Dzisiaj jest 17 sie 2025, 15:26

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 242, 243, 244, 245, 246, 247, 248 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja miałem, i na 1 spotkaniu z 1 laską miałem tak samo ^. Przejmowałem się, co zrobić, jak wyglądać, jak i o czym mówić, jak się zachowywać, gdzie iść etc.. Ale doszedłem do 1 wniosku mieć wyje***e i będzie wszystko zajebiście, i tak też było. Ale okazało się, że trafiłem nie na ten materiał co trzeba :D

pozdrawiam, szerokości

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Powiem wam panowie mój przypadek ;d.
I muszę się tutaj was doradzić. Jak rozmawiać i o czym rozmawiać. Bo wiadomo że laski są nie chętne (oczywiście niektóre) do rozmowy. I tutaj jestem w przysłowiowej (dupie) bo niema o czym gadać. Poprostu laska jak widzi kumpla to tak zaczyna z nim rozmawiać a ze mną nic jakby się wtydziła.
Scratch, to nie jest takie łatwe jak ci sie wydaje. Nie każdy tak odrazu zacznie rozmawiać itp. Inny ma takiego stresa że mu garło ściska. Wiem bo sam to trenowałem.

Facebok'owy Project Bike xD.

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Hah a ta wczoraj co z nią świruje się obraziła na mnie bo siedzieliśmy w parku i się przekomarzaliśmy, to wstałem i poszedłem 20 metrów dalej, oparłem się o barierkę, a potem usiadłem pod drzewem, gdy powiedziała że chce iść, spytałem się, czy wziąć jej kask to będzie łatwiej w tramwaju :cool: I mówiła, że jestem okropny etc. :mrgreen: A na koniec pod jej domem po zjaraniu odchodnego, wsiadłem na motor i jej pomachałem, poczym odpychałem się do tyłu patrząc cały czas na nią i gdy doszła do furtki, zszedłem z motónga, ślimakor ale jedno mnie zastanawia - czy 2 lata w przypadku , gdy ja mam 18 a ona 16 (na szczęście jest z kwietnia :P) to nie za dużo ? W wieku tam 20'paru lat to żadna różnica, ale teraz ? Com sądzicie :P

Cytuj:
.a siedze w branży juz pare ładnych latek .

Cytuj:
Cytat:

:cool: :cool:

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Sendzia pisze:
Hah a ta wczoraj co z nią świruje się obraziła na mnie bo siedzieliśmy w parku i się przekomarzaliśmy, to wstałem i poszedłem 20 metrów dalej, oparłem się o barierkę, a potem usiadłem pod drzewem, gdy powiedziała że chce iść, spytałem się, czy wziąć jej kask to będzie łatwiej w tramwaju :cool: I mówiła, że jestem okropny etc. :mrgreen: A na koniec pod jej domem po zjaraniu odchodnego, wsiadłem na motor i jej pomachałem, poczym odpychałem się do tyłu patrząc cały czas na nią i gdy doszła do furtki, zszedłem z motónga, ślimakor ale jedno mnie zastanawia - czy 2 lata w przypadku , gdy ja mam 18 a ona 16 (na szczęście jest z kwietnia :P) to nie za dużo ? W wieku tam 20'paru lat to żadna różnica, ale teraz ? Com sądzicie :P

hahahaha:D
A co do różnicy- 2 lata to żadna różnica:) Moj kumpel ma 20 a jego dziewczyna 16 i jakos zyja;p

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Znaczy wiesz teraz się jeszcze nie zastanawiam, bo to nie jest nic jakiegoś opór poważnego, ale gdy na nią patrze ... :P Wiadomo o co chodzi, teraz żadna w szkole mnie jakoś nie pociąga :( A ja też miałem bekę całą drogą powrotną i pytała co się śmiejesz, to wcale nie jest śmieszne etc.

