Dzisiaj jest 07 lut 2025, 0:27

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 1000, 1001, 1002, 1003, 1004, 1005, 1006 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
Awatar użytkownika

Pojazd: TPH 125
DamianMAl, x2

sebastian97, najlepiej udawac zaangazowanie

Obrazek

https://www.facebook.com/pages/Najnowsz ... 734?ref=hl Lajkujemy

Obrazek

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Awatar użytkownika

Pojazd:
Dokładnie, jak już zacznie zależeć i to bardzo to jesteśmy przegrani.

pioterp13 pisze:
czytałem gdzieś , ze bidalot jest taki jak malossi c16, prawda?

**
Awatar użytkownika

Pojazd: Skuter - Aprilia Sr50
Panowie powiem tak: Ciężka z nią sprawa trochę bo zawsze ma przy sobie ze 2 -3 koleżanki a tak podejść do 3 na raz to głupio jak cholera bo pomyślą " wtf, co on chce? Kim on jest" .. :/ szkołę znam bo to nie wielka szkoła więc jakbym jej spytał o coś takiego to by wzięła mnie za idiotę.

Ew. istnieje opcja z książkami, nie mam jeszcze wszystkich, więc coś można coś podziałać :D tylko
A) Napisać ? i pociągnąć rozmowę ?
B) Podejść i spytać itp tylko wtedy ciężej może być pociągnąć rozmowę :d

Więc? co lepsze?

Zapraszam do mnie:) --> aprilia-sr50-by-konrii98-t362938.html a potem ...
Obrazek

*

Pojazd:
Z dziewczynami to jest na prawdę różnie ... jedne wolą zdobywać a inne wolą być zdobywane ... więc nie ma na to żadnej reguły każdą z osobna trzeba wyczuć ponieważ każda z nich jest inna i każda sprawa jest indywidualna więc trudno powiedzieć i doradzić

To nie farsa hotel spa w karpaczu takie mamy ceny!

Ostatnio zmieniony 05 maja 2015, 13:08 przez LambertaUk78, łącznie zmieniany 1 raz

Awatar użytkownika

konrii98, zabardzo sie tym przejmujesz, jak juz mowilem podejdz zapytaj o ksiazki, wez ja nabok i pociagnij normalnie rozmowe, spontanicznie, jak nie wyjdzie to sprobuj ponownie za jakis czas

Obrazek

Obrazek

**
Awatar użytkownika

Pojazd: Lama TZR
konrii98, najpierw napisz o ksiazki, a pozniej sie cos dogadasz na przerwie czy gdzieś, bo jak ja tak wyrwiesz od kolezanek to moze o tobie jakos inaczej pomyslec :D

Odwiedź moją Yamaszkę ---> http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.p ... 92#2214492
i Jawę ---> jawa-50-mustang-renowacja-t391658.html

Awatar użytkownika

sebastian97, ale wy dygacie pałki :D

Obrazek

Obrazek

**
Awatar użytkownika

No wlasnie, zeby nie stwierdziła, że chce ją cyndolnąć w serducho, tylko ze stwiedzam jakos ze jest ok i ze chce wejsc z nia poki co w relacje kolega - kolezanka i dzialac stopniowo :D Myślałem nad napisaniem bardziej (fb) tylko jak tu się " zapoznać " w ten sposób ? cos np " a tak w ogóle Konrad jestem :D " ? ! XD troche idiotyczne xd a jak podejdę to ciężko może być nakreślić dalszą rozmowę, bo tak jak mówiłem koleżanki, a nie kulturalnie byłoby ją brać na boczek :D Spinam dupsko wiem, ale pany .. jakbyście zobaczyli jej soczyste jabłuszko (tyłeczek) to uua :D Ogólnie dziewczyna mega ładna moim zdaniem, a czy ciekawa to się okaże x.x

Obrazek

Awatar użytkownika

Pojazd:
Podejdź z wielkim usmiechem na twarzy i zapytaj pół żartem pół serio, pośmiej się troche (cały czas się uśmiechaj) zapytaj "a ty na jaki profil tu chodzisz" bla bla i rozmowa sama pójdzie, a weźmie cie za pozytywnego człowieka jak na luzie podejdziesz. A jak będziesz spinać dupe, y,e,ten, chciałem zapytać y,no,zapomniałem to od razu jesteś skreślony.

