Dzisiaj jest 28 sty 2026, 13:29

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 638, 639, 640, 641, 642, 643, 644 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

Pojazd:
Panowie, potrzebuje pomocy. I pisze powaznie, wiec bym prosil o nie robienie sobie jaj...
Ostatnio byla rocznica, bylem z dziewczyna, ogolnie nic nie wymyslilem, dalem dupy. Teraz mowi, ze sie nie staram i w ogole. No wiadomo co sie dzieje teraz, moze peknac :/ Musze zrobic cos, co zapamieta albo dac cos od siebie.. No musi to byc cos konkretnego, a ja mam tak mozg od tego obryty, ze ledwo cos mysli, strasznie sie martwie... Wiadomo, ze ja dalem dupy, ale trzeba ratowac...
sorki za polskie znaki, ale z telefonu pisze.

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*

Pojazd:
jumpman23, moze jakies "wyjatkowe miejsce" w okolicy?

Pat!, noo chyba tak zrobie,chociaz wtedy jak sie "fajnie pisalo" bo ona wspominala o tym ze musimy sie na jezioro przejechac a ja ze moglibysmy motocyklem jechac a one ze nie ma problemu.Ale olalem bo w czwartek mialem sie pytac czy jedzie a pojechalem sam :mrgreen:

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: mamy, taty i siostry
jumpman23, znasz ją raczej na tyle dobrze, że wiesz co lubi.
Albo masz opcję: jeśli czegoś nie potrafi, to kupić jej sprzęt do tego i nauczyć :P

Edit:
Masz przykład. Moja koleżanko-dziewczyna(nie wiem jak ją nazywać po dzisiaj, bo zachowywaliśmy się jak para, tyle że nie pocałowałem jej jeszcze. Nie mam zamiaru aż tak się spieszyć. Wszystko na spokojnie.), nie potrafi pływać.
Kupiłem jej koło i rękawki.
Wydałem niedużo - 30zł za wszystko.

Jutro jedziemy nad jezioro i będę ją uczył pływać :>

Ostatnio zmieniony 04 sie 2012, 0:16 przez lucek15, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
lucek15, podobna sytuacja jak u mnie koleżanko-dziewczyna. Dzisiaj jak pogoda nie popsuje się bo jest lipna jak na razie to na grill idziemy razem. Też nie mam zamiaru spieszyć się z związkiem itp.

jumpman23, weź dziewczynę na zachód słońca kup coś do picia i jedzenia i spędź z nią wieczór tak romantycznie szczera rozmowa spacer.Wytłumacz że masz dużo na głowie i nie zdążyłeś ogarnąć terminu

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
Sprzedam części Katana,Sym,Peugeot,Romet,Jawa
TANIO GG 10293344

Tytuł:
*

Pojazd:
jumpman23, tak jak mówibartos212, weź ją na zachód słońca, powiedz że spóźniony termin, możliwe że wybaczy :)

Tytuł:
*

Pojazd:
Ja juz kiedys pisalem z luckiem o pewnej typiarze(innej niz u gory)..Kiedys obiecalem jej przejazdzke,umowilismy sie na spacer ale czasu nie miala.Kiedys tam cos pisala o rolkach na fb ja jej napisalem ze lepiej rower,ona nagle ze coraz lepsza pogoda a "mamy spacer do zaliczenia".Pisalem z 2x i to nie tak od razu i wciaz typiara zajeta :roll: Wiec olalem to calkiem...

Ostatnio zmieniony 04 sie 2012, 11:27 przez TZRfan, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
jumpman23,
Prościzna , moje 2 ulubione opcje , ja na roczek zrobiłem tak :
Panna nie wiedziała że coś knuje tego wieczoru, myślała że nic nie przygotuje itp. Gdy poszła się kąpać w między czasie rozpaliłem 50szt świeczek w tesco za 10zł są, 20 ułożyłem w ładne serce, reszte poukładałem po pokoju, posypałem stolik płatkami róż i z boku nasze zdjątko. Obok wino z lampkami. Gdy weszła była w szoku. :)

Inna opcja, kup lampiony z allegro w kształcie czerwonych serc, wieczór, bezwietrzna pogoda, przytulenia i całowanie :) giit.

Obrazek

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: BMW E30
Revo pisze:
Panna nie wiedziała że coś knuje tego wieczoru, myślała że nic nie przygotuje itp. Gdy poszła się kąpać w między czasie rozpaliłem 50szt świeczek w tesco za 10zł są, 20 ułożyłem w ładne serce, reszte poukładałem po pokoju, posypałem stolik płatkami róż i z boku nasze zdjątko. Obok wino z lampkami. Gdy weszła była w szoku.

Co prawda nie na rocznicę, ale też zrobiłem podobny myk. Też była zaskoczona. Pozytywnie :twisted:

///BMW

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
jumpman23, zacznij się starać i pokaże, że nie jest Ci obojętna. :wink:

Mam na sprzedaż plastiki do Piaggio Typhoona:
- przedni od kierownicy,
- lewy i prawy bok tylny (boczki),
- przedni (duży).

