Dzisiaj jest 17 sie 2025, 21:23

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 894, 895, 896, 897, 898, 899, 900 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Dziewczyny
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Scrimer jakby nie patrzeć rock to pojęcie szerokie i heavy metal jest podgatunkiem muzyki rockowej, a folk metal można uznać za pewne jego rozwinięcie z małymi dodatkami ;)

Obrazek
Ku pamięci[*]

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Awatar użytkownika

Pojazd:
Rozwaliłeś mnie koleś swoją wypowiedzią "Kobietami zajmę sie jak pójdę do Technikum" do technikum idziesz jak ma sie 15/16 lat i jedyne kobiety jakie poznasz to nauczycielki. Kobieta a dziewczyna to różnica. Kobietą to można nazwać osobę płci pięknej w wieku powiedzmy 30 lat a nie dziewczyny które masz ze sobą skoro jeszcze nie jesteś w technikum i są to czasy odległe wnioskując z twojej wypowiedzi masz jakieś 12 lat. Lepiej odstaw to zarywanie bo nie czas na takie zabawy teraz. Wchodzicie w sfery sexu i podobnych spraw a emocjonalnie jesteście niedojrzali a potem się dziwicie że w wieku 14-16 lat dziewczynki w gimnazjum zachodzą w ciążę. Ja już do technikum 3 lata chodzę i z prawdziwymi kobietami mam mało styczności.
Zaraz będą wonty że udaję wielce dorosłego ale nie jest tak, po prostu mam pewne pojęcie na ten temat i troszeczkę się nauczyłem. Nie mam zamiaru też nikomu tu czegoś wytykać czy obrażać. Po prostu wyrażam swoją opinię i oceniam tutaj wypowiedź.

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
Sprzedam części Katana,Sym,Peugeot,Romet,Jawa
TANIO GG 10293344

Pojazd: Piaggio NRG Mc3
@MIMIK znaczy potrzebna :D Ale na chwilę obecną jakość nie bardzo ;)
@bartos212 Po pierwsze mam 15lat :D Po 2 za rok się wybieram do technikum i napisałem że dziewczynami się zajmę jak będę szedł do Technikum bo udam się do większego miasta gdzie jest większy wybór jeśli chodzi o dziewczyny ;) Wiadomo twój komentarz=twoja opinia ;) I wiadomo troszkę starszy jesteś więc wiesz co gadasz ;)

NRG mc3 SPORT ! DR.EVO 71cc + Stage6 PRO !! Dzieje się cały czas ! Wpadaj !
http://forum.mieloch.pl/post2399786.html#p2399786
https://www.facebook.com/pages/Black-Piaggio-NRG-by-Ostrowidz-FULL-SPORT/606394792772355?ref=hl

Awatar użytkownika

Pojazd:
zgadzam sie z bartosem ;) panowie, których tu chyba pierwszy raz widzę, rozwinęli to tak, jakby chcieli na siłę znaleźć koleżankę/dziewczynę żeby sobie "POPISAĆ?!" popisać to sobie możesz z kolegą o nowym GTA ;p nic na siłe, lepiej poczekać niż potem płakać, że cię wystawiła.

pioterp13 pisze:
czytałem gdzieś , ze bidalot jest taki jak malossi c16, prawda?

Awatar użytkownika

Pojazd:
propsy bartos :P Dobra wypowiedź.

ElectricOrange, prawda.

Ostrowidz, nie martw się ,przyjdzie z wiekiem :)

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Awatar użytkownika

Pojazd:
Napisałem co sądzę :)

Jutro wrócę do swoich kochanych kobietek Asi,Basi... moje najlepsze nauczycielki :P

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
TANIO GG 10293344

Pojazd: Piaggio NRG Mc3
To w takim razie powodzenia : D

NRG mc3 SPORT ! DR.EVO 71cc + Stage6 PRO !! Dzieje się cały czas ! Wpadaj !
http://forum.mieloch.pl/post2399786.html#p2399786
https://www.facebook.com/pages/Black-Piaggio-NRG-by-Ostrowidz-FULL-SPORT/606394792772355?ref=hl

Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: Suzuki Bandit 600
Mam pompe:

http://img109.imageshack.us/img109/5103/rtkn.png

Zapraszam na mój MotoBlog!
JUST RIDE
Romet
Custom-Klik
Witamina
Witamina B6

Nex pisze:
Michaś, nie każdy na forum operuje magią, zwłaszcza tajemniczym zaklęciem "Tatodaaaaaaaajpiniędze"

