Dzisiaj jest 09 lis 2025, 19:45

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 821, 822, 823, 824, 825, 826, 827 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Stage6-Roxi, kurde naprawdę współczuję sytuacji. Ja nie wiem co bym zrobił jakbym się dowiedział o czymś takim :/

Malina pamiętamy[*]

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Stage6-Roxi, Zależy jak dobrze by się wytłumaczyła i jakie z tego zdarzenia wyciągła wnioski. Zwróć też uwagę na to jak zmieniła się od tamtego czasu. Chyba nie zrobiła by tego więcej. No i dużą uwagę zwróć też na to czy było coś więcej niż to co na razie wiesz.

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Młody328i, wtedy to jeszcze się nie znaliśmy więc to nie była typowa zdrada bo co innego jakby to zrobiła będąc ze mną.

MIMIK, rozwiń swoją wypowiedź bo mnie poruszyła

Ostatnio zmieniony 01 maja 2013, 16:02 przez Stage6-Roxi, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Stage6-Roxi, Sarkazm?

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
MIMIK, piszesz ciekawie i chce abyś bardziej na ten temat sie wypowiedział bo twoja wypowiedź dałą mi dużo do myślenia

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Stage6-Roxi, Skoro tak to zaczynam.

Mając taką dziewczynę na pewno wymagałbym od niej tego aby była ze mną szczera. Skoro nie była gotowa i nie powiedziała ci całej prawdy zanim sam się o niej dowiedziałeś dałbym jej troszkę czasu ,żeby sobie wszystko przemyślała i kiedy już będzie gotowa powiedziała ci na ten temat wszystko. Nie pozwól żebyś musiał się dowiedzieć takich rzeczy na jej temat od kogoś. Każdy popełnia błędy i nie ma w tym nic dziwnego ,tym bardziej w wieku jakim ona popełniła. Powiedzmy sobie szczerze 14 lat to bardziej dziecko aniżeliby nastolatka tym bardziej kobieta. Kolejnym faktem jest jej teraźniejszy wiek. Dziewczyna która ma 16 lat na pewno nie jest super dojrzała i nie posiada bagażu życiowych doświadczeń ,ale też nie jest już dzieckiem które chce cukierka. Przez te dwa lata nie zapomniała o tym co zrobiła i w tym wieku już żałuję swojego czynu. Jak sam zauważyłeś już zapewne koledzy i koleżanki też. Znasz jej reakcję co świadczy o tym ,że wstydzi się tego co zrobiła i jest to dla niej bardzo nie komfortowe. Uświadom ją ,że jeśli chce wiązać się na poważnie powinna w jakiś sposób ci to wytłumaczyć ,bo jako jej chłopak powinieneś wiedzieć co nieco o niej od niej samej a nie przez pośredników jakimi są koledzy. Gorzka prawda jest lepsza od słodkiego kłamstwa. Jako starszy od niej człowiek na pewno na trzeźwo myśląc wiesz o tym życiu coś więcej i powinieneś w pewnym sensie być dla niej troszkę autorytetem i nauczycielem. Są momenty gdzie powinieneś jej wskazać to co powinna zrobić ,bo ona sam spotyka się z tym pierwszy raz i ma mętlik w głowie. Jedną z tych sytuacji jest ta o której właśnie rozmawiamy czyli szczerość do osoby którą kocha- ciebie. Uświadom ją o tym wszystkim i powiedź ,że oczekujesz od niej dorosłej odpowiedzi ,bo nie jest już malutkim dzieckiem. Powiedź jej też że jeśli wydarzyło się coś więcej czyli pierwszy raz powinieneś być tego świadomy ,bo i tak kiedyś byś się dowiedział. Oczywistą oczywistością jest ,ze powinieneś jej dać na to kilka dni czasu. Zapewnić jej ,że zaczekasz na tą odpowiedź. Wybór co do waszego związku powinien zapaść wspólnie z nią. Powiedź jej ,że powinna się teraz za to bardziej starać ,bo tobie też nie było kolorowo z tym wszystkim. Jeśli postanowicie ze sobą zostać postaw jej ultimatum ,że nie zrobi tego więcej jeśli nie będzie to świadoma decyzja i dowód prawdziwej miłości.
Jeśli postanowicie zerwać ponieważ uważasz ,że nie jesteś w stanie pokonać tego problemu po prostu zerwij. Taki związek dla was będzie bardzo nie przyjemny. Jeśli się wam uda ,czego ci na prawdę życzę wzmocnicie bardzo swoją wzajemną opinię ,poszanowanie a przede wszystkim zaufanie. Powodzenia od MIMIK`a :P

Rozmowa na pewno na żywo w cztery oczy. Sam bd widział jej reakcje na to wszystko. Daj jej poczucie bezpieczeństwa i bliskości. Po prostu obejmij ją i porozmawiajcie o tym :P

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Ostatnio zmieniony 01 maja 2013, 17:23 przez MIMIK, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Nie ma co skreślać kogoś za jeden błąd. I tutaj też popieram to o czym napisał MIMIK, pogadaj z nią o tym i zobacz jak się wytłumaczy, co powie na ten temat itd. Nie znasz okoliczności zajścia, więc nie ma co wyciagać pochopnych wniosków, pewnie sama żałuje i nigdy więcej by tego nie zrobiła, a wtedy w miarę luz.
A jeśli coś będzie nie tak, to po prostu lepiej skończyć niż się męczyć.

@ No, i znowu MIMIK konkreta napisał;)

"It's still your motherf***ing session :D"

Moja zabawka;
http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=166520

Ostatnio zmieniony 01 maja 2013, 17:21 przez Aroni, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**

Pojazd:
Aroni pisze:
No, i znowu MIMIK konkreta napisał;)
Jak zawsze ;p

Osobiście powiem, że ciężko byłoby mi było być z taką dziewczyną ;P Jakoś tak mam, że nie zbytnio poprzedników, najlepiej żebym ja był tym pierwszym, czyli wolę niedoświadczone niż doświadczone ; P

runner-2k7-malossi-itech-70cc-regulator-cisnienia-polini-t292703-80.html -> 70cc na wtrysku :D

https://www.facebook.com/pages/Scooters ... 7343226159 - Lajkujemy FP naszej ekipy! ScootersMmz ;)

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
DaniuMMz, wiesz co innego gdybym o tym wiedział na początku, zbyt mocno ją kocham aby teraz przez przeszłość to niszczyć bo jednak przy niej czuję się szczęśliwy.

Tytuł:
**

Pojazd:
Stage6-Roxi, Domyślam się, ale jakoś nie mogę wyobrazić sobie siebie na Twoim miejscu ;)

runner-2k7-malossi-itech-70cc-regulator-cisnienia-polini-t292703-80.html -> 70cc na wtrysku :D

https://www.facebook.com/pages/Scooters ... 7343226159 - Lajkujemy FP naszej ekipy! ScootersMmz ;)

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: TPH 125
a ja mam ciekawa sytuacje :D mam dziewczyne,ale podrywa mnie inna dziewczyna ktora ma chlopaka,dziwne to troche jak dla mnie, ale w sumie ona nie wie ze kogos mam i cos mi tu nie gra.

co o tym myslicie? bo to nie jest normalne

Obrazek

https://www.facebook.com/pages/Najnowsz ... 734?ref=hl Lajkujemy

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Rumyk Nie wie ,że jesteś zajęty a podrywa bo chłopak jej nie zadowala. :lol: :lol:

Aroni, DaniuMMz Dobrze wiedzieć ,że nie gadam tak głupio jak mi moja gadała. :lol:

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Tytuł:
Awatar użytkownika

MIMIK, a ja jej jeszcze to umozliwiam bo udaje dostepnego. z tego co jeszcze wiem maja sie zareczyc.

Obrazek

Obrazek

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd: RS, Senda
Stage6-Roxi, przecież to nie jest tragedia, nie skreślaj jej. Ja na Twoim miejscu wymagałbym, najwyżej po jakimś czasie, żeby powiedziała mi na spokojnie jak to było, w jakich okolicznościach itp. Bo może wyjść zupełnie inaczej niż myślisz.

Było:
- Zico Simpli
- Aprilia RS 50 07'
- Aerox 70 Full Sport
- Aerox STUNT
- Peugeot TKR 70
- Stunt Sendi Airsal 70
- RS125 02'
- Ninja 250 10'
- GSX-R 600 K6
Jest:
- BMW E92 335i

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Stage6-Roxi, O stary .. :P

Szczerze to było dawno ja bym to tak powiedział, nie byliście pewnie wtedy ze sobą, na moim miejscu jakoś aż tak się tym nie przejmował, lecz bym z nią o tym lepiej pogadał. Jedno mnie dziwi 14 lat w tym wieku o.O ja bym z nią jakoś pogadał :p.

Doradzam w doborze części 2T jak i 4T i sprawach sercowych :lol: PW. :D

SPRZEDAM CYL POLINI FOR RACE 70cc AC do Peugeota:3

Tytuł:
Awatar użytkownika

i mam dylemat, ta dziewczyna ktora probuje mnie wyrwac proponuje spotkanie. no niby normalne spotkanie kolezenskie,ale moze z czyms wypalil, ja moge sie nie powstrzymac i bum stanie sie cos co nie powinno miec miejsca.

co robic?

Obrazek

Obrazek

Ostatnio zmieniony 01 maja 2013, 22:49 przez Rumyk, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Masz dziewczynę, bym nie szedł.

Doradzam w doborze części 2T jak i 4T i sprawach sercowych :lol: PW. :D

SPRZEDAM CYL POLINI FOR RACE 70cc AC do Peugeota:3

Tytuł:
**

Pojazd:
Rumyk, Nie idź.

Nie ogarniam typiary, raz robi nadzieję, za chwile olewa i tak w kółko...

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
DaniuMMz, "Kobiety..."

Rumyk, Ja bym nie szedł. Skoro mają się zaręczyć to niech się zaręczają. Ciebie tam nie ma i masz spokój. Po co niszczyć komuś cokolwiek

MaciekRS, potwierdzam

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: borsche vr5
Stage6-Roxi, według mnie "zjeb*łeś". Co jak co ale nie powinieneś wnikać w przeszłość i to co robiła mimo, że była dość młoda. Z tego co napisałeś widać, że jest jest głupio i tego żałuje więc zostaw to w spokoju, lepiej tego nie rozgrzebywać.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 821, 822, 823, 824, 825, 826, 827 ... 1019  Następna