na chłopaku,a nie na jego portfelu czy bóg wie czym innym. Zapewnij sympatyczną atmosferę,dużo gadaj(oczywiscie z umiarem,nie przerywaj jej i nie zaczynaj nowej gadki),uważaj na nie zręczną ciszę,patrz prosto w oczy,a nie w dekolt,bo za którymś razem może się to gorzej skończyć :mrgreen:
Bądź sobą i nikogo nie zgrywaj,nie bądź sztucznie miły,ani nie zgrywaj pewniejszego siebie niż jesteś. To jest dobre na podryw,ale potem z czasem wychodzi wszystko i związek się rozpada. Dużo neie trzeba,żeby zaimponować dziewczynie,serio.

*

Pojazd:
A ja jeden dzień nie odpisywałem,przemyślałem wszystko i tyle.Dzisiaj odpisałem żeby nie było że zalezało mi tylko na związku,łatwo się poddałem,olałem itd ,na początku drętwo potem coś tam pogadaliśmy ona na końcu buziak a ja "cześć :)" .Przyjadę do PL to pójde na całość,mieliśmy kiedyś razem %% opracować,popijemy jak zacznie sie kleić to wylece "co robisz? przecież sama mówiłaś że jesteśmy tylko koleżeństwem",spale to spale nie to nie nie pierwsza i ostatnia,w zanadrzu coś tam mam więc easy :)

Awatar użytkownika

Pojazd:
A ja wczoraj miałem ze swoją na rower skoczyć ale nie chciało się jej jechać bo tylko kiepskie rowery miała domu bo inne zabrało rodzeństwo. Wieczorem byłem na spocie na mieście to sie spotkaliśmy sama zaproponowała, potem poszła do domu ja na spot i zabalowało się to dziś jak jej opowiadałem co było to sie pogniewała że mogłem Sb coś zrobić złego, że się martwi.

Jestem pod wrażeniem, sama proponuje spotkania,pisze pierwsza,miła itp. No pozytywna przemiana.

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
Sprzedam części Katana,Sym,Peugeot,Romet,Jawa
TANIO GG 10293344

Awatar użytkownika

Pojazd: Audi A3 1.8T
a ja tam mam wywalone co bedzie to bedzie, zaraz wlasnie jade do klubu i sie zabawie ;p

tak mnie denerwuje jakos moja ze... Ostatnio pisze z kolezanka swoja i normalnie dogadujemy sie jak nie wiem co, w kazdej sprawie ona potwierdza ze mam racje i tak dalej, duzo lepiej mi jest z nią rozmawiac niz z moją nie wiem czemu.

Teraz juz sam nie wiem co robic.

Obrazek
~Kliknij~ :lol:

**
Awatar użytkownika

Pojazd: 86c2f 1.4 D und Vect B 2.0 DTI
Dobra panowie jest taka spraw spodobała mi się dziewczyna dzisiaj się jej spytałem jakiej muzyki słucha słucha rocka niestety nie mam pojęcia nic o tej muzyce słucham reggae i folk metal ale mniejsza o to nie wiem jak jej zaimponować :C

"They say pain is an illusion
This is just a bruise and
you are just confused but
I am only human"

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
A jak poznac dziewczynę xd?

Wpadnij do mojego zippa :)
viewtopic.php?t=358105

**
Awatar użytkownika

Pojazd: Skuter - Aprilia Sr50
Scrimer, zaimponować jej możesz też jakąś ciekawostką o sobie np że trenujesz parkour czy coś :D

Seba zipp, nie rozumiem pytania :mrgreen: Podchodzisz do dziewczyny i mówisz "Hej jestem sebastian :D" i tyle ;P

Zapraszam do mnie:) --> aprilia-sr50-by-konrii98-t362938.html a potem ...
Obrazek

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
;

viewtopic.php?t=358105

Ostatnio zmieniony 01 wrz 2013, 6:59 przez seba zipp, łącznie zmieniany 1 raz

Pojazd: Piaggio NRG Mc3
A ja wam powiem że mam z kobietami święty spokój , puki co kobieta mi do niczego nie potrzebna , no wiadomo czasem by się przydała ale cóź ... Uznałem że za kobiety to się wezmę na poważnie gdzieś jak pójdę do technikum ;D

NRG mc3 SPORT ! DR.EVO 71cc + Stage6 PRO !! Dzieje się cały czas ! Wpadaj !
http://forum.mieloch.pl/post2399786.html#p2399786
https://www.facebook.com/pages/Black-Piaggio-NRG-by-Ostrowidz-FULL-SPORT/606394792772355?ref=hl

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
ja bym chciał taką chociaż do popisania ;p

viewtopic.php?t=358105

Pojazd: Piaggio NRG Mc3
Popisać to możesz się długopisem :D Nie ma sensu taki związek albo zarywasz do dziewczyny bo z niej super dupa i nie popuścisz jej już nigdy albo się za żadną nie bierzesz , kobita to nie rzecz :D

NRG mc3 SPORT ! DR.EVO 71cc + Stage6 PRO !! Dzieje się cały czas ! Wpadaj !
http://forum.mieloch.pl/post2399786.html#p2399786
https://www.facebook.com/pages/Black-Piaggio-NRG-by-Ostrowidz-FULL-SPORT/606394792772355?ref=hl

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
No ok tylko jak bo w realu to tylko chodzi ze znajomymi a myślałem ,żeby jakoś na fb zaczac przyjazn i jak myslisz co byś zrobił na moim miejscu xd?? Chyba se jednak odpuszczę skuter też dobra laska ;p

viewtopic.php?t=358105

*

Pojazd:
Nie rób z siebie pizdy,podejdź i zagadaj jak cie zleje to przynajmniej czegoś się nauczysz.Pamiętaj że kazde nowe doświadczenie czegos uczy i bardziej jej zaimponujesz podbijając niż pisząc na fb.BIJ !

Awatar użytkownika

Pojazd:
seba ,weź nie odwalaj maniany ,w taki sposób to ty daleko nie zajedziesz. "do popisania " ? WTF ,chłopak weź wyjdź z internetu ,poznaj jakieś laski ,po podrywaj ,poflirtuj ,pogadaj. Czas wyłączyć komputer i wrócić się tylko pochwalić a nie odpierdzielać czeski film. Mam nadzieję że chociaż trochę coś weszło ci na ambicję. Ale mówię też od razu ,że jeżeli nic nie czujesz do dziewczyny to daj sobie spokój z nią ,pogadajcie czasami i tyle. Szkoda czasu na coś takiego. Nie wiem ile masz lat ,ale zrób coś z sobą.

bartos, Gratki misiaczku ,u mnie podobnie :P

Ostrowidz, mówisz ,ze do niczego nie potrzebna ,hmmmmm ciekawe :D

Scrimer, rozumiem ,że to żarcik jest? Zaimponuj rozumem ,powiem ci że to czasami działa :D

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899 ... 1019  Następna