Dzisiaj jest 23 sie 2025, 21:01

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 868, 869, 870, 871, 872, 873, 874 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Dziewczyny
Awatar użytkownika

Pojazd:
Grabek, za zdrowie jednego to aż wypada ,sam nie pije i z okoliczności losu postanowiłem dawno temu że tylko jak jakaś impreza czy coś to, tak ale nie żebym się upił i nie wiedział co robię.

skolsik13 widać nie warte zachodu skoro taka jest ,nie ma się co denerwować ,czas na szukanie lepszej.

Speedy13 Bywa i tak ,motywacja dla ciebie i skolsika13 na to aby pokazać co straciła.

bartos212, Co tam się dzieje znów że nie radzisz sobie z tym hmm?

Powiem wam że zerwanie /naprawienie związku to największa motywacja do polepszenia samego siebie jaka mnie i na pewno nie których z was w życiu spotkała/spotka. Od zerwania aż do ponownego spotykania sie z moją nabrałem tyle chęci do działania ,zrobiłem tyle rzeczy a drugie tyle właśnie robię /zamierzam za niedługo zacząć ,że istna masakra. Człowiek wbrew opinią innych jest się w stanie zmienić nie do poznania. Nie załamujcie się ani nie cieszcie ,pracujcie nad samymi sobą psychicznie jak i fizycznie a zobaczycie prawdziwe rezultaty które wasza druga połówka jak i wy sami na nowo odkryjecie i pokochacie. Ewentualnie za którymi dziewczyna zatęskni i zeżre ją zazdrość za to ,ze ktoś inny ma już to co straciła. DO DZIEŁA CHŁOPAKI.

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Awatar użytkownika

Pojazd:
Dobrze gadasz zawsze jest to ryzyko i dopiero po stracie się uświadamia sobie jak się na prawdę kogoś kochało.

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
Sprzedam części Katana,Sym,Peugeot,Romet,Jawa
TANIO GG 10293344

Awatar użytkownika

Pojazd: Gp1 Racing, TZR 125
Hahaha nosz kobieta lekkich obyczajów nie moge :D dzis rano telefon zeeeebysmy sie spotkali w czwartek. Ja sobie śpię nawalony a o 7 telefon dzwoni. Odbieram a ona zadzwon do mnie. Zadzwoniłem i pytam czego chce. Mowi do mnie ze mozemy sie spotkac w czwartek bo wtedy ma wolny dzien. No dobra ale po co ty chcesz sie spotkac skoro mnie wyzwałas itp tak sobie mysle. Ale ona nie mowi w jakim celu dokładnie. Wiec mowie zobacze czy bede miał czas itp. Dodałem też nie bedę na każde twoje zawołanie.

Ja juz nie wiem co jej odbija. Poczuła ze straci i sie wzięła za siebie pewnie.

Awatar użytkownika

Pojazd:
skolsik13, odpusc sobie.. jakas nie zdecydowana gimbusiara ;] szkoda zachodu o taką ;) olej ją i znajdź inną a wtedy zazdrość ją zżere i poczuje co straciła.

pioterp13 pisze:
czytałem gdzieś , ze bidalot jest taki jak malossi c16, prawda?

Awatar użytkownika

Pojazd:
Babka nie wie czego chce ale większość tak ma że robi błędy czasem coś popsuje a potem chce to naprawić

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
TANIO GG 10293344

**

Pojazd: Rieju SMX pro
Chłopacy poradźcie ,bo sam nie wiem co zrobić...

Więc tak mam koleżankę można powiedzieć przyjaciółkę i nie wiem czy próbować coś więcej czy zostawić tak jak jest? Widać ,że przepada za mną bo piszę mi że uwielbia mnie , miłe słówka itp też mi się podoba ale mam takie dni że po prostu nie chce mi się z nią gadać a na drugi dzień nosił bym ją na rękach... Zrobić jakieś kroki w stronę związku i myśleć że to "coś" przyjdzie kiedyś czy zostawić w spokoju? Nie chciałbym żebym byli ze sobą msc i zerwać bo nie chce jej ranić

*

Pojazd:
Nie chcę Cię martwić ale z przyjaźni zazwyczaj kiepsko wychodzi.Jak to mówią "Ty będziesz mnie słuchał,on będzie mnie ruchał" :lol: A to że po jakimś czasie któreś się w sobie zakocha no to..próbować możesz,kwestia czy jeżeli wam nie wyjdzie to czy dalej sie będziecie "przyjaźnić" bo pewnie już nie będzie tak fajnie jak teraz.

Awatar użytkownika

Pojazd:
U mnie The End. Powiedziała że między nami się wypaliło i nic do mnie nie czuje.

