Dzisiaj jest 07 lut 2025, 2:42

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 999, 1000, 1001, 1002, 1003, 1004, 1005 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
*

Pojazd:
czy na 5 miesiąc związku daje się kwiaty? Czy lepiej poczekać do pół roku?

Radek321 pisze:
ona, ze albo solowa, albo przyznam, ze ona by mnie rozwaliła... no a głupio mi było tak przyznać więc chyba w pon czeka mnie solówa z nia, kurde nie wiem czy brac kumpli zeby jak cos pomogli?

http://www.polskajazda.pl/Profil,Motowe ... port/73533

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

*

Pojazd:
Słuchajcie zaprosiłem koleżankę na półmetek wszystko ok zgodziła sie itp...Ale przed półmetkiem mam wesele (daleka daleka rodzina) i chciał bym ją tam zaprosić ale nie wiem czy już nie przesadzam ? Ogólnie próbuje coś z nią działać jakieś rady ? :twisted: :twisted:

*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Weekend9, Działaj i nie zasstanawiaj się nawet. Na ślub na pewno chętnie pójdzie tak jak każda dziewczyna która lubi się bawić. Pozna ciebie od innej strony, zobaczy że jesteś fajny i umiesz się bawić. Proponuje zwiększyć tempo bo dziewczyny nie lubią nie zdecydowanych facetów.

-- 19 wrz 2014, o 22:25 --

Weekend9, Działaj i nie zasstanawiaj się nawet. Na ślub na pewno chętnie pójdzie tak jak każda dziewczyna która lubi się bawić. Pozna ciebie od innej strony, zobaczy że jesteś fajny i umiesz się bawić. Proponuje zwiększyć tempo bo dziewczyny nie lubią nie zdecydowanych facetów.

Awatar użytkownika

Pojazd:
Dexter5, ale nachalnych też nie lubią :cool: Zapytaj ją jakoś delikatnie co o tym sądzi, że nie masz z kim iść i pomyślałeś o niej, ale nie wyjeżdżaj jej od razu, że skoro na półmetek sie zgodziła to czy na wesele by nie poszła również.

pioterp13 pisze:
czytałem gdzieś , ze bidalot jest taki jak malossi c16, prawda?

*

Pojazd:
Muszę ją wyciągnąć na spacer i pogadać o tym tylko nw czy jest sens atakować mocno bo jeśli coś nie wyjdzie to raczej na półmetek ze mną nie pójdzie xd ogólnie to ona wie ze ja rozrywkowy jestem po wódce ;D no zobaczymy co da się zrobić planowałem z nią wczoraj wyjść (zadnych planów nie miała z nikim się nie umówiła) ale lipa z mojej strony wyszła i nie miałem na nią czasu (nie mówiłem jej o tym) jak myśliscie starać się o nią i nie odpuszczać ?Ogólnie to z jej strony mam mieszane uczucia raz była taka sprawa umówiła się z jakimś chłopakiem ja o tym wiedziałem i specjalnie po nią napisałem czy wychodzi ona napisała ze na razie nie może ;D a kumpel tez do niej napisał i jeszcze inny ( nie mają szans koledzy) i tylko do mnie napisała ze jest już wolna i może wyjść ogólnie to otwiera się przede mną żali mi się itp... ;D

**

Pojazd: Gilera Runner LC 2002
Panowie slub w 21 wieku LOL
po co to komu ?
co zmienia 'zaobraczkowanie' :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: partnera?
- "przynaleznosc" do kogos ? ymm
-nie to nie to :D

hehe :lol: :lol:

Awatar użytkownika

Pojazd:
adrjian, też tego nie rozumiem, jak dla mnie odpowiedni wiek to ok. 27+ na ślub. Nie prędzej, człowiek musi się wyszaleć i wszystkiego spróbować a nie w wieku 20 lat dzieci bawić.

pioterp13 pisze:

Awatar użytkownika

Pojazd: TPH 125
25+ na slub to dobra pora

Obrazek

https://www.facebook.com/pages/Najnowsz ... 734?ref=hl Lajkujemy

Obrazek

Awatar użytkownika

Pojazd:
i jak tam panowie? Doszły jakieś ładne sztuki w szkole? Bo ja byłem zajrzeć w szkole do której chodziłem i szczerze nic specjalnego :roll: i do tego za młode :twisted:

pioterp13 pisze:

*

Pojazd:
Dobra to teraz ja jest taka akcja ze ja zaprosiłem koleżankę na półmetek wszytko ok zgodziła się potem była okazja ze razem wyszliśmy tez wszystko ok jej rodzice tolerują mnie lubią bo mówili ze spoko chłopak jestem.Robiłem dla niej dużo rzeczy zeby zobaczyła ze coś do niej czuję XD.A co się okazało zaprosiła innego chłopaka na półmetek.Nie wiem czy mam sobie odpuścić czy co bo niby mówi ze jestem spoko dobrze nam się gada a co do czego takie akcie robi nie powiem bo mnie to zabolało wybrała innego chłopaka wg odmienny charakter.Czy to czas najwyższy zeby odpuścić i nie zwracać na to uwagę ? Boli strasznie ze tak się zachowała bo nawet koleżanki mi mówiły ze powinna zaprosić tego chłopaka co i ją zaprosił.Nie wiem kompletnie co o tym mam myśleć tak jak by nie chciała ze mną się bawić nw. Prosił bym was o rady miło by było jak byście wypowiedzieli się na ten temat.

