Dzisiaj jest 07 lut 2025, 4:42

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 996, 997, 998, 999, 1000, 1001, 1002 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
Awatar użytkownika

Pojazd: TPH 125
siemanko ;p

Obrazek

https://www.facebook.com/pages/Najnowsz ... 734?ref=hl Lajkujemy

Obrazek

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

*

Pojazd:
Temat zamarł :D

Awatar użytkownika

Pojazd:
no troche temat zmarł ale myślę, że temat znów się rozkręci po 1 września, jak większość forumowiczów pójdzie do szkoły ;) kurde też bym poszedł jeszcze do szkoły z chęcią :D

pioterp13 pisze:
czytałem gdzieś , ze bidalot jest taki jak malossi c16, prawda?

Awatar użytkownika

Pojazd: Fiat Stilo 3D, Corolla E12 D4D
to już 999 strona tematu :)

*

Pojazd:
Nie chcę nic mówić (pisać), ale temat kobiet jest chyba najbardziej obleganym (najbardziej zapisanym) miejscem w tym dziale :D Ech, trzeba przyznać, że wiele można dla nich zrobić... nawet zapisać 999 stron forum :)

Ostatnio zmieniony 08 kwie 2015, 11:31 przez BaltazarQWE2638, łącznie zmieniany 1 raz

Awatar użytkownika

Pojazd:
za chwile nam pyknie tysiak :cool:

pioterp13 pisze:

Główny Dowodzący - Admin
Awatar użytkownika

Pojazd: Citroën Xsara II VTR Coupe
Imię: Mateusz
Nie wiem czy zauważyliście ale pewne rzeczy które nas bolą ,czy też których nam brakuje odczuwamy zazwyczaj ze zdwojoną siłą w nocy. Może to kwestia bardziej psychologiczna ,czy interpretacji własnego ja ale zazwyczaj tak jest.

https://www.youtube.com/watch?v=wY-1Xa20Hb0 <= Zostaw SUBA! Dziękuję !

DOŁĄCZ DO NASZYCH GRUP SPRZEDAŻY :

:arrow: https://www.facebook.com/groups/skutermaniacy/
:arrow: https://www.facebook.com/groups/maniacymoto50/
:arrow: https://www.facebook.com/groups/maxiholicy/

Awatar użytkownika

Pojazd:
Mate57, bo w nocy, dużo się o takich rzeczach myśli i dokucza właśnie jak to powiedziałeś ze zdwojoną siłą ;)

pioterp13 pisze:

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Witam panów :D poradze się znow was , kilka dni temu poznałem fajną dziewczyne zaczelismy pisać ze sobą i na początku że boi sie teraz mieć chłopaka że znowu ją zrani . No ale zaraz zaproponowała spotkanie wiec wyszlismy byłem z nią prawie 3 godziny wiec mysle że to sporo jak na pierwsze spotkanie , no i mówie że musze lecieć już i wgl a ona żebym został jeszcze troche , a ja ze nie moge a ona żebym obiecał że sie z nią jutro spotkam na dłuzej no to obiecałem i tak było prawie cały dzien spedzilismy razem i potem kolejne popołudnie , ale zaraz jak sie poznalismy na drugi dzien sama pierwsza napisała a potem ja pisałem pierwszy i ze ona nie lubi pierwsza pisać do chłopaka . No ale dzisiaj ja nie napisałem bo chciałem zobaczyć czy napisze pierwsza i do tej pory nie pisała . A jak sie spotykalismy to było bardzo dobrze co chwila sie przytulała aby i na ostatnich dwóch nawet całowała sie ze mną . Jak mam działać dalej coś poradzicie ? :D

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=345910

WBIJAĆ !!! SENDA -X-TREME NA BIDALOCIE *.*

*

Pojazd: Yamaha aerox/Aprilia leonardo
Kuji źelazo pukji gorące :-P spotkaj się z nią i daj jej jakiś prezent np.kwiaty

Awatar użytkownika

Speedy23, chaotycznie to napisales strasznie :P Ale do rzeczy, widac wpadles jej w oko, wiec to wykorzystac, tylko malymi kroczkami, bez pospiechu. Ktore to spotkanie bedzie teraz? Tuli sie,caluje wykorzystaj to i dzialaj ale powoli,by jej nie sploszyc, badz tajemniczy to ja podkreci. To ze nie pisze pierwsza wiele nie mowi ale tez nie pisz za czesto bo sie odkryjesz.

ogolnie jak napisal pawloabc, kuj zelazo poki gorace. ale nie kupuj zadnych prezentow!! oczywiscie mozesz ja zabrac do kina,na lody, piwo etc. ewentualnie kupic 1 ale tylko 1! roże z grzecznosci nic pozatym

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika

Pojazd:
Speedy23, słuchaj Rumyka, bo jak zawsze dobrze gada ;) to może ja się teraz poradzę? mam koleżankę, ona kiedyś coś tam do mnie ale olałem i odpuściła, teraz znów czasem chwile popiszemy, pogadamy i tyle, czasami kręci się dość ciekawie rozmowa a czasami lipa jakby "ciocia czerwonym samochodem przyjechała" no ale to każdy rozumie :D No i chodzi o to, że co chwile mnie wyciąga, żebym wpadł do niej na soczek, na piwko itd ale że mam dość "ruchomy" grafik to ciągle mi coś wypada i nie moge wpaść, teraz znów mnie na piwko zaprosiła no i zamierzam się wybrać, tylko teraz mam problem z rodzicami, bo wiem że są dość troskliwi, ostrzy i może nadopiekuńczy? ma 18lat, nigdy nie miała chłopaka takiego na "poważnie" i może przez to rodzice są tacy troskliwi ;d jak się z nimi obejść, żeby od razu mnie polubili, przypominam, że jestem na razie tylko zwykłym kolegą, no ale czym prędzej tym lepiej, wiadomo że rodzice i tak nie uwierzą, że to tylko kolega, nawet jeśli by to była prawda ;) Ogólnie nie mam problemu z kontaktami ze starszymi osobami bo lubie sobie pogadać, no ale wiem, że ojciec trochę "ostry" jest a mamy nigdy nie widziałem :D

pioterp13 pisze:

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Rumyk pisze:
Speedy23, chaotycznie to napisales strasznie :P Ale do rzeczy, widac wpadles jej w oko, wiec to wykorzystac, tylko malymi kroczkami, bez pospiechu. Ktore to spotkanie bedzie teraz? Tuli sie,caluje wykorzystaj to i dzialaj ale powoli,by jej nie sploszyc, badz tajemniczy to ja podkreci. To ze nie pisze pierwsza wiele nie mowi ale tez nie pisz za czesto bo sie odkryjesz.

ogolnie jak napisal pawloabc, kuj zelazo poki gorace. ale nie kupuj zadnych prezentow!! oczywiscie mozesz ja zabrac do kina,na lody, piwo etc. ewentualnie kupic 1 ale tylko 1! roże z grzecznosci nic pozatym

No teraz 5 bedzie , ale przestaje mi sie podobać ta sytuacja około 23 napisała , a ty zyjesz cały dzien sie nie odzywasz ? no a ja miałem nadzieje że ty sie odezwiesz ale chyba byłaś zbyt zajeta :D . a ona że była w miescie itp. ogólnie co robiła i za chwile odezwij sie jutro bo nie moge teraz pisac , spotkamy sie jutro co ? :* a ja no zobaczymy, czemu nie możesz pisać ? a ona bo ide spać . Dobranoc :*. Zdziwiło mnie to bo piszemy juz ponad tydzien i zawsze chodzi spać dużo później a patrze teraz dostepna na fejsie . :/ Zrozum tu babe :roll:

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=345910

WBIJAĆ !!! SENDA -X-TREME NA BIDALOCIE *.*

*

to że była na fejsie to jeszcze nic nie znaczy może ma aplikacje messenger nie wyłączyła wifi lub transferu
i wtedy jest się cały czas dostępnym przynajmniej u mnie tak jest na fonie :P

Awatar użytkownika

Pojazd:
Panowie mam problem bo dziewczyna mi mówi że czuje sie że mi na niej nie zależy i że jest mi obojętna a jest wręcz odwrotnie. Jak jej udowodnić takowy fakt ?

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
Sprzedam części Katana,Sym,Peugeot,Romet,Jawa
TANIO GG 10293344

Awatar użytkownika

bartos212, uczuc sie nie udowadnia, ale wierzy albo nie.

Speedy23, cos musiales zje***c ze tak sie stalo, a moze po prostu ktos wskoczyl na twoje miejsce. Co dziwniejsze moze byc ze sie z toba bawi :D

ElectricOrange, co najwazniejsze podejdz do tego na luzie, bo jak jej rodzice zobacza ze sie spinasz to cos beda rozkminiac a jak na luzie to na luzie. Luzna gadka bez wnikania w szczegoly i nie jąkaj sie :D

Obrazek

Obrazek

*

Pojazd: baotian
Witajcie, może Wy mi coś pomożecie. Mam taki problem z dziewczyną która bardzo mi się podoba, była to kiedyś dziewczyna mojego dobrego kolegi i tak się poznaliśmy później spotkałem ją jak stała na przystanku to podwiozłem ją do domu ale już od jakiegoś czasu nie są razem i wtedy się wszystko zaczęło. Bardzo dużo wspólnie piszemy, co chwilę o czymś piszemy na wszystkie tematy, ostatnio miała problemy zdrowotne i namawiałem ją żeby poszła się przebadać czy to nic poważnego a ona bardzo mi dziękowała za troskę. W sobotę napisała czy nie mogę się spotkać z nią oraz jej koleżanką i chłopakiem ale sprawy rodzinne mi kolidowały i przeprosiłem ale nie mogłem się spotkać. Co sądzicie przede wszystkim czy wypada tak próbować być z dziewczyną po koledze a w sumie poniekąd to przyjaciel? Proszę o Waszą pomoc.

Awatar użytkownika

trybsonek, Jak napisałeś że to była dziewczyna twojego przyjaciela to ja bym nie tykał. Mozesz pogadac znim i zapytac co o tym sadzi. Kazdy ma rozne zasady co do tego, najlepiej zapytac wlasnie tego przyjaciela

Obrazek

Obrazek

*

Pojazd: baotian
Rumyk, no niby masz rację ale w ogóle się nie dogadywali i byli ze sobą może miesiąc. Ciężka decyzja, ja na jego miejscu nie miał bym nic przeciwko ponieważ to była by przeszłość.

*

Ja bym najpierw dobrze poznał tą dziewczyne i wypytał innych czy ona jest w ogóle ogarnieta że ten twój kolega po miesiącu z nią zerwał no chyba że ten twój kolega w stosunku do niej był nie normalny itp !

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 996, 997, 998, 999, 1000, 1001, 1002 ... 1019  Następna