A mi chodzi o to, że mam brata 2 lata młodszego i wiem, że nie jest powiedzmy ogarnięty. Ja się zachowuje jak zachowuje, mam odpały etc. ale potrafię ogarnąć. I tak trochę dziwnie rozmawiać na poważne tematy z kimś kto dopiero do liceum poszedł :P Ale zobaczymy, coś czuje, że będzie tutaj dużo śmiesznych historyjek ze mną w głównej roli, bo zawsze coś odwalam gdy się troszkę zdenerwuje.

Cytuj:
.a siedze w branży juz pare ładnych latek .

Cytuj:
Cytat:

:cool: :cool:

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Pioneer298, To jest właśnie banalne, rozmawiaj o czym chcesz, na początku dziewczyny są niechętne do rozmowy, to prawda, raczej tych które poznawałem to jakieś 85% takie jest, ja osobiście dziewczyny na stałe nie miałem, ale wyrwać w moment jest prosto, to jest banalne, a powiem że też kiedyś się tym martwiłem i nie wiedziałem jak można wgl rozmawiać z dziewczyną, miałem niską samoocenę chyba.
Teraz wiem że 6/10 samoocena robi Twoja, a 4/10 ta reszta co pisałem wyżej.
możesz nawet mówić takie głupoty a i tak będą Cię słuchać a mało tego chciały bywać w Twoim towarzystwie. Nie ma Dotyku, komfortu przy rozmowie, nic nie bedzie...
Możecie nawet i pół minuty nic nie mówić a komfort musi być.
jeśli będziesz się kręcił w tym czasie, czerwienił, to możesz już usunąć jej numer i szukać innej.

Pyle - co do tego że nie miałeś dziewczyny,
Ja na dłużej określony okres czasu też nie.
Co nie oznacza że wiem tylko to wszystko co piszę w teorii.
To są sposoby jakich ja używam na zapoznanie się bardziej intymne z dziewczyną którą znasz od 30 minut.
Jeśli chcesz być z jakąś na stałe, radził bym raczej to trochę ograniczyć bo dziewczyny mają silne emocje, zresztą my też, czuć to przy dotykaniu, pieszczeniu dziewczyny, ale nie takim zwykłym tylko z namiętnością.
I jeśli robisz tak jak ja wymieniłem wyżej to 90% lasek jest Twoich>
Reszta 10% to jakieś niedojrzałe laski, bądź mające jakieś lęki i obawy.

Ostatnio zmieniony 06 wrz 2011, 15:20 przez Scratch, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Do baru na piwo.
Lipa pomysł jak dla mnie.
Lepiej na piwko ale na jakąś plażę jak macie nad rzeczką czy coś. u mnie ładna pogoda by się to sprawdziło.
I wtedy jakieś miłe słówka . Tylko wiesz, nawet i bez tego się obchodzi w moim przypadku, nie słodzę dziewczynom, chyba że prowokuje do tego to przytaknę że tak jest.
Takie słodzenie częste też nie jest dobre bo ona wyczuwa wtedy że Ci się podoba i ma nad Tobą przewagę.
Rozmawiaj, ZABAWIAJ, nie chodzi tu o dowcipy, ja znam na pamięć może z 3 bo nie mam pamięci do tego, a i bez tego mogę rozmawiać caly czas o byle czym w taki sposób, żeby wychodziło na to że jednak bardzo jest to interesujący temat o tym jak stara babcia o kulce stawa kroki przechodząc przez pasy ! pamiętaj, pewność siebie, samoocena dobra musi być I reszta rad z góry.
Widzisz jak to krótko tam opisałem.
Teraz mogę to rozwijać ale tam jest to banalnie prosto rozpisane.
Jeśli umiesz to dobrze przyswoić i odebrać to zauważysz że aby obracać się wokół dziewczyn i aby okręcać je ku sobie nie trzeba robić prawie nic.
Ale trzeba robić te właśnie małe coś opisane stronę wcześniej.
Pewnie większość z was nawet nie robi połowy z tego co tam opisałem, a są tam chyba 4 rzeczy wymienione, tylko że najlepiej robić to wszystko na raz bo inaczej też się to może nie sprawdzic; /