*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Marcin, ta koleżanka do bystrych chyba nie należy co ? :D

Obrazek

Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: Suzuki Bandit 600
A kto CI tam wie co jej bystrzy spod spódnicy... :mrgreen:

Zapraszam na mój MotoBlog!
JUST RIDE
Romet
Custom-Klik
Witamina
Witamina B6

Nex pisze:
Michaś, nie każdy na forum operuje magią, zwłaszcza tajemniczym zaklęciem "Tatodaaaaaaaajpiniędze"

*
Awatar użytkownika

Pojazd: Audi
bartos212 pisze:
Kobieta a dziewczyna to różnica. Kobietą to można nazwać osobę płci pięknej w wieku powiedzmy 30 lat

Nie rozumiem, dlaczego tak uważasz? Jaką hierarchią się kierujesz odróżniając kobiety, od dziewczyn. Wydaje mi się, że jest to trochę niedorzecznę. Jak nazwiejsz dziewczynę w wieku 23-24 lat, bardzo dojrzałą i inteligentną. Czy jest ona dalej dziewczyną czy już kobietą?

1. Kubica, 2. Alonso, 3. Raikonen

Awatar użytkownika

Pojazd:
Sądzę że to takie ogólne nazewnictwo i taką osobę nazwę np ja kobietą jeżeli jest ona już po ślubie ,ma dzieci czy też znam ją i wiem że jest ona pod względem intelektualnym kobietą. Resztę w tym wieku nazwę dziewczynami /starszymi dziewczynami /prawie kobietami. Taka moja skromna opinia.

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Awatar użytkownika

Pojazd:
Napisałem: "powiedzmy 30 lat" wiadome że chodzi o to że mniej więcej w tym wieku jest ona na tyle dojrzała emocjonalnie aby można nazwać ją kobietą. Bo omawiałem temat kolegi który nazywa kobietami 14/15 latki więc wiesz. Nie ma że określona granica to te 30 lat. Wiele zależy od różnych czynników i istnieje też możliwość że wcześniej czy później kobiete można nazwać kobietą bo każdy jest inny i inaczej się rozwija. Ale nie mówmy że dziewczynki z klas gimnazjalnych są prawilnymi kobietami. Taka ewolucja pokemonów wraz z wiekiem człowiek się rozwija, zmieniają się jego cele życiowe,pragnienia, postrzeganie świata.

TANIO GG 10293344

Awatar użytkownika

Pojazd: Szkutr
bartos212 pisze:
Zaraz będą wonty że udaję wielce dorosłego

Udaje dorosłego luuuuul!!!!! :lol: XD
A tak na poważnie to co racja to racja :)

Moja Malaga! malaguti-f12-midrace-racing-zapraszam-t406973.html
Malaga na FB - https://www.facebook.com/RadeckiGarage

Awatar użytkownika

Pojazd:
haha pewka miśki :) Tak samo jak skończenie osiemnastu lat nie czyni człowieka dorosłym lecz pełnoletnim.

Coś dobra passa u mnie :) Poprawiło się i jest bardzo dobrze z każdym dniem

TANIO GG 10293344

**
Awatar użytkownika

Pojazd: Skuter - Aprilia Sr50
A u mnie dupa totalna ;/ akurat jak na złość wracają wszystkie najlepsze wspomnienia z ex bo tak we wrześniu zawsze się zaczynało ;/ Wiecie co pany ? :P Coś zauważyłem... Każdy rok w moim życiu wygląda tak samo, historia cały czas się powtarza, z niewielkimi zmianami. Kiedyś jak ją poznałem we wrześniu i starałem się o nią to mnie olała i się prawie odkochałem ale we wrześniu zaczęły wracać dobre wspomnienia i w 1 piździernika "wróciła" do mnie, potem po 9 mies skończyła to, teraz minął już ponad rok i tak kalkuluje, że jeżeli moje życie dalej się będzie tak toczyło to w listopadzie / grudniu znowu wróci, jeśli nie to strzelę łbem o kant kuli xD Najgorsze jest teraz to, że znowu praktycznie się odkochałem a zaczynam znowu rozumieć dlaczego tak bardzo ją kochałem, i brak mi jej jak chyba nigdy, znowu żadna inna przestaje grać większą rolę w moim życiu ... Rzadko z nią gadam i wgl praktycznie nigdy nie piszemy..

