Dzisiaj jest 18 sie 2025, 15:37

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 259, 260, 261, 262, 263, 264, 265 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Normalna dziewczyna ? Szukaj tak z rocznika 89, takie będą normalne, chociaż też zależy :D

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
A te z rocznika 94 xD ? rozumiem że nie normalne ?

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Zdarzają się.
Ktoś wymyślił że chłopak jest opóźniony 2l w rozwoju w stosunku do dziewczyny.
Jak romawiam z dziewczyną rok młodszą albo dwa ( mam 16) to one nic nie rozumieją, nic nie kapują i wgl dziwne takie ( chociaż są wyjątki) a rozmawiasz z rok starszą, albo dwa to od razu inna rozmowa, na poziomie i wgl ( też zależy, nie zawsze) A jeszcze starsze to bardziej rozumują.
Np. w tym samym roczniku co Ty mają odchyły, zresztą jak każdy, ale zauważ że ze starszą lepiej się dogadasz i milej jest ;]

Tytuł:

Pojazd:
Witam :D
Tak nie bardzo w temacie, ale po ostatniej stronie wnioskuję, że mówimy o 'najlepszym wieku kobiet' ?:D So... Nie wiem co macie do rocznika 94 ^^ Powiem wam, że mam znajome z tego rocznika, i na prawdę da sie porozmawiać ;] Oczywiście, sam wychodzę z założenia, że tutaj nie o wiek chodzi;] Zapewne tak jak i w roczniku 94 jak i 96 znajdzie się jakaś 'głupiutka', ale nie myślę że w tych rocznikach nie znadzie się i jakaś normalna panna ^^ Nie ma co kierować się zbytnio wiekiem, najlpiej się dogaduje chyba z osobami mniej wiecej w naszym wieku, z podobnymi zainteresowaniami ;p w tedy nie wydają się głupie, bo też znają się na rzeczy ;p :mrgreen:

Lodzio miodzio panowie, lodzio miodzio...

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: Suzuki Bandit 600
Scratch pisze:
Zdarzają się.
Ktoś wymyślił że chłopak jest opóźniony 2l w rozwoju w stosunku do dziewczyny.
Jak romawiam z dziewczyną rok młodszą albo dwa ( mam 16) to one nic nie rozumieją, nic nie kapują i wgl dziwne takie ( chociaż są wyjątki) a rozmawiasz z rok starszą, albo dwa to od razu inna rozmowa, na poziomie i wgl ( też zależy, nie zawsze) A jeszcze starsze to bardziej rozumują.
Np. w tym samym roczniku co Ty mają odchyły, zresztą jak każdy, ale zauważ że ze starszą lepiej się dogadasz i milej jest ;]

Fizycznym rozwoju owszem... Psychiczny jest zależny od jednostki :wink:

Zapraszam na mój MotoBlog!
JUST RIDE
Romet
Custom-Klik
Witamina
Witamina B6

Nex pisze:
Michaś, nie każdy na forum operuje magią, zwłaszcza tajemniczym zaklęciem "Tatodaaaaaaaajpiniędze"

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Mi sie lepiej dogaduje z rok 2 lata młodszymi ale ze starszymi też tylko te w moim wieku mam problem :mrgreen:

Mój speed:
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=180554

Tytuł:

Pojazd:
Marcin194 pisze:
Fizycznym rozwoju owszem... Psychiczny jest zależny od jednostki :wink:

Zgadzam się ^^

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
vrathe, Jak masz jakąś bliską koleżanke to zapytaj czy nie ma jakiśch fajnych koleżanek i poproś o numer tel. albo GG . Ja sobie tak gadałem z kumpelą na GG i
zapytałem czy nie ma jakiśch fajnych koleżanek i czy ma numer GG, no i ku mojemu zdziwieniu dał mi numer do takiej fajnej laski i już pisze z nią od tyg może więcej...,
Tylko jest problem bo się jeszcze z nią nie spotkałem .A miałem dzisiaj sie z nią spotkać
tylko mam skręconą kostke i nie moge chodzić :/

Obrazek

Wejdź i oceń mojego speeda
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=96909

Obrazek

Ostatnio zmieniony 24 wrz 2011, 7:32 przez Blackout, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Blackout,
Moja koleżanka tak miała , z tej samej wioski , przez bloga znalazł ją taki chłopak . Mówią na niego uszatek xD , i przez kilka dni rozmowa , gg buziaki , bajera wiadomo o co chodzi , a tutaj na żywo jak go zobaczyła to uciekła :D On też mówił że na zdj całkiem inaczej wyglądała .
A ja sam mam problem z tą dziewczyną :mrgreen: chodzi za mną , poprawia mi kaptur , moje wszystkie ciuchy jej się podobają , byłem u fryzjera i w sumie normalnie jak zawsze sie ustrzygłem , a zaraz mi mówi że super i takie tam .
Ostatnio ktoś w klasie powiedział że śniło mu się jak ja z nią chodziłem , ja chillout , nie ruszyło mnie to , a ona zaczęła mówić że jak się ma jakieś dziwne sny i schizy , to się bierze leki ..
jak by ktoś to znał i wiedział o co jej chodzi , to ja bym się chętnie dowiedział :mrgreen:
Nie miała jeszcze chłopaka prawdziwego , ja w sumie żadnej dziewczyny tez nie miałem .
Ja jej nie chcę , bo jest taką typową wieśniarą , jak idzie , to tak śmiesznie macha ręką ..
Wozi się z taką fest fest laską , gadają że najlepsza dupa od nas , takie niby najlepsze koleżanki , ale mnie bardziej kręci ta ładniejsza , z tym że już na starcie nie mam raczej szans :P

