TZRfan, Chodzi ci o to żeby się nie angażować? Stosując metodę z taką panną po pierwsze trzeba mieć dla siebie samego luz i nie walczyć z samym sobą. Robisz co chcesz a nie że nie potrafisz się powstrzymać. Co ma byc. to będzie ale o większości decydujesz więc to nie do końca tak. Trzeba umieć to kontrolować i nie dać wejść sobie na głowę. Nawet jeżeli spotkam jakąś super mega laskę to przecież nie będę się rajcował jak 12 latek. Proszę cię. Z tego wyrosłem dawno temu i dziewczyna jak dziewczyna nie ma się co jarać. Opór mówisz ,ja nie bawię się w gierki z dziewczynami które nie biorę nawet za jakiś cel. Traktuje je jak kumpla ,czasami pogadam i koniec. Odniosłem wrażenie jak byś tą moją nazwał "tępą strzałą" ,nie znasz pozostaw swoją opinię dla siebie. Nie robi takich scenek jak tutaj piszecie o swoich czasami ,dobrze się uczy ,nie jest pustakiem ,odpowiedzialna ,dojrzała dziewczyna ,więc jeżeli to miało być do mnie wobec niej to radziłbym ci zaprzestać takiej gadki do mnie ,ok. Dzięki
bartos212, No to w końcu zajmiesz się czymś lepszym

W 1,5 tyg raczej nie zaczniesz z nia tam chodzić czy coś więc według mnie można by zacząć sobie z nią gadać ,a nóż może wcale nie jest taka fajna jak na pierwsze wrażenie. Zerwałeś jesteś wolny ,nie musisz wracać do niej. Nie wiedzę w tym nic nie fair. Zaczekaj może sobie z 2 dni żeby ochłonąć bo widać ,że trochę zauroczony. Zamotaj z kolegą tam jakieś spotkanie gdzie wyrwałbyś od niej numer (szkoda ,ze od razu nie wziąłeś) -chodzi raczej o to żebyś od niej go wyrwał. I działaj sobie w swoim tempie. Z tamtą już od dawna dawna dawna mówię ci ,żebyś dał sobie spokój już chyba z pół roku.