Dzisiaj jest 23 sie 2025, 11:33

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 873, 874, 875, 876, 877, 878, 879 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Dziewczyny
Awatar użytkownika

Pojazd:
TZRfan ,wyjebka na wszystkie i święty sposób. Po prostu trzeba iść moją taktyką. Raz się zaangażowałem 2 czy 3 lata temu i wystarczy na całe życie. Całkowita zlewa na otaczający cię świat, laski ,problemy -wszystko.

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Awatar użytkownika

Pojazd:
Każdy sposób jest dobry. To MIMIK kiedy twoja wraca ?

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
Sprzedam części Katana,Sym,Peugeot,Romet,Jawa
TANIO GG 10293344

Awatar użytkownika

Pojazd:
niby jutro w nocy. Jak bd chciała to zadzwoni/napisze mi się nie chce przynajmniej dziś z nią w ogóle gadać.

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Awatar użytkownika

Pojazd:
Czemu nie chcesz z nią pogadać ?
Liczysz na krok z jej strony. Moja jutro o 6 wyjeżdża i będzie chyba za 1,5 tygodnia. Ciekawe czy w tym czasie zadzwoni albo napisze coś do mnie.

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
TANIO GG 10293344

Awatar użytkownika

Pojazd: TPH 125
na szczescie moja nie interesuje to czym jezdze i ile mam kasy

Obrazek

https://www.facebook.com/pages/Najnowsz ... 734?ref=hl Lajkujemy

Obrazek

Awatar użytkownika

Pojazd:
Tak po prostu nie chce mi się z nią dziś gadać xd Nie gadałem z nią teraz kilka dni bo na wakacjach tam była i mi się teraz nie chce. Ma problem jeżeli coś chce ode mnie. Też powinieneś iść taką taktyką zamiast się starać i angażować :D

Rumyk, Jeżeli mnie najdzie i wrócę do tej co z nią byłem tą ją też nie interesuje ten fakt. :P :mrgreen:

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Awatar użytkownika

Pojazd:
Mojej też nie obchodzi czy mam super fure czy zwykłego diesla, dla niej to się nie liczy.

Idę taką taktyką, chce coś to tak popisze i zaraz schodzę że niby czasu nie mam. Niech ona się stara teraz.

TANIO GG 10293344

Awatar użytkownika

Pojazd: Szkutr
bartos212 pisze:
super fure czy zwykłego diesla

E! Proszę mi tu nie obrażać diesla bo mój 1.9TDI 130km nie jednego benzyniaka objedzie :D

Moja Malaga! malaguti-f12-midrace-racing-zapraszam-t406973.html
Malaga na FB - https://www.facebook.com/RadeckiGarage

Awatar użytkownika

Pojazd:
Radecki nie mówię że diesel jest zły porównywałem V8 Biturbo z 1.9 TDI więc chodziło mi o powszechność a nie wady i zalety. Sam jeźdzę czasem 1.9 dCI 120 km :P

TANIO GG 10293344

Awatar użytkownika

Pojazd: 5 jachtów w porcie 8 ferrari
Ostatnio znajomy rozmawiał z laską koło 18lat o autach i ona mu powiedział że najlepiej jak się ma Audi lub Mercedesa bo to wyznacznik luksusu taki a jak się o BMW zapytał to mu z bolidem młodzieży wiejskiej wyskoczyła.

razor99 pisze:
jedyne i słuszne auto to golf w dieslu

Awatar użytkownika

Pojazd:
a wyznacznikiem klasy średniej jest skoda i vw. Oczywiście nie jak podjedziesz superb czy cc tylko takie normalne autka. Znam tą gadkę. A motocykl to wiesz jesteś szatan :D quady/crossy to lubisz ryzyko. Każda ci tak powie :D :D coś w tym jest bo słyszałem to już kilka razy.

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Moja nie zwraca uwagi na sammochód w koncu jeżdżę 24 letnim mercem :P bardziej spodobało jej się to że częśc kasy na samochód zarobiłem sam, nie liczy się dla niej to ile ktoś ma kasy tylko np. to że woli sam wziąc sie do roboty niż brać ciągle od rodziców,

Obrazek
Ku pamięci[*]

*

Pojazd:
Mimik,stosowałem tą zasadę,w sumie nadal stosuję ale uwierz-spotykając pannę z którą ci się świetnie układa idzie ogłupieć.Wiem o co ci chodzi,co ma być to będzie w sumie..tępymi strzałami zawsze można się pobawić,chociaż ja akurat mam w tym "opór" w ogóle powtarzam się ale jak mi coś wadzi na samym początku to bawię się dalej jako singiel :mrgreen:

Awatar użytkownika

Pojazd:
Wczoraj bylismy z kumplami pod weselem u kolezanki z klasy jednego z nas. Babka czekala na nas chyba caly wieczor. Jak ja zobaczylem to szok. Super wyglad i strasznie wygadana. Niedawno skonczyla 17 lat wiec rok starsza od mojej bylej. Pogadala z nami chwile i strasznie mi przypadla do gustu. Mam juz jakis punkt zaczepienia do rozmowy i kolega mowi ze warto by sie za nia zabrac. Mam do niej jakies 20 km wiec nie problem. Babka chodzi do dobrego liceum podobno ogarnieta i grzeczna. Uwiodla mnie swoim pysiem i ogolnie zachowaniem.