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
creative
Przecież on wie że ma się starać gorzej że nie wie jak -,-

Zrób to co pisałem wyżej , jakieś magiczne chwile zbliżą się, rób tak co jakiś czas boo... po paru miesiącach powie ci good byeee !

Obrazek

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Revo pisze:
creative
Przecież on wie że ma się starać gorzej że nie wie jak -,-

I to powinno wystarczyć. Chyba lepiej jak ktoś wie, że mu zależy niż jakieś romantyczne chwile i nic więcej.

Mam na sprzedaż plastiki do Piaggio Typhoona:
- przedni od kierownicy,
- lewy i prawy bok tylny (boczki),
- przedni (duży).

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
Wydaje ci się tylko.. Wiesz co to jest rutyna? To jest główna przyczyna tego że związek się rozpada, facet jest zakochany po uszy w lasce a ona się nudzi , bo wie że ją ma i wie że ona go nie zostawi. To najbardziej błędne myślenie, wtedy laska szuka byle pretekstu by skończyć taki toksyczny zwiazek..

Obrazek

Tytuł:
**

Pojazd:
Revo, x2 I mam to samo zdanie. Dlatego trzeba na różne sposoby urozmaicać związek ;)

runner-2k7-malossi-itech-70cc-regulator-cisnienia-polini-t292703-80.html -> 70cc na wtrysku :D

https://www.facebook.com/pages/Scooters ... 7343226159 - Lajkujemy FP naszej ekipy! ScootersMmz ;)

Tytuł:
*

Pojazd:
macie na myśli takie akcje jak ze świeczkami?

Radek321 pisze:
ona, ze albo solowa, albo przyznam, ze ona by mnie rozwaliła... no a głupio mi było tak przyznać więc chyba w pon czeka mnie solówa z nia, kurde nie wiem czy brac kumpli zeby jak cos pomogli?

http://www.polskajazda.pl/Profil,Motowe ... port/73533

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
Tak.. Nie mówie robić tak codziennie, ale po prostu bycie oryginalnym , pamiętanie o rocznicach , dniach kobiet, walentynkach jest baaaaardzo ważne !

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Nie ogarniam tej laski panowie. W sobotę był grill to tam sobie rozmawialiśmy i w pewnym momencie wynikła taka sytuacja że ona stała na ławce ja naprzeciwko niej kilka cm od siebie patrzymy sobie w oczy.Miałem trochę % we krwi więc zamiast pocałować (chyba ona na to liczyła) to ją przytuliłem. Potem jak wszyscy wracaliśmy do domu to ją przytulałem rozmawialiśmy.
Teraz sam nie wiem bo niby ma tego chłopaka a bawi się tak jakby nie miała. Od jakiegoś tygodnia piszemy całymi dniami. Od rana do późnych godzin nocnych.Codziennie widujemy się w grupie ze znajomymi. Co jakieś 2/3 dni zabieram ją na takie spotkania we dwoje na rowery/spacer. Na razie nie rozmawiamy o sytuacji jaka wynika pomiędzy nami. Dziś właśnie chcę zabrać ja na ten zachód słońca tylko nie wiem czy nie zepsuje jak zapytam co ona do mnie czuje i czy będzie szczera.Bo tak naprawdę to wolę zająć się kimś innym jak ona jest tylko tak o.

Myślałem umówić się dziś z nią tak na 18:30 pojechać w takie jedno miejsce i razem obejrzeć zachód słońca.
Co robić ?

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
TANIO GG 10293344

Tytuł:
**

Pojazd:
bartos212, Tak robić :P Tak jak mówisz, jak nie zaryzykujesz to się nie dowiesz :D

runner-2k7-malossi-itech-70cc-regulator-cisnienia-polini-t292703-80.html -> 70cc na wtrysku :D

https://www.facebook.com/pages/Scooters ... 7343226159 - Lajkujemy FP naszej ekipy! ScootersMmz ;)

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Tylko jak o to zapytać aby się do mnie nie zraziła...

TANIO GG 10293344

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
A nie pytaj, zabierz ją gdzie tam masz zamiar i normalnie gadajcie. Skoro się z tobą umawia itd to chyba nie jest taka obojętna co do Ciebie. Strzelam że jak tam pojedziecie to skończy się na buzi buzi;], może nie tylko :lol: Bo w końcu czego oczekujesz od tej laski, chyba nie stałego związku... Pobaw się a potem znajdź inną, a z tą nie gadaj o związkach czy innych bzdetach tylko działaj :<

"It's still your motherf***ing session :D"

Moja zabawka;
http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=166520

Tytuł:
*

Pojazd:
Aroni, jak dla mnie to z twojej wypowiedzi wyszło tak jakby on chciał dziewczyne na chwilę, moim zdaniem to mu chyba zależy na dłuższym związku.
Jeśli chcesz związek na tydzień to lepiej nie rób nadziei dziewczynie bo później będzie płacz przez miesiąc.. :))

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 638, 639, 640, 641, 642, 643, 644 ... 1019  Następna