Dzisiaj jest 17 sie 2025, 3:21

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 243, 244, 245, 246, 247, 248, 249 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Raptor R700 i 80 Cab
Marcin194 pisze:
Albo panna zryta na punkcie alkoholu, albo po prostu chce spędzić z nim czas jak z kumplem...

Albo to chłopak jest ciotą i na trzeźwo, nie ma szans, żeby próbował coś do niej, ona o tym wie, więc w akcie desperacji, próbuje go ośmielić przez alkohol .. :mrgreen:

razor99 pisze:
muszę prowadzić jedną ręką bo już na obie ręce nie mogę

- Bo?
razor99 pisze:
bo jak waliłem to miałem zgiętą rękę w łokciu oraz w nadgarstku

Obrazek

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*

Pojazd:
Idziesz wyrywac laske z jej kolezankami.. :mrgreen: Jak sama nie chce sie z toba umowic sam na sam to nie ma sensu.Nie szukaj na sile dziewczyny.

Ostatnio zmieniony 06 wrz 2011, 20:01 przez TZRfan, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: Suzuki Bandit 600
Moze jego interesuje związek zbiorowy? :mrgreen:

Zapraszam na mój MotoBlog!
JUST RIDE
Romet
Custom-Klik
Witamina
Witamina B6

Nex pisze:
Michaś, nie każdy na forum operuje magią, zwłaszcza tajemniczym zaklęciem "Tatodaaaaaaaajpiniędze"

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pyle pisze:
zeby na 2 dzien juz z nią sie lizac, ona taka nie jest.

To nie zależy od tego jaka jest panna, a jak ty działasz... Nawet te najmniej łatwe po odpowiednim działaniu będą się lizać po 2 dniach :wink:

Cytuj:
chce z nią tak 2-3 tyg pogadac itp i wtedy dzialac.

ZA długo... Jeśli o podryw chodzi... Jeśli związek na dłużej... Nie najgorzej...

JUST RIDE
Romet
Custom-Klik
Witamina
Witamina B6

Nex pisze:
Michaś, nie każdy na forum operuje magią, zwłaszcza tajemniczym zaklęciem "Tatodaaaaaaaajpiniędze"

Ostatnio zmieniony 06 wrz 2011, 20:52 przez Marcin194, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Virtual Tuner
Awatar użytkownika

Pojazd: BMW e46
Pyle pisze:
chce z nią tak 2-3 tyg pogadac itp i wtedy dzialac.

Chłopie jak ty teraz nie masz z nią o czym gadać to co to będzie za 2 tyg ;D, działaj teraz :P

Live for the moment...
Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Pyle pisze:
ona taka nie jest.

Z takich dziewczyn często się śmieje, najbardziej jak mi to mówi taka nowo poznana, śmieje jej się w oczy bo już wiem co będzie się działo po 20-30 minutach :PP

e:

Jeśli jest z koleżankami, to raczej ciężko będzie wgl coś zrobić.

Chyba że Ciebie to nie interesuje i masz w dziurce od ** czy tamte będą się nudzić czy nie to zagaduj ją i tylko ją i tyle. Ew spróbuj gdzieś się z nią przejść bez nikogo ! i kurde działaj. ogólnie 2-3 tygodnie na samych rozmowach to nawet jest za długi czas żeby coś z tego było na stałe.
1-2 spotkania, później tak jak pisałem już, dotyk, pieszczenie, nie bój się jej dotykać, zacznij od barków, rąk, przedramion i tali, inne partie zostaw na później jak to się już rozkręci, chyba że masz to opanowane to idź na całość :)

Ostatnio zmieniony 06 wrz 2011, 21:00 przez Scratch, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*

Pojazd:
Dla mnie to paranoja,nie wiem jak dla was :|

P.S moze one sie z ciebie smialy a nie z twoich zartow? :lol:

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pyle siądź spokojnie, zastanów się nad sobą, bo jak na 18 latka piszesz, bez obrazy nie co żałośnie...

