Dzisiaj jest 23 sie 2025, 18:48

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 867, 868, 869, 870, 871, 872, 873 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Dziewczyny
Awatar użytkownika

Pojazd:
MIMIK zarobiony jestem z deczka wracam tak na 20/21 do domu i nawet nie mam czasu na kompa w weekend się wypowiem bo zaraz ide na pijaństwo bo moja jutro wraca to pasuje się dobrze zabawić gdy jeszcze kontroli nie mam...

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
Sprzedam części Katana,Sym,Peugeot,Romet,Jawa
TANIO GG 10293344

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Witam panowie :D Mam prośbę doradźcie coś mi , około roku temu poznałem fajną dziewczyne . I to ona sama zdobyła mój nr. i sama pisała było fajnie ale ja za szybko wyskoczyłem z związkiem i byliśmy pare dni razem , następnie ona pisała coś a ja obojętnie odpisywałem wywalone że tak powiem miałem . Potem znów się odezwała a ja nadal do niej coś czułem , i zaczeliśmy się spotykać i znowu byliśmy razem . No i ona ze mną zerwała od tak po prostu wyszliśmy razem odprowadziłem ją do koleżanki a wieczorem sms że lepiej będzie jeżeli znajdę sobie inna dziewczynę która mnie doceni . No i nie raz się odezwie do mnie . I nie wiem co robić żeby jakoś się nam ułożyło bo strasznie mi na niej zależy :)

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=345910

WBIJAĆ !!! SENDA -X-TREME NA BIDALOCIE *.*

Awatar użytkownika

Pojazd: Gp1 Racing, TZR 125
Jak kochasz to walcz chyba ze to zauroczenie wtedy niech spada bo sie zakochasz i bedziesz płakał w nie jedną noc.

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
No właśnie w grudniu minię 2 lata od kiedy coś do niej poczułem i do tej pory nie mogę zapomnieć :/

*
Awatar użytkownika

Pojazd: RS, Senda
Dobra pany, cos ode mnie. Jakis czas temu byłem na imprezie u kolezanki no i trochę popilismy. W koncu zrobiło sie tak, że zaczęliśmy się przytulać i prawie się lizaliśmy. :O Ogólnie pisze z nia co jakiś czas i wydaje sie byc spoko, ogarnieta w miare jest i jak dla mnie bardzo ładna. :DD

Jak myślicie zachowanie na imprezie moglo cos sugerowac?? Czy dziewczyny tak maja pod wplywyem %%%??

Było:
- Zico Simpli
- Aprilia RS 50 07'
- Aerox 70 Full Sport
- Aerox STUNT
- Peugeot TKR 70
- Stunt Sendi Airsal 70
- RS125 02'
- Ninja 250 10'
- GSX-R 600 K6
Jest:
- BMW E92 335i

Awatar użytkownika

Pojazd:
bartos212, baw się jak możesz ,moja jutro jedzie ,dziś zryłem jej beret ,pośmialiśmy się pogadaliśmy ponad 2h.

MaciekRS, zależy od dziewczyny ale dużo tak ma że po pijaku jak zagadasz trochę to się lepi.

Speedy23, jak byś trochę ją przeprosił za wtedy to lajtowo jak fajnie się teraz gada ,tylko nie przesadzać. Powiedziałbyś że zmądrzałeś jeżeli tak jest. Do 3 razy sztuka :)

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

*

Pojazd:
Mimik,ta "moja" to akurat nie ma super figury,tzn jest grubsza,bez przesady no ale nie powiem że nie.Jednak pomimo tego proporcje są fajne,buzia świetna no i świetnie mi się z nią gada.Ogarnięta,mądra a nie chce jej odrzucać z powodu że jest trochę grubsza bo z żadną mi się tak nie rozmawiało etc. Wydaje mi się że obojgu zależy i to jest super.Czuje te "motylki w brzuchu" a odrzucając wiem że mogę żałować że nie spróbowałem,mogę mieć lepsze laski z wyglądu ale co z tego skoro kiepsko mi się z nimi dogaduje i wgl nie ma tej "mięty".

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
MIMIK pisze:
bartos212, baw się jak możesz ,moja jutro jedzie ,dziś zryłem jej beret ,pośmialiśmy się pogadaliśmy ponad 2h.

MaciekRS, zależy od dziewczyny ale dużo tak ma że po pijaku jak zagadasz trochę to się lepi.