TANIO GG 10293344

Awatar użytkownika

Pojazd:
bartos212, ale ci numer odje*ała ;o olej ją i znajdź lepszą ;p

pioterp13 pisze:
czytałem gdzieś , ze bidalot jest taki jak malossi c16, prawda?

**

TZRfan dziś się z nią spotykam więc wybadam temat ;> zobaczymy co z tego bd...

Awatar użytkownika

Pojazd: Aerox ;)
bartos212 to ładny numer ci odwaliła ;/ czytam od dawna twoją sytuacje i z tego co pisałeś to nc nie wskazywało na to że takie coś mogłaby ci zrobić;/ ale cóż, bywa, wiem po sobie..

Kingway corvette->Aprilia scarabeo->suzuki ts 80->Yamaha Aerox->Cagiva Mito 50

Wpadnij do Roxa :)
aerox-projek-2013-14r-jest-blackline-t366150-40.html

Awatar użytkownika

Pojazd: 5 jachtów w porcie 8 ferrari
Nie ma co się dziwić jak mieliście miesiąc rozłąki "fizycznej" szczególnie w tym wieku.
Podejrzewam że poznała kogoś kto ją zauroczył.

razor99 pisze:
jedyne i słuszne auto to golf w dieslu

Awatar użytkownika

Pojazd:
miki1105, Że gadać ci sie nie chce to wiesz ,z dziewczyna też czasami mi się gadać nie chciało ,takie sobie samotne dni każdy ma czasami. Jeżeli jesteś pewien to działaj ,ale przemyśl to głęboko bo jak już zadziałasz to o przyjaźni można zapomnieć bo się wypali to od razu. Albo to albo to :P

skolsik13, laski....

bartos212, To temat do głębokiego przemyślenia i obgadania :< nie ma się co załamywać ,Mieloch dobra rada. Tylko się tam nie załamywać podstawą :<

DamianMAI, zgubna myśl. Po prawie 3 miesiącach rozłąki sam wróciłem do swojej i to nie ,ze ja za nią latam a ona łaskę mi robi tylko sama chce i dąży do powrotu. Nie zawsze wiek jest takim wyznacznikiem. Jeżeli dziewczynie zależy to powie że przystojni byli tam na wakacjach i tyle ,z czego robić szał jak wraca i ma mnie. Trzeba nie mieć poukładane w głowie żeby być z kimś kilka miesięcy/lat i z okazji 2tyg wakacji znaleźć sobie nowego ,bo wtedy to nie miłość. :wink:

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Awatar użytkownika

Pojazd:
Rozmawialismy szczerze wczoraj i powiedziala ze to wszystko przez te nasze klotnie. Zerwalismy na takiej zasadzie ze dajemy sobie chwile przerwy i zobaczymy co dalej. Dzis kumple wyciagneli mnie nad wode wczoraj po tym wszystkim ona zadzwonila do takiego jednego mojego kumpla zeby po mnie przyjechal i zabral bo samego mnie nie pusci poniewaz bardzo sie o mnie martwi. Sama stwierdzila ze bylem dla niej zadobry i powinienem sobie znalezc lepsza. Duzy udzial w tym mialy dwa czynniki. Jej mama uwarza mnie za bandziora i na tej koloni kolezanki jej nagadaly sama powiedziala ze chyba za mna nie teskni a one jej powiedzialy ze jak nie teskni to mnie nie kocha. Plakala wczoraj i bylo jej smutno ale zrobila to dla mojego dobra bo ze ona jest zbyt obojetna aby miec takiego chlopaka jak ja. Nie wiem sam co robic teraz. Znajomi sie mna zajmuja dzwonia co chwilke szukaja mi jakiegos zajecia abym sie odstresowal. Ona przeprosila mnie za wszystko i powiedziala ze zadzwoni jak bedzie gotowa bo jest to dla niej trudne. Ufa mi dalej bo znam jej sekret ktory moze zniszczyc jej reszte zycia. Dziwi mnie jeden fakt powiedziala ze czula do mnie cos innego i wie ze nie znajdzie juz takiego chlopaka ale nie daje sobie rady w takim zwiazku. Pozostaje mi czekac bo moze miala gorszy okres i ja ja ciagle wkurzalem wytykajac jej bledy. Moze jeszcze kiedys cos z tego bedzie.

