Dzisiaj jest 12 lut 2025, 0:19

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 998, 999, 1000, 1001, 1002, 1003, 1004 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
Awatar użytkownika

Pojazd:
Speedy23, olej, napij się przy weekendzie, wyrusz gdzieś w balet i od razu ci przejdzie :D nie ma co zawracać sobie głowy taką głupią panną! ;>

pioterp13 pisze:
czytałem gdzieś , ze bidalot jest taki jak malossi c16, prawda?

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

*

Pojazd:
Mam nadzieję, że Panów nie speszę swoją kobiecą obecnością, ale dziewczyny lubią, gdy ich obiekty pożądania są o nie zazdrosne ;) Na pewno specjalnie działać na dwa fronty nie chce. Może sama nie wie, co czuje, dlatego sprawdza siebie, z którym z Was jej lepiej, z którym lepiej się czuje. Teraz już wiem, dlaczego panowie mówią, że kobiety trudno zrozumieć ;)

Ostatnio zmieniony 03 paź 2016, 13:42 przez Taidaeuro74, łącznie zmieniany 2 razy

Awatar użytkownika

Pojazd:
Taidaeuro74, Witamy witamy ;)

pioterp13 pisze:

Awatar użytkownika

Pojazd: TPH 125
Speedy23, zarywaj kolejne :P

Taidaeuro74, hejo, trudno zrozumiec bo dzialacie nie logicznie i wyrzadzajac szkody po drodze klamstwem.

-- 7 wrz 2014, o 21:07 --

nie lepiej bylo powiedziec ze spotyka sie z obydwoma by sprawdzic z ktorym bedzie lepiej?? normalny i wartosciowy podziekowalby takiej, a taki ktory ma wywalone nawet nie zareaguje i wiadomo kogo by wybrac a nie ranic i klamac

Obrazek

https://www.facebook.com/pages/Najnowsz ... 734?ref=hl Lajkujemy

Obrazek

*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ostatnio pojawił się problem a mianowicie jej dawny kolega któremu nagle się przypomniało o niej i zaczyna coś kręcić. Nie było by problemu bo wiem co trzeba w takiej chwili zrobić ale on ma 23 lata, ona 18 a ja jestem od niej o rok młodszy. W moim towarzystwie lepiej ona się czuje niż w jego i jestem wymarzonym jej ideałem tylko minusem jest u mnie to że jestem młodszy. Serce podpowiada dla niej że powinna być razem ze mną ale rozum mówi jej że jednak starszy. Nie odczuwa tego ani też nie widać że jestem młodszy ale ciągle jest jej ale... i nie może się zdecydować. Siłą tego nie rozwiąże tak jak by było najłatwiej i najskuteczniej. Facet musi zrozumieć że nie ma miejsca dla niego a ona że jednak ważniejsze jest serce. Jak przekonać ją do siebie i jakich użyć argumentów bo już nie mam pomysłów?

Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: BMW E30
Dexter5 pisze:
Jak przekonać ją do siebie i jakich użyć argumentów bo już nie mam pomysłów?

Chcesz mieć dziewczynę na siłę? Skoro woli jego od ciebie to lepiej tego nie ciągnąć dalej. Wiem, że z twojego punktu widzenia to wygląda inaczej, ale po tym co piszesz to nie ma innego wyjścia.

///BMW

*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Witam, nie było mnie tu trochę i widzę trochę nowych ludzi jest :mrgreen:
Dexter5, Facet Ci nie zrozumie, że nie ma miejsca dla niego, a może ona wybierze inaczej? To jest tak jakbyś Ty zarywał do innej fajnej panny a ktoś by Ci powiedział, że nie ma miejsca dla Ciebie i sobie odpuść. Porozmawiaj sobie z nią jak sytuacja wygląda i nie ma czegoś takiego że ona nie wie i musi się namyślić, Ty też powinieneś wiedzieć na czym stoisz. Nic na siłę tak jak pisał Pat!,

Speedy23, Co się stało z Twoją panną? z tego co się orientuje to miałeś kogoś dłuższy czas już :shock: a takie zachowanie to chyba lepiej odpuścić, a może to typ takiej laski która z innym robi to samo co z Tobą? jaką ona ma tak w ogóle opinie w szkole albo wśród znajomych, może kiedyś miała do kogoś dziwne zagrywki albo lubi zmieniać chłopaków jak rękawiczki

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
lukki999 No był dłuższy czas 7 października był by rok . Ale ta mi zawróciła troche w głowie , a była mnie wykańczała nerwowo w sumie to nadal coś do niej czuje ale to już chyba nie to , kiedyś inaczej sie przy niej czułem , czułem że jej zależało no i czułem sie kochany obok jej . A od kilku tygodni ? Aby stale kłótnie o byle co , dzien w dzien jakieś głupie spiny czasami to nie wiedziałem nawet o co sie kłóciliśmy . Pisalismy tak od niechcenia oboje yhym aha itp. Co do spotkan zawsze czas miałem dla niej , ale ona a to to musi zrobić a to tamto a to wyszła do mnie posiedzielismy troche to zaraz do koleżanki musi isc czy coś . Poprostu miałem dośc tej sytuacji i powiedzialem jej żebysmy dali sobie trochę czasu na przemyslenie tego wszystkiego i zastanowienie sie jak było kiedys a jak jest teraz . W sumie jest na wyciągniecie reki bo stale coś ode mnie chce jak tylko dowiedziała się o tej drugiej ale wiem że zadna sie nie zmienia . "Zmieni" sie na jakiś czas i potem to samo . A po co mamy sie oboje męczyć ...