Speedy23, jak byś trochę ją przeprosił za wtedy to lajtowo jak fajnie się teraz gada ,tylko nie przesadzać. Powiedziałbyś że zmądrzałeś jeżeli tak jest. Do 3 razy sztuka :)

Tylko ja nie mam za co jej przepraszać ... Kiedyś pisałem z jej przyjaciółką tak ogólnie i ona mi mówiła że stale ona jest o mnie zazdrosna . Ale zachowała się bardzo dziecinnie z tym zerwaniem . i nie wiem pisać do niej teraz jakoś częściej zaproponować jakieś spotkanie czy cos ? doradź coś :D

Awatar użytkownika

Pojazd:
MIMIK ciężka sytuacja. Zerwałeś z nią bo psychicznie już korba odwala bo mam tak samo. Po prostu są takie okresy że nie idzie się dogadać chociaż się chce. Sam nawet jak chce załagodzić sprawę ona coś mi powie to zaczynam działać pod wpływem impulsu. Zerwaliście stało się... Jak kochasz ją i chcecie być razem to dacie radę. Na start proponuje takie poznawanie się na nowo. Fajnym sposobem będzie skoczenie do jakiejś kawiarni, cyrku czy też kina albo miejsca dla was szczególnego. Kolejnym krokiem może być zrobienie listy na której każde z was napisze co Cię denerwuje w partnerze a co daje Ci radość. Może głupie ale proste "ćwiczenie" dzięki któremu utworzycie taki swój regulamin co wam odpowiada a co nie. Starajcie się unikać sytuacji czy też zachowań które sprowadziły do rozpadu związku. Ogólnie i skrótowo tak napisane. Jak coś to pisz to odpowiem na jakieś pytania.

Posłuchaj dobry przekaz do tej sytuacji pasuje dobrze
http://www.youtube.com/watch?v=0Ljaq_U3K2Y

"Twoja przeszłość, nie może niszczyć Cię."

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
TANIO GG 10293344

Awatar użytkownika

Pojazd:
TZRfan, mój chudziutka i w ogóle ale taki głupie małe wady i nie chodzi o ciałko ani nawet zachowanie:P Takie głupie dodatki ze tak nazwę :D

Speedy23, Ja źle rozkminiłem ,tak jak byś to ty był powodem tego i dlatego przeprosić ale tak to lajt :P

bartos212,W oczekiwaniu przecież nie będę się opierdzielał więc zanim odpowiedziałeś to już sprawa załatwiona :PP Zrobiłem całkiem podobnie tylko bez wyjścia w plener bo dziś już wyjechała na wakację swoje ,wczoraj sie pakowała ,ale już sama do mnie napisała tak lajtowo gadała itp. Zanim wyjechała pożegnanie. Niech sobie odpoczywa ,przemyśli itp ale chyba i tak już to dawno zrobiła. Na nowo zakochana bo bardzo szczęśliwa i zadowolona. Na pomysł z tymi wadami to sobie jeszcze odstawie niech mi zaufa na nowo bo tak to nic nie powie że jej nie odpowiada ,taki charakter,że tylko w odpowiednich okolicznościach taka szczera :P Aczkolwiek też wpadłem na to przy wczorajszej wieczornej rozkminie :D :D tyle ,że na pogaduchę o tym nie takową listę + ciekawy pomysł co się podoba oczywiście bo o tym nie pomyślałem. Sytuacje mówisz ,my żyjemy na krawędzi hehe ,ale z liną asekuracyjną ,wiec zawsze się coś wymyśli. Dobry hades ,dobry : *

Działam raczej pod cytatem "twoja przeszłość nie zmienia teraźniejszości a przyszłość to prawdziwa zagadka albo splot przypadkowych sytuacji "

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: BMW E30
MaciekRS, To zależy. Ogólnie większość dziewczyn po alkoholu ma tak, że są bardziej odważne, rozmowne, a co za tym idzie lepią się do kolesia który akurat się nią interesuje :)
Oczywiście wszystko zależy od konkretnej dziewczyny, od tego ile wypiła... Każdy jest inny ;)

///BMW

Awatar użytkownika

Pojazd:
MIMIK sory że tyle mhyi zeszło ale zarobiony.

Sam ostatnio psychicznie spadłem bardzo nisko, od zakończenia roku widziałem sie ze swoją tylko jakąś godzinę i to w takiej nie miłej atmosferze. Miałem się ogarnąć a znowu pale paczkę minimum na dzień, codziennie picie jakieś że do domu ciężko wrócić... Miałem dziewczynie coś kupić to kasa poszła na fajki i alkohol. Codzienna kłótnia o pierdoły, na dzień pogadamy ze sobą max 3 minuty i to tak co u cb, a spoko, no to cześć. To chyba przez to że jej nie ma tak się stoczyłem... miałem inne plany na wakacje, miałem zrobić coś co jej obiecałem a nici z tego. Dziś wróciła to się tylko zdenerwowałem bo znowu poszła kłótnia. Kocham ją, ona mnie ale ciągle jest coś nie tak. Nie wiem już sam co dalej.