Jednak problem jest taki ze w pewnym stopniu mam dalej dziewczyne i jesli zejdziemy sie za jakis czas to glupio byloby zrywac kontakt. Moja strasznie zazdrosna jest i nie moge pisac za bardzo z innymi dziewczynami. Nie ma sie co napalac na ta nowa panne bo nie mam pewnosci czy by cos z tego wyszlo. Dalej kocham swoja i kiepskim zagraniem byloby nawet pisanie z jakas inna. Moja kazala dac sobie czas aby to przemyslec do 14.08 wiec mam 1,5 tygodnia takiego luzu.

Panowie jak do niej tak zagadac aby odpisala i nie bylo to takie normalne, schematyczne. Widzielismy sie raz i mamy wspolnego kumpla ktorego ona lubi bardzo wiec moze jakas szanse bym mial.

Ryzykowna i ciekawa sytuacja. Dylemat bo nie wiadomo co dalej. Od jutra zaczynam motor skladac wiec pewnie bede mial chwile przerwy w mysleniu o dziewczynach. Od wczoraj ta dziewczyna mi siedzi w glowie :)

TANIO GG 10293344

Awatar użytkownika

Pojazd:
TZRfan, Chodzi ci o to żeby się nie angażować? Stosując metodę z taką panną po pierwsze trzeba mieć dla siebie samego luz i nie walczyć z samym sobą. Robisz co chcesz a nie że nie potrafisz się powstrzymać. Co ma byc. to będzie ale o większości decydujesz więc to nie do końca tak. Trzeba umieć to kontrolować i nie dać wejść sobie na głowę. Nawet jeżeli spotkam jakąś super mega laskę to przecież nie będę się rajcował jak 12 latek. Proszę cię. Z tego wyrosłem dawno temu i dziewczyna jak dziewczyna nie ma się co jarać. Opór mówisz ,ja nie bawię się w gierki z dziewczynami które nie biorę nawet za jakiś cel. Traktuje je jak kumpla ,czasami pogadam i koniec. Odniosłem wrażenie jak byś tą moją nazwał "tępą strzałą" ,nie znasz pozostaw swoją opinię dla siebie. Nie robi takich scenek jak tutaj piszecie o swoich czasami ,dobrze się uczy ,nie jest pustakiem ,odpowiedzialna ,dojrzała dziewczyna ,więc jeżeli to miało być do mnie wobec niej to radziłbym ci zaprzestać takiej gadki do mnie ,ok. Dzięki

bartos212, No to w końcu zajmiesz się czymś lepszym :P W 1,5 tyg raczej nie zaczniesz z nia tam chodzić czy coś więc według mnie można by zacząć sobie z nią gadać ,a nóż może wcale nie jest taka fajna jak na pierwsze wrażenie. Zerwałeś jesteś wolny ,nie musisz wracać do niej. Nie wiedzę w tym nic nie fair. Zaczekaj może sobie z 2 dni żeby ochłonąć bo widać ,że trochę zauroczony. Zamotaj z kolegą tam jakieś spotkanie gdzie wyrwałbyś od niej numer (szkoda ,ze od razu nie wziąłeś) -chodzi raczej o to żebyś od niej go wyrwał. I działaj sobie w swoim tempie. Z tamtą już od dawna dawna dawna mówię ci ,żebyś dał sobie spokój już chyba z pół roku.

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

*

Pojazd:
Spokojnie koleś,nikogo nie miałem na myśli mianem tępej strzały oznaczylem swoją koleżankę którą interesują rzeczy materialne :D Nie bulwersuj się :P

Awatar użytkownika

Pojazd:
Już sobie dziś z tą nową piszę na fb ale to tak od czasu do czasu bo wczoraj jej siostry było wesele dziś poprawiny więc lipa z czasem. Po mału sobie działam. Zapoznać przez miesiąc powiedzmy potem fajnie by było jakieś spotkanie jak bedziemy sobie pasować.

TANIO GG 10293344

Awatar użytkownika

Pojazd:
TZRfan, przeczytaj swoją poprzednią wypowiedź i sam odpowiedź sobie czy byś się nie "spinał" kiedy bym ci napisał o twojej tak "koleś". Nie bulwersuję się ,normalnie tak reaguje na takie teksty :P Ewentualnie po ryju jeżeli ktoś potwierdzi

bartos212, w końcu ,brawo :<

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

*

Pojazd:
Spokojnie,fakt brzmiało to dwuznacznie.. :< Ale laski potrafią mieć naprawdę dwie twarze więc uważajcie,sam się na tym naciąłem,ta fałszywość.. :wink:

Awatar użytkownika

Pojazd:
Do tej o której pisze akurat mam trochę zaufania. Byłem z nią 9 miesięcy ,czasami odwalałem akcje ,zerwałem z nią ,trochę gadałem ,teraz chyba wrócimy do siebie a wiem ,że nawet przyjaciółce nie powiedziała nic o nas ,wiedziała tylko ,ze zerwaliśmy. Wiadomo ,ze nie zaufam jej tak ,żeby wszystko wiedziała ,ale trochę rzeczy można jej powiedzieć i wiem ,że zachowa to dla siebie jeżeli powiesz jej ,żeby nie wychodziło to poza naszą rozmowę. Więc nie mówcie też ,że wszystkie są puste ,fałszywe i dwulicowe. Co prawda większość tak ,ale nie każda.

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 873, 874, 875, 876, 877, 878, 879 ... 1019  Następna