pioterp13 pisze:

*

Pojazd:
konrii98, Jeśli już byś się zdecydował na pisanie, a nawet zagadać to możesz w ten sposób że szukasz ludzi starszych o rok od siebie z tej szkoły i pytasz czy nie zostały im jakieś książki z pierwszej klasy i właśnie do tej napisać w taki sposób :P

Awatar użytkownika

ElectricOrange, x2

konrii98, a co do Ciebie. Hmm. Kwestia pisania jest za prosta, jesli uzna cie za tchorza ktory nie potrafi zagadac? bedziesz pozniej sobie plul w brode.
Dziewczyny trzeba do siebie przekonac jesli zrobisz tak jak napiszal elektryczny to ja soba zaciekawisz, pomysii z poczatku ze jestes stukniety ale z drugiej strony przyciagniesz ja swoja odwaga, ozywisz jej szare komorki i wyobraznie, "odwazny,zagadal a nie napisal, byc moze pozytywny i zwariowany chlopak,warto go poznac" to jeden z wielu schematow ktory moze sie wywiozac z tego co zrobisz. Ogolnie rzecz ujmujac dziewczyny sie boja takich co zagaduja na ulicach ale to je ujmuje i sa ciekawe, w tym przypadku moze byc podobnie, ale ze to szkola czyli miejsce codziennego wypalania mozgu, uzna cie za kreatywnego chlopaka a nie dupka z pod klosza tz pedalka z rurkach.

Wiec spinaj dupala i zagadaj, moze to byc zwykle przywitanie, zart z kierowany w jej strone czy co kolwiek, doceni to i bedziesz mial z goreczki az do ci***ki :D

Obrazek

Obrazek

**

Pojazd: Gilera Runner LC 2002
up@

... "
bedziesz mial z goreczki az do ci***ki :D
"

dobre :D

**
Awatar użytkownika

Pany, pokomplikowało się troszkę :/ bo jak się okazuje z kumplem wpadliśmy na ten sam pomysł (z książkami) i on już napisał i pytał, nie wiedzieliśmy o tym, że takie mamy, dopiero ostatnio kumpel mi powiedział i w końcu do niej nie podszedłem :/ tak to pomyśli, że jakieś tępe jełopy uskuteczniają podryw na książki.. Jakiś inny pomysł na zagadanie ? a wł. na pretekst ? Problem, że raczej słabo u nas ze wspólnymi znajomymi :/ a kumpel mnie nie przedstawi bo jest piczka i na razie 2 razy napisał x.x

Obrazek

**
Awatar użytkownika

Pojazd: Lama TZR
konrii98, zupełnie przypadkowo zagap się i wpadnij na nią, ale nie z takim pierdolnięciem, że ją połamiesz, tylko tak zahacz delikatnie, i przeproś, spytaj czy nic jej nie jest, przedstaw się i później już gadaj :D taka typowa akcja z filmów o szkołach ;)

Odwiedź moją Yamaszkę ---> http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.p ... 92#2214492
i Jawę ---> jawa-50-mustang-renowacja-t391658.html

Awatar użytkownika

Pojazd:
sebastian97, jeśli już chce taki numer odwalić to musi to być zrobione perfekcyjnie, bo jeśli pójdzie normalnie i będzie się na nią patrzeć lub w "cel" który ma przyje*ać to mocno sie spali ;d

pioterp13 pisze:

Awatar użytkownika

Pojazd:
Siema panowie ! :)
Nie będę owijać w bawełnę, mam pewną pacjentkę na oku, no i akurat w ten piątek mam klubuwke szkół średnich i dowiedziałem się, że ma akurat na niej być.Nie znam jej ogólnie tak, by z nią tam odczasu do czasu jak się przypadkowo spotkamy pogadać, tylko z widzenia. I chciałbym coś tam do niej podbić, jak się nie uda to nic, ale chce zaryzykować. Co wy na to by ją podczas tej klubuwki wyrwać na parkiet, potańczyć, potem z nimi usiąść pogadać, tylko wiecie, nie że na chama się do jej towarzystwa wepcham itd Tylko z kulturą itd? Czy może inne propozycje? ;)