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Pyle, zdaj relacje :)

Malina pamiętamy[*]

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
A z nią coś tam ogarniałeś, bo nie chce mi sie szukać bo połowa tutaj to off top w off topie ;d

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: Suzuki Bandit 600
Pyle pisze:
nie no ona sama zaproponowala pojscie do baru wiec sie zgodzilem.

nie widzę w tym przyszłości...

Zapraszam na mój MotoBlog!
JUST RIDE
Romet
Custom-Klik
Witamina
Witamina B6

Nex pisze:
Michaś, nie każdy na forum operuje magią, zwłaszcza tajemniczym zaklęciem "Tatodaaaaaaaajpiniędze"

Tytuł:
*

Pojazd:
Marcin194, jakoś tak łatwo jak laska sama proponuje i w dodatku bar...

Radek321 pisze:
ona, ze albo solowa, albo przyznam, ze ona by mnie rozwaliła... no a głupio mi było tak przyznać więc chyba w pon czeka mnie solówa z nia, kurde nie wiem czy brac kumpli zeby jak cos pomogli?

http://www.polskajazda.pl/Profil,Motowe ... port/73533

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

marcinx260494 pisze:
Marcin194, jakoś tak łatwo jak laska sama proponuje i w dodatku bar...

Albo panna zryta na punkcie alkoholu, albo po prostu chce spędzić z nim czas jak z kumplem...

Po jednym czy dwóch, zacznie się do Ciebie przystawiać, o ile w ogóle się tobą zainteresuje a na następnym spotkaniu jakby nic nigdy nie było...

JUST RIDE
Romet
Custom-Klik
Witamina
Witamina B6

Nex pisze:
Michaś, nie każdy na forum operuje magią, zwłaszcza tajemniczym zaklęciem "Tatodaaaaaaaajpiniędze"

Ostatnio zmieniony 06 wrz 2011, 16:58 przez Marcin194, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Marcin194 pisze:
Po jednym czy dwóch, zacznie się do Ciebie przystawiać, o ile w ogóle się tobą zainteresuje a na następnym spotkaniu jakby nic nigdy nie było...

Dlatego jak nie wiążesz z nią przyszlosci to wykorzystaj to że sie bedzie przystawiac:D

Tytuł:
*

Pojazd:
Zgadzam sie,chociaz nie ma co oceniac.Gorzej jak Pyle padnie wczesniej od niej :mrgreen:

Dzis w szkole,blondyna o swietnej figurze i z ladniutka twarzyczka :D Trzeba by ja poznac :P

Ostatnio zmieniony 06 wrz 2011, 18:57 przez TZRfan, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Speedfight 2 Racing Custom
TZRfan, To myj lufke :P i idź sie zapoznać :D

Obrazek

Speedfight II AC RACING 50cc

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Śmiało :D ja chyba też obejdę dokładniej te pierwszoroczne panienki, bo gdyby coś poszukał znajdzie się ich trochę ;)

JUST RIDE
Romet
Custom-Klik
Witamina
Witamina B6

Nex pisze:

Tytuł:
Awatar użytkownika

A ja w technikum wypatrzyłem jedną "kotke" b.fajna jest i gadałem z jej siostrą bo znam ją dobrze to powiedziała ,że podobam sie tek kotce a na imie ma Edzia :D

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
pipin15, to teraz ty myj lufkę i idź ją poznać :mrgreen:

Malina pamiętamy[*]

Tytuł:
Awatar użytkownika

Młody328i, już umyta :D

Obrazek

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
To na co czekasz idź poznać :D

Obrazek

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 242, 243, 244, 245, 246, 247, 248 ... 1019  Następna