Nie wiem co robić ... jak ją ściągnąć z powrotem do siebie? :|

Swoją drogą bartos212 - tylko pozazdrościć ;)

Zapraszam do mnie:) --> aprilia-sr50-by-konrii98-t362938.html a potem ...
Obrazek

Awatar użytkownika

Pojazd: Gp1 Racing, TZR 125
konrii98, nie ma prostej reguły aby wróciła. Jedynie możesz sie pocieszać słowami: jak kocha to wróci. Jedynie co mozesz zrobić to żyć swoim życiem i nie kontaktować się z nią. Pokaż ze radzisz sobie dobrze bez niej i nie płaczesz za nią. Obojętność działa na nie jak magnes. Będzie ciekawa co tam u Ciebie słychać więc na pewno sie z Tobą skontaktuje, a czy bedzie chciała wrócić zależy tylko od niej.

Sam biegałem za Panną i jej pieskowałem co było okropnym błędem. Po dwuch tygodniach dałem sobie spokój, a po miesiącu czy tam 2 sama sie do mnie odezwała. Wróciliśmy do siebie, ale nie jest tak kolorowo. Ona liczy, że nadal bede jej pieskował, nadal bede sam sobie przyprawiał rogi. Musze to zmienić co jest zajebiście trudne :/ i na jakiś wielku sukces z tym nie liczę. Ona traktuje mnie chłodnikiem prawdopodobnie i odpowiem tym samym.

Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
Konrii
Rób to co najbardziej lubisz, spełniaj swoje marzenia, ona będzie znów chciała dołączyć się do twojego życia, tylko nie skupiaj się na niej . rób to dla siebie. Bo jeśli nie to znów klapa.

Obrazek

Awatar użytkownika

Pojazd: Gp1 Racing, TZR 125
Ja tam nie ogarniam mojej dziewczyny. Wróciliśmy do siebie,ale nie jest tak kolorowo. Jak ja nie napiszę to sie nie odezwie. Traktuje mnie chłodnikiem i zrobie to samo. Napisalem jej w południe 2 sms i do teraz nie dostalem odpowiedzi. Nie mam zamiaru pieskować przed nią i sie starać. Myślicie, że taki chłodniczek do niedzieli pomoże?

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
konrii98 Oj chłopie mam identyczną sytuację :/ I tu tak samoo mam tylko że w grudnia tego roku bedzie 3 lata jak się poznaliśmy i w grudniu byliśmy razem no i ze mną zerwała potem znowu byliśmy razem tylko trochę później i 3 msc. potem znowu : ) I zawsze jak sie robi już chłodno a ja zapominam o niej ona się wpierdziela i znowu to wszystko mi się przypomina i niee dam rady o niej zapomieć (to chyba taa jedyna :/) Noo i teraaz znowu piszemy i czuje już że znowu będziemy razem ona stale miła i wgl a tak normalnie to ma jakieś swoje humory raz lepiej raz gorzej ale do tego już przywykłem , i teraz piszemy i ostatnioo pisaała jak by chciała a nie mogła .. aha taak ittp. No to jej napisałem że to nie ma sensu że lepiej bedzie jak nie bedziemy narazie pisać a ona że nie że przeprasza że więcej nie bedzie tak i powiedziałem że nie mam czasu żeby się jutro odezwała o dziwo sama napisała i do tej pory spoko się gada . Tylkoo nie wiem co mam zrobić żeeby ją utrzymać przy sobie każdą inną mam gdzieś tylko na niej mi zależy a ostatnio niby była na jakimś "melanżu" a tak naprawde do siedziała z koleżanką w domu ale to mniejsza o to bo to dobrze że nie poszła nigdzie . No i do mnie niby po % pisałaa i że ona nadal mnie kocha bo byłem jej jedynym chłopakiem i jak byliśmy razem to było super ittp. Więc nie wiem na prawde o co chodzi jej jest dobrze a ona zrywa .. :/ Macie pomysł jak ją teraz jakoś do siebie przyciągnąć ? i jeśli bedziemy w związku zatrzymać ? : )

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=345910

WBIJAĆ !!! SENDA -X-TREME NA BIDALOCIE *.*

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 894, 895, 896, 897, 898, 899, 900 ... 1019  Następna