Dawid , lampę kupiłem rok/dwa lata temu u Smugglera.
Znajdziesz ją również w wielu sklepach internetowych. Szukaj: "odf quattro optik" (nie mylić z tymi quattro z kloszem, to nie jest to)
Hubert - rozumiem, mi się podoba na nasze oba sposoby. Twój z wnękami, mój bez. Chciałem (bez tych wnęk) uzyskać efekt smutnego roxa. Tzn. to już widziałem po moich VT w programie i rzeczywiście lampa, ten kształt mają taki zajebisty wyraz "oczu", widać że lampa wyraża jakieś emocje ;D
No ja już tak to postrzegam, tak samo jak bad look (złe spojrzenie) tak zarąbiście ciekawy smutny wzrok ;)
Miał być zresztą bad look, dlatego wnęki zakryłem, ale w trakcie kapnąłem się, że wzorowałem się na lampach BCD. Tu w revo natomiast gorzej jest zrobić bad looka i się tego już nie podjąłem.
2.Roxem już nie jeżdżę od kilku dni, pojechałem do pracy i wróciłem za dwa dni na przyczepce z nim ;(
Niby nic, bo tylko płyn chłodniczy się wylał, ale niestety w związku z zaistniałymi okolicznościami w postaci wlania się tegoż płynu do całej jednostki silnikowej, zostałem zmuszony do rozłożenia znów silnika na części pierwsze, wyczyszczenie i złożenie (na nowych łożyskach, simeringach, uszczelkach...)
Jutro powinienem złożyć do konca bo przyjdzie mi paczka z Mielocha (60-406 Poznań, J.H. Dąbrowskiego 253) - (slizgi wariatora, nakretki glowicy M