JUST RIDE
Romet
Custom-Klik
Witamina
Witamina B6

Nex pisze:

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
http://www.youtube.com/watch?v=w27aymtU ... deos_music

Pyle, Zrób tak jak oni i juz twoja xD

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Nie pytać, masz tłumaczyć.
Pierwsze dni zapoznania to Ty narzucasz tematy, mówisz o , fajna pogoda dziś, można było by przejść się nad rzekę, czy gdzieś na polanę, wymyśl coś ku** Ja za Ciebie ani nikt inny tego nie zrobi, chyba że chcesz ;> to wysyłaj ją priorytetem...

możesz rozmawiać nawet i o szkole , typu, a wiesz jaki mój kolega jest odjechany, zrobił dziś taką i taką akcje.
ona ma słuchać. Później jak zobaczy że z tobą można porozmawiać to sama będzie opowiadać tak że nie będziesz mógł swojego słowa wcisnąć. Zobaczysz że tak będzie.
Ale najpierw mów do niej cały czas.
Maxymalna przerwa 2 sek góra 3 bo może zrobić się dyskomfort.
Schodź też czasem na te tematy tabu, tj sex, tylko z gracją to ma być , a nie jakieś pierdzielenie jak jakiś napalony 11 latek.

Ja Ci nawet teraz tego nie wymyślę bo mi to przychodzi samo przy rozmowie,
Zmieniaj tematy, od jednego do jakiego tam chcesz, mogą być krótkie, jak coś jej się spodoba to i ona wtrąci coś od siebie.
To jest proste.

Masz 18 lat a ja takie problemy o czym rozmawiać to miałem w wieku 14 .

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Scratch pisze:
to miałem w wieku 14 .

powinieneś dodać "teraz mam już 15 :mrgreen: nieźle by to wyglądało ;) A na poważnie ile masz lat i jakie doświadczenie? mądrze piszesz :wink:

JUST RIDE
Romet
Custom-Klik
Witamina
Witamina B6

Nex pisze:

Tytuł:
*

Pojazd:
Chcialbym zobaczyc ta rozmowe.. :mrgreen:

Jutro trzeba poszukac panny blondyny w szkole :cool:

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Marcin194, Teraz mam 16 :lol: :lol:
I 2 lata temu nic nie wiedziałem jak zagadać do dziewczyny, ale od tamtego roku , w sumie to już od 2 coś tam się przewija, , stałych nie było.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Raptor R700 i 80 Cab
Tak w temacie ;)

http://www.youtube.com/watch?v=wShJj06dbmY

razor99 pisze:
muszę prowadzić jedną ręką bo już na obie ręce nie mogę

- Bo?
razor99 pisze:
bo jak waliłem to miałem zgiętą rękę w łokciu oraz w nadgarstku

Obrazek

Tytuł:
*

Pojazd:
JawoR pisze:

ojj tak tak :) tylko to dlugo trwa juz w moim przypadku :?

Tytuł:
*

Pojazd:
Panowie Pyle, po prostu nie ma doświadczenia tak? Ja mam 15 lat i też nie mam za dużego doświadczenia, ale zagadać do dziewczyny potrafię, tak jak mówił Scratch, co do tematów tabu, ja tam rozmawiam z dziewczyną o tym tak do żartu bo mam 15 lat tak, więc trochę młody jestem, ale Ty jak dla mnie nie powinieneś się z tym kryć, jak już o tym mówić to wyczuć odpowiedni moment a jak będzie przypał jakoś obrócić to w żart :P I tak panowie patrząc, to wy radzicie tylko jak zarwać do dziewczyny, ale nikt chyba nie pytał i nie napisał jak stworzyć stały związek, w większości są tutaj mistrze podrywu :D

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Bartekdet, ahha w większości są ale pewnie jeszcze 80% z tego to teoretycy ... :roll:
Ale na ki wał mi stały związek, to jest tak samo , tylko jeśli chodzi o podryw, robisz wszystko tak żeby w jak najszybszym czasie zrobiła z tobą to i tamto, a jeśli o związek, to już powolutku i delikatnie, też zabawa, komfort dotyk, ale rozmowa wgl inną barwę i inaczej powinna troszkę wyglądać.
Stały związek to w sumie to samo co podryw, tylko to się kończy po 1 nocy góra kilku dniach znajomości, a stały związek to już czas bliżej nieokreślony, a i pamiętać, już w stałym związku jak miało by się być to też cały czas kogoś poznawać ! a to już tak z teorii, bo sam na swoim przykładzie tego nie napisałem tego pogrubionego, z tym że mam takie zdanie.