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=345910

WBIJAĆ !!! SENDA -X-TREME NA BIDALOCIE *.*

*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Pat!, Na siłę nic nie robię bo daje jej wolny wybór i nie przekonuje jej do siebie. Woli mnie i to nie są domysły tylko fakty bo wszystko wiem od jej siostry. Stara się o mnie zapomnieć bo jej koleżanki jej tak doradziły, że z młodszym nie ma sensu się wiązać. To co będzie to czas pokaże ale nie mam zamiaru się tym przejmować. Wczoraj wieczorem przemyślałem to i zrozumiałem że nie ma po co w to brnąć bo nie wyobrażam sb tego że musiał bym się ograniczać z imprezami i odstawić na bok swoje bliskie koleżanki na które zawsze mogę liczyć i zastępują mi drugą połowę.

Awatar użytkownika

Pojazd:
Dla mnie to głupie jest, paniusie nie wezmą sobie rok młodszego bo wstyd.. bo od razu muszą miec 25latka ze stałą robotą i merolem w garażu. Przecież rok to jest nic! Rozumiem już 2-3, sam nie chciałbym 3 lata młodszej, 2 to jeszcze ok, wiadomo za 10 lat to będziemy się rozglądać nawet za 5 lat młodszymi no ale nie wyobrażam sobie teraz być z 15 latka hahaha

pioterp13 pisze:

*

Pojazd:
Chłopaki jest dylemat zaprosiłem koleżankę na półmetek z godziła się nawet rodzicom już o tym mówiła i zadowoleni są ze zemną idzie.Tylko ze ja coś do niej czuje... i ona tez ma półmetek jakoś tak przed moim i niby coś tam ostatnio gadała mi ze nie wie jak to będzie jeszcze wyglądało co i jak z tym półmetkiem u niej i tu jest problem bo miło by było jak i ona by mnie zaprosiła czy jest wg taka możliwość jak wam się wydaje ogólnie to bardzo dobrze się dogadujemy na każdym melo razem przebywamy i takie tam... :mrgreen:

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Weekend9 Na siłe sie nie wprosisz :D Ale skoro ją zaprosiłeś , to możesz podpytać z kim idzie na ten " półmetek" to skuma że chciałbyś z nią iść :)

*

Pojazd:
Dowidziałem się ze zaprosił ją kolega z jej klasy ogólnie długo się znają ale po wiedziała mi ze się wacha także nie wiem co o tym mam myśleć

*

Pojazd: Aprilia SR
Panowie jest taka dziewczyna na moim osiedlu napisałem do niej ostatnio parę razy wydaje sie bardzo w porządku, dziś napisałem jej " Miłego dnia :)" nic nie odpisała chociaż widziała wiadomość wiem że to głupie i panikuję ale zależy mi na kontakcie z nią .Czy zlewa mnie jak myślicie?

APRILIA SR BY RAFAX900! :) :) :) :)

*
Awatar użytkownika

Pojazd:
ElectricOrange, Nie za dziesięć lat tylko teraz już się to dzieje przynajmniej w moim mieście. Ona krytykuje to, że jej kolega który ma 20 lat spotyka się z 16 letnią gówniarą bo jest 4 lata od niego starsza a sama zaczyna się uganiać za facetem który ma 23 lata czyli jest od niej o 5 lat starszy... Tego się nie da zrozumieć bo mówi jedno a robi drugie. Odpuszczam sb ją bo dla mnie nie ma różnicy wiek ale do pewnych granic i to że jest o rok starsza lub młodsza to nie ma dla mnie różnicy bo ja np oceniam ludzi nie po wyglądzie tylko co mają w głowie i ona raczej odpada. Wydaje mi się, że ona jest bardziej nie dojrzała ode mnie. Ciężko znaleźć w dzisiejszych czasach dziewczynę, która ma poukładane w głowie.

Rafax900, Wyciągnij ją na spacer po mieście i po jej zachowaniu i zaangażowaniu w rozmowę zauważysz czy olewa cb. Jeśli zależy tb na niej to zacznij działać jak prawdziwy facet a nie tylko pisanie bo tym nic nie zdziałasz.

*

Dexter5 A jak nie będzie chciała wyjść na spacer bo się będzie bała lub nie będzie chciała sie spotkać to działać dalej czy lepiej sobie odpuścić?

*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Rafax900, Kolega z osiedla i się będzie się bała? Najpierw zapytaj a potem gdybaj co robić dalej ale ja bym odpuścił bo to znak będzie dla cb że ona nie jest tb zainteresowana i nie ma sensu dalej tego ciągnąć gdy dziewczyna na dzień dobry cię spławia.

*

Dexter5 znamy sie tylko z widzenia osobiscie nie ;)

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Działaj , działaj ! :) Wal prosto z mostu czy wtedy i wtedy dałaby się wyciągnąć na jakiś spacer xd

*

Pojazd:
Dziewczyny to raczej doceniają, kiedy chłopak do nich zagada. Miałem tak z jedną panną, moją narzeczoną od tygodnia zresztą :P Co prawda pierwsze 3 spotkania to ona inicjowała, bo przyjeżdżała często do miasta, gdzie mieszkałem, a że znaliśmy się z projektów międzyszkolnych to mimo odległości kontakt utrzymywaliśmy. Teraz planujemy ślub, więc chłopie mając dziewczynę obok, nie krępuj się i zagaduj :D

Ostatnio zmieniony 28 kwie 2015, 9:21 przez EcoCrista95, łącznie zmieniany 1 raz

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 998, 999, 1000, 1001, 1002, 1003, 1004 ... 1019  Następna