:)

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Blackout,
Moja koleżanka tak miała , z tej samej wioski , przez bloga znalazł ją taki chłopak . Mówią na niego uszatek xD , i przez kilka dni rozmowa , gg buziaki , bajera wiadomo o co chodzi , a tutaj na żywo jak go zobaczyła to uciekła :D On też mówił że na zdj całkiem inaczej wyglądała .
A ja sam mam problem z tą dziewczyną :mrgreen: chodzi za mną , poprawia mi kaptur, olewałem ją trochę , ale to nic nie daje :D dużo o niej wiem , bo kiedyś siedzieliśmy długo i gadaliśmy , moje wszystkie ciuchy jej się podobają , byłem u fryzjera i w sumie normalnie jak zawsze sie ustrzygłem , a zaraz mi mówi że super i takie tam .
Ostatnio ktoś w klasie powiedział że śniło mu się jak ja z nią chodziłem , ja chillout , nie ruszyło mnie to , a ona zaczęła mówić że jak się ma jakieś dziwne sny i schizy , to się bierze leki ..
jak by ktoś to znał i wiedział o co jej chodzi , to ja bym się chętnie dowiedział :mrgreen:
Nie miała jeszcze chłopaka prawdziwego , ja w sumie żadnej dziewczyny tez nie miałem .
Ja jej nie chcę , bo jest taką typową wieśniarą , jak idzie , to tak śmiesznie macha ręką ..
Wozi się z taką fest fest laską , gadają że najlepsza dupa od nas , takie niby najlepsze koleżanki , ale mnie bardziej kręci ta ładniejsza , z tym że już na starcie nie mam raczej szans :P

Tytuł:
**

Pojazd:
Mi się najlepiej piszę, gada itp z dziewczynami starszymi ode mnie i z mojego rocznika a tak to rok, dwa starsze... Lepiej się z nimi dogaduje, chociaż można pogadać normalnie... Bo z rok młodszą już się nie dogadam. ;D

speedfightwrc, właśnie "raczej" co Ci szkodzi spróbować? Chyba nic, a możesz tylko zyskać.

runner-2k7-malossi-itech-70cc-regulator-cisnienia-polini-t292703-80.html -> 70cc na wtrysku :D

https://www.facebook.com/pages/Scooters ... 7343226159 - Lajkujemy FP naszej ekipy! ScootersMmz ;)

Ostatnio zmieniony 24 wrz 2011, 8:11 przez DaniuMMz, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
speedfightwrc, heh ja się raczej na żywo nie przestrasze bo mam poręczenie koleżanki że jest naprawde ładna ,no i na fotach z tego co widze to też spoko i ogólnie wygląda na ogarniętą :D

Obrazek

Wejdź i oceń mojego speeda
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=96909

Obrazek

Ostatnio zmieniony 24 wrz 2011, 8:43 przez Blackout, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:

Pojazd:
speedfightwrc Wydaje mi się, że laska po prstu na Ciebie leci, tylko, że nie chce Ci tego wprost powiedzieć, tylko wiessz, przez takie zagrywki próbuje zwrócić na siebie Twoje zainteresowanie :D
Skoro wiesz, że nic z tego, to po porstu to olewaj, czasem, rzuć coś, żeby zdała sobie sprawę że nie ma co się męczyć:
A co do drugiej koleżannki, jak to mówisz tejładniejszej, hm.wiesz może się okazać że mimo wszystko z niej też jest nieogar ;x Ale tak jak piszą wyżej, nie masdz nic do stracenia, a nóż Ci się uda^^

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
SPEEDFIGHTWRC, albo zrób tak jak ktoś kiedyś podawał ...
"Siema koleżanka nauczyła mnie wróżenia z ręki... Mogę spróbować"
Jeśli nie będzie chciała... "Ktoś tu nie umył dziś rączek... No dalej, nie wstydź się" z lekko szyderczym uśmiechem... Tak żeby i ona się śmiała...
"Cóż... Widzę przed Tobą długie życie... O Znajdziesz dobrego męża... Będzie Ci się w życiu powodzić... Widzę też że będziesz miała kilku fajnych chłopaków... Cóż... Niestety... Nie widzę tu siebie..." nie pamiętam kto ... :/ :wink:

Ostatnio zmieniony 24 wrz 2011, 12:08 przez Grzechu123, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Grzechu123,
o.O To jest dobre stary , tak zrobię :D
Dzięki :P :P

Tytuł:
*

Pojazd:
speedfightwrc, jak co to zdaj relacje xD

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
hAA Grzechu dobre dobre ;d

Tytuł:

Pojazd:
Witajcie, strasznie proszę o pomoc! :(

W skrócie: jestem z dziewczyną od roku, i teraz ona chce ode mnie odpoczac (spotkalismy sie w realu i mi to powiedziala) bo jak twierdzi ma za duzo problemow (rodzice, szkola, kasa itp) no ale kurde chlopak chyba nie powinien byc przez nia traktowany jako problem?

co mam zrobic, widze sie z nia dopiero we wtorek, weekend i pon chce miec dla siebie... (ona)

Ostatnio zmieniony 24 wrz 2011, 15:02 przez adamski, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
panowie mam dylemat.....umówiłem się ze świetną dziewczyną...znam się już tak bliżej około 4-5 miesięcy...i jak myślicie można kupić jej kwiatka że raczej to będzie głupota tak na pierwszym spotkaniu????

Mój mała bestia :)

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Piaggio ZIp II
CEzary rs..., zawsze można :mrgreen:

Zobacz mojego zipka ------->
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?p=1770100#1770100

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 259, 260, 261, 262, 263, 264, 265 ... 1019  Następna