Bartekdet pisze:
bo mam 15 lat tak, więc trochę młody jestem

No i widzisz, nie wierzysz w siebie, ktoś Ci coś narzucił i tego się trzymasz, rodzina? otoczenie?..
Mnie to np. nie interesuje, jak coś chcę to to robię, jak nie to nie , proste. ?
Ty powinieneś też tak samo do tego się odnosić.
Bo inaczej ciężko będzie Ci znaleźć dziewczynę, nawet i poderwać, trzeba być śmiałym.

Aha . I z czym się niby kryć, trzeba po prostu to w taki sposób mówić abyś nie wyszedł na zboczeńca, ma być komfort.
Wszystko takie żeby ona użyła wyobraźni i sama czasem się domyśliła o co chodzi.
A i jeśli już Ci powie, ale ty masz zboczone myśli, to powiedz o czym ty pomyślałaś że ja tak mam takie myśli , bo ja akurat myślałem o tym i tamtym, wgl nie związanym z sex'em :)

Tytuł:
*

Pojazd:
Witam
Kilka dni temu zacząłem chodzić do technikum mechatronicznego, jest to zespół szkół ponadgimnazjalnych tj. technikum gastronomiczne, mechatroniczne, mechaniczne, liceum i zawodówka. Chciałbym się Was poradzić, otóż dziś idąc przez korytarz w szkole zauważyłem ładną dziewczynę, ideał dosłownie, przechodziłem obok niej, ale poszedłem dalel. Skojarzyło mi się, że chyba ją znam i okazalo się, że chodzila ze mną do podstawowki do mojej klasy, nie widzielismy sie kilka lat. I mam pytanie do Was. Nie wiem jak mam ją zaczepić, zagadać, bo jak ją widzę to mnie coś hamuje a jednocześnie chyba się w niej zakochalem. Proszę o radę

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Adis3 pisze:
Witam
Kilka dni temu zacząłem chodzić do technikum mechatronicznego, jest to zespół szkół ponadgimnazjalnych tj. technikum gastronomiczne, mechatroniczne, mechaniczne, liceum i zawodówka. Chciałbym się Was poradzić, otóż dziś idąc przez korytarz w szkole zauważyłem ładną dziewczynę, ideał dosłownie, przechodziłem obok niej, ale poszedłem dalel. Skojarzyło mi się, że chyba ją znam i okazalo się, że chodzila ze mną do podstawowki do mojej klasy, nie widzielismy sie kilka lat. I mam pytanie do Was. Nie wiem jak mam ją zaczepić, zagadać, bo jak ją widzę to mnie coś hamuje a jednocześnie chyba się w niej zakochalem. Proszę o radę

Podchodzisz do niej i mowisz: Czesc, Czy ty przypadkiem nie chodzilas ze mna do podstawowki do klasy?
I zaczynasz gadac typu gdzie chodzilas do gimnazjum itp a dalej rozmowa sie sama potoczy. Nie ma co pękać. Jak chodzila z toba do klasy to napewno sobie ciebie przypomni.

-Tecnigas Next-r
-Malossi Multivar
-rolki 6,5g
-sprężyna centralna Hebo +60
-pasek dayco
-sprzęgło Tec Evo
v-max 80+ km/h

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Chłopaki dzisiaj stalem sobie na korytarzu w szkole i czekalem na wychowawczynie moją i patrze w takiej oddzielonej szatni siedzi dziewczyna(łaaaaadna:D) no to gadam kumplowi ze ide zagadac no i tam z nia pogadalem i spytalem czemu nie siedzi z dziewczynami z klasy tylko sama a ona powiedziala ze ich nie lubi itd. to ja jej powiedzialem tak w zartach ze jak cos to moge jej dotrzymywac towarzystwa tylko nie znam jej planu i nie wiem kiedy wf i ona sie tak slodko usmiechnela i ja powiedzialem ze ma do wyboru podac mi swoj plan albo dac swoj nr:p a ze nie zna na pamiec planu to powiedziala ze moze dac nr ale ma fona w szatni(wf miala) to jej zapisalem nr swoj na kartce i jej dalem a ona tylko powiedziala ze nie zgubi i schowala do spodenek. I teraz pytanie: czekać aż napisze? Czy napisac jej na nk co wydaje mi sie troche glupie:)

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 243, 244, 245, 246, 247, 248, 249 ... 1019  Następna