Awatar użytkownika

Pojazd:
Weekend9 Odpuść. Po prostu wybrała innego, musi się jej podobać tamten a z Tobą idzie bo głupio jej odmówić. Takie znajomości najlepiej od razu zakończyć niż brnąć w to dalej.

pioterp13 pisze:

Awatar użytkownika

Pojazd: 5 jachtów w porcie 8 ferrari
Dziewczyny to ... tyle powiem.

razor99 pisze:
jedyne i słuszne auto to golf w dieslu

*

Pojazd:
ElectricOrange, Dzięki postąpię tak ja mówisz i odpuszczę sobie no trudno widocznie jeszcze nie czas i pora :roll: .Może i ja mam zrezygnować ? tzn po dziękować jej za półmetek i wziąć inna ?

Awatar użytkownika

Weekend9, podziekuj i bierz inna, co ci zalezy? ona tak sie wlasnie zachowala wiec ty bedziesz jej tym tylko przyjemnosc robil? a kopa w du*e i niech spada

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika

Pojazd:
DamianMAl, x2
Rumyk, x2

pioterp13 pisze:

**
Awatar użytkownika

Pojazd: Skuter - Aprilia Sr50
Dobry Dzień ! Wrócił syn marnotrawny :D już dojrzalszy i nie gimbus XD Pany, mam problem. Otóż nowa szkoła, nowe dziewczyny itp. Wpadła mi jedna w oko. Z tego co wiem to raczej wolna. Problem, że ona jest o rok starsza :/ I z miejscowości oddalonej o ok 15 km. Nigdy z nią nie gadałem, ani nic. W ogóle pierwszy raz ją zobaczyłem dopiero w szkole. Za cholerę nie wiem jak zagadać, zapoznać się i zacząć znajomość, że pisać itp. Główny problem to chyba to, że ja jestem w klasie 1a a ona w 2a. Ja z kwietnia, ona z końca września. Wiem, że bardzo lubi muzykę, tak się składa, że gram na klawiszach (fortepiany itp.) i na świetlicy stoi pianino, rozstrojone trochę ale jest. Główny problem to chyba to, że wiecie, jak się podejdzie do dziewczyny, zagada się, napiszę parę razy to już sobie myśli, że zakochaniec już jakiś.. Panowie, pomóżcie mi to jakoś rozegrać. czyli:

Jak zagadać?

Jak napisać pierwszych parę razy, tzn pod jakim "pretekstem" ( pierwsze 2 - 3 razy) bo nie chce, żeby od razu stwierdziła, że mi się podoba, tylko żeby wyszło to "trochę przypadkiem", że napisałem parę razy przypadkiem i okazała się "ciekawa"

Jakieś dodatkowe wskazówki ?

Zapraszam do mnie:) --> aprilia-sr50-by-konrii98-t362938.html a potem ...
Obrazek

Awatar użytkownika

konrii98, najlepiej podejsc, glupi pretekst pytajac jak jest tu w szkole, bedziesz mial juz plusa bo zagadales. uwierz mi to dziala.

pisanie zostaw na potem, podejdz ze 2-3 razy dopiero napisz, pretekst jaki kolwiek, zapytaj o sale, plan etc.

Obrazek

Obrazek

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
To że rok starsza nie znaczy że od razu jesteś spalony :) Wyłap ją któregoś dnia jak bedzie stała sama w szkole i zagadaj coś że dlaczego taka ładna dziewczyna stoi sama czy coś takiego :D

A co do napisania to nie wiem macie może jakiś wspólnych znajomych , pretekst może być różny nowa szkoła ona rok starsza to np o ksiązki możesz zapytać a potem pociągnąć rozmowe .:D Powodzenia

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=345910

WBIJAĆ !!! SENDA -X-TREME NA BIDALOCIE *.*

Awatar użytkownika

Pojazd: 5 jachtów w porcie 8 ferrari
Sposób na udany związek: nie angażować się, być obojętnym i nie spotykać na okrągło.

razor99 pisze:
jedyne i słuszne auto to golf w dieslu

**
Awatar użytkownika

Pojazd: Lama TZR
DamianMAl, dopiero gdy coś zaiskrzy, bo wcześniej to nic z tego :P

Odwiedź moją Yamaszkę ---> http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.p ... 92#2214492
i Jawę ---> jawa-50-mustang-renowacja-t391658.html

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 999, 1000, 1001, 1002, 1003, 1004, 1005 ... 1019  Następna