Awatar użytkownika

Pojazd:
Oczywiście, że do tańca musisz ją wyrwać ;) tylko, że przy głośnej muzyce, bardzo kiepsko się rozmawia przy tańcu, tak że potańcz, kilka słówek tylko jak się bawi itd a potem może wyjdźcie na papierosa lub przewietrzyć się? Albo tak na boku gdzieś porozmawiaj a jak rozmowa pójdzie dobrze to może wtedy spróbuj się NA CHWILĘ dosiąść, powodzenia

pioterp13 pisze:

Awatar użytkownika

Pojazd:
ElectricOrange,
A może po tańcu zapytać ją wprost czy wyjdzie ze mną na chwile przewitrzyć się? I wtedy z nią pogadać na uboczu. Potem napisac na fb, popisać, spotkać sie może ?;>

*
Awatar użytkownika

Pojazd: RS, Senda
Siema Panowie,

otóż sytuację mam dosyć dziwną. Znam jedną dziewczynę już 4 lata, od początku mi się podobała i o tym wiedziała. No ale miała chłopaka, teraz już jakiś czas z nim nie jest i ogólnie w lipcu/sierpniu/wrześniu spotkaliśmy się z 8 razy, w sumie nic wielkiego nie było, tylko przytulanie i jakieś tam buziaki w policzek etc. Ona jest o rok starsza, robi już prawo jazdy, ale jako, że ja nie mam jeszcze prawka i nie mogę jeździć samochodem nie mam nawet z nią gdzieś pojechać na zakupy czy gdzieś dalej, tylko spotykamy się ciągle w jednym miejscu. Na urodziny kupiłem jej fajny prezent, bardzo się ucieszyła i w sumie po tej sytuacji jakoś lepiej nam się spotykało, mogłem z nią gadać i gadać, nie mówię już o smsach. Ale od pewnego czasu jakoś kontakt się psuję, mimo, że ja próbuję zagadywać, piszę do niej często, ale odpowiedzi albo nie ma albo jest jakaś krótka. Tłumaczy się nadmiarem nauki, ale kurcze, czy nie znajdzie 10 minut żeby chwilę ze mną popisać w ciągu dnia? Sam nie wiem co o tym sądzić, bo niby dziewczyna sama chciała się spotykać, wszystko było git, a teraz jakby zrywa kontakt... :/ Tak jak wyżej pisałem, może to przez to, że znudziło jej się spotykanie w jednym miejscu albo przez to, że na nic więcej nie odważyłem się czyt. całowanie? (ale z drugiej strony też nie chciałem próbować, bo bałem się, że za wcześnie i wszystko zepsuję.) Bardzo mi na niej zależy, ale nie ogarniam co robić. :d

Dzięki za pomoc z góry. ;)

Było:
- Zico Simpli
- Aprilia RS 50 07'
- Aerox 70 Full Sport
- Aerox STUNT
- Peugeot TKR 70
- Stunt Sendi Airsal 70
- RS125 02'
- Ninja 250 10'
- GSX-R 600 K6
Jest:
- BMW E92 335i

*

Pojazd:
Ile ona ma lat?

Generalnie według mnie trzeba 'kuć żelazo póki gorące'.
Stałeś się dla niej nudny,są cnotki za którymi trzeba latać ale ile można.
Nie bój się zrobić kroku dalej,najwyżej Cię oleje-będziesz wiedział na czym stoisz i nie będziesz zawracał sobie nią głowy.W tej chwili najlepiej jak odetniesz kontakt od niej,zajmiesz się swoim życiem,poznasz jakieś inne panny a może ona sama się odezwie i wtedy trzeba to jakoś fajnie rozegrać.
Jeżeli nie przejechałeś się nigdy na pannie to też uważaj-może zaboleć :]
Z tą nauką niezła wkręta,są globusy siedzące 24/7 w książkach ale wtedy nawet by się z Tobą nie spotkała..Jak ci powie "nie szukam teraz nikogo" uciekaj dalej niż możesz,ten tekst mnie rozwala zawsze :D

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 1000, 1001, 1002, 1003, 1004, 1005, 1006 ... 1019  Następna