TANIO GG 10293344

Awatar użytkownika

Kurva panowie mam plan :D Postanowiłem ze w czwartek rano telefon ze jednak nie mozemy sie spotkac i urwę kontakt. Niech dziewczyna zobaczy jak to jest. Zobaczymy sie pewnie dopiero na początku wrzesnia na tym zasranym kursie. Z doswiadczenia wiem ze one zawsze wracją. Teraz jakos mi lekko przeszło i emocje opadły. Podchodzę do tego racjonalnie. Wezmę sie za siebie, troche sylwetkę podbuduję. Wykonam sobie tatuaż, który mieliśmy zrobic razem. Zmienię styl ubierania się. Poprawię sobie lekko fryzurę. Odmienię się ogólnie zeby zobaczyła co ją ominęło. Zrobie sie prawie tak jak ona chciała i bede ją zlewał na tym kursie. Bede chłodny i zimny. Po konsultacji z kilkoma kolezankami jak i kolegami wiem ze im wiekszy drań tym bardziej ją pociąga

Panowie nie popełniajcie tego błędu co ja. Jesli was rzuci dziewczyna to zadnego kontaktu z nią. Trzeba sie szeroko uśmiechac aby widziała to dokładnie. Wtedy nie bedzie wiedziała co sie dzieje. 0 kontaktu!! Zlewamy na początku, nie dajemy sie poniesc emocjom. Nie frajerzymy tak jak zrobiłem to ja i nie jestesmy na jej zawołanie. Jak ona powie ze moze bysmy do siebie wrócili to odpowiadamy: Po co? przeciez powiedziałas ze wszystko skonczone. Ale nie trzymajcie jej w takim zdaniu za dlugo bo sie podda. Nie róbcie tego błedu co ja i nigdy jej nie pieskujcie. Nigdy jej nie ustepujcie i trzymajcie sie swojego zdania nawet jak by miała sie obrazic na kilka tygodni. Raz jej popuścisz a to wkorzysta. ZERO frajerzenia

**

i lipa nie ogarniam jej rano miłe słówka itp a pod wieczór jak pisałem czy coś ogarniamy zero odzewu... To po co ona prosi sama o spotkanie -,-

Awatar użytkownika

Pojazd:
bartos212, bardzo komfortowe wyjście z sytuacji masz teraz. Odpocznij sobie i działaj. Tylko ze schizowana matka : PP Ogarnie kiedyś :P

skolsik13, gacie na dupie -zmieniaj ,fryz-zmieniaj ,mięśnia chcesz-rób ale tatto to sobie daruj. Głupota która ci bd przypominała tylko o niej. Z nie chęci takiej do niej w desperacji robisz to co sam napisałeś. Pieskujesz żebyś sie jej przypodobał. Zmieniaj swoje życie jak chcesz ale nie pod wymiarem takim że za miesiąc zaczniesz żałować bo działałeś na emocjach a nie racjonalnym myśleniu.

Jedyne co tu mądrze napisałeś to to żeby olać ją. Bądź chłopak sobą bo się inna zakocha w tym co wypieskujesz a wtedy masz przesrane na resztę życia bo jesteś z kimś kto poleci na chwilowy stan umysłu i wizerunku. Weź idź sie napij piwa ,pomyśl,przemyśl i idź spać bo głupiejesz.

miki1105, kobiet się nie rozumie ,kobiety się kocha :<

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Awatar użytkownika

MIMIK, ja nie chce zrobic tatuażu z jej imieniem tylko zanim ją poznałem chciałem sobie zrobić pewien tatuaż i ona tez jakis tam chciała i umówilismy się ze razem wykonany swoje tatuaże.

*
Awatar użytkownika

Pojazd:
miki1105 pisze:
i lipa nie ogarniam jej rano miłe słówka itp a pod wieczór jak pisałem czy coś ogarniamy zero odzewu... To po co ona prosi sama o spotkanie -,-

Stary skąd ja to znam... to samo odwaliła mi jedna panienka w tamtym tygodniu... kiedy ja proponowałem spotkanie jej nie pasowało więc ona ustaliła termin(czwartek) tak samo było rano zawsze pisała pierwsza miłe słówka aż do przesady.. a pod wieczór a szczególnie w środę wieczorem już nie odpisywała.. w czwartek przyjechałem na umówione spotkanie i czekałem 1,5 godziny i nie przyszła... pisałem na fb..na tel i nic do dziś nie "wyświetliła" treści wiadomości które pisałem ani się nie odezwała. Jeszcze mnie tak laska nie wyruchała ;P no ale cóż pozbierałem się ;P miałem ochotę napisać jej parę "dobrych" słów na fb ale kolega mi odradził że szkoda na to czasu. Ale takie właśnie są te "laski"

**

Nigdy nie ogarne dziewczyn chyba... :D Napisała do mnie i zaprasza mnie żebym z nią i jej rodzicami pojechał nad jezioro , ale nie pojadę raczej bo trochę przypał coś działać jak rodzice bd niedaleko ^^ Na szczęście zgodziła się na wypad nad jezioro na cały dzień , sami ;>

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 868, 869, 870, 871, 872, 873, 874 ... 1019  Następna