TANIO GG 10293344

Awatar użytkownika

Pojazd:
Nam po 3 miesięcznej przerwie wszystko minęło. Dziś wyjechała to mękę mam teraz bo się nawet nacieszyć nie zdążyłem a nie ma no i teraz kontakt malutki bo tel a nie pogadamy nie wiem ile bo musi mieć jakąś kasę na koncie ,chyba że bd mieć neta ale to się okaże jak dojedzie :D Może spróbujcie sobie zrobić trochę przerwy ,ogarnijcie się i wróćcie do siebie jako już ci lepsi :P bo widzę że podobnie jak u mnie macie. Mówiłem ci bartos jeszcze zimą że tak po podobnym czasie zaczyna się dziać. Niby fajnie a lipa ,kochasz a nic się nie układa.

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
U mnie chyba wszytko idzie w bardzo dobrym kierunku, mianowicie do ej pory sie spotykaliśmy ale nasi znajomi sie domyslali bardziej niz coś wiedzieli, dzisiaj ona powiediząła koleżankom że sie spotykamy i naszkicowała sytuacje ucinając ich domysły, zostałem też zaproszony przez nią jako osoba towarzysząca na 18, widać też u niej zangażowanie bo nie tylko ja zabiegam o to by się spotkać itd. mam wrażnie że początkowe wątpliwości jakie miała chyba odeszły i ona także chce aby coś z tego wyszło.

Kurde tylko mam problem za dwa tyg ta 18 a ja w tańcu jestem totalnym drewnem... alkohol mi nie pomaga, a poza tym ja będe kierował, i tak ostatnimi czasy mało pije a jak mam wypić kolejke czy dwie to wolę kierować i nie pić, Ona przynajmniej nie będzie sie w tej sytuacji musiała martwić o transport ;)

Obrazek
Ku pamięci[*]

*

Pojazd:
Trening czyni mistrza.Odpal sobie jakieś wesele i popatrz.Ja tam umiem tańczyć w parze i bez alko choć kiedyś też byłem 'drewnem' :mrgreen: Ale z alko lepiej,lepsze zwały na parkiecie są ;D

Awatar użytkownika

Pojazd:
ziolas94 Integracyjnie bierz lekcje tańca u swojej drugiej połówki :D Nie odmówi ci na pewno a jak nie to każdy pomysł dobry. Ja tam się zaprawiłem w boju :D Nie chcesz to nie pij ewentualnie kielona za zdrowie bo to nie wypada a potem już dziękujesz ,rezygnujesz :) zdążysz wytrzeźwieć w ciągu n godzin po kieliszku a i się pobawisz :)

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Kielicha to sie nie opłaca pić, nic nie poczuje a tylko chęci na więcej narobi.

Obrazek

Awatar użytkownika

Pojazd: Gp1 Racing, TZR 125
no i cały misterny plan w pizdu...

dzis powiedizała mi przez telefon ze ma mnie w dupie i żebym spierdalał, powiedziała mi że mnie nie kocha i nie mam szans aby ją odzyskac. Ja juz opadłem z sił bo starałem się 3 tygodnie ją odzyskać, ale w gruńcie rzeczy powaiedziałem. : Życzę Ci abys trafiła na takiego samego skurwysyna jak Igor(były). 0 szacunku i sużyłas tylko wiesz do czego... Nie doceniłas tego co dla Ciebie zrobiłem. Przypomnij sobie kto kobieta lekkich obyczajów był przy tobie i kto cie wspierał. Zawsze mówiłas ze bedzie tak na zawsze. Życzę Ci aby ktos tak samo zranił Ciebie. Moze poczujesz to samo co ja teraz. Widzimy sie we wrzesniu ( razem jedziemy na miesieczny kurs i bedziemy mieszkac w internacie). Potem zadzwoniłem i powiedziałem jeszcze zeee teraz na prawde pokazałas jaka jestes. Dzieki.

WIem poniosły mnie emocje i zachowałem sie jak dzieciak. Nadal ją kurva kocham, ale nie dam robic z siebie pieska. Nie bedę sie odzywał z dwa tygodnie i potem przejade sie do niej zobaczyc jak sobie kobitka radzi. Z doświadczenia wiem, ze one zawsze wracają. Ale jak bedzie dzwonić w przeciągu tych 2 tygodni to nie odbieram nawet jak by mi loda codziennie obiecywała robic.

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
skolsik13 Nie tylko ty wkurviony ... Pisałem ze 2 dni temu że nadal mi zależy na pewnej pannie . No i jade sobie dziś z kumplem w pewne miejsce nie daleko jej domu (tak specjalnie) patrze a tam ona stoi i 4 chamów z nią normalnie myślałem że zaraz nie wytrzymam . I już chyba więcej nie będę pisał ani się odzywał bo to sensu niee ma tylko szkoda że spadła na tak niski poziom żeby zadawać sie z byle kim ... :/

Awatar użytkownika

Pojazd:
Takie życie Panowie...

Ja jestem w ciężkiej sytuacji ale jakoś z niej wyjdę z pomocą dziewczyny i znajomych.

TANIO GG 10293344

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 867, 868, 869, 870, 871, 872, 873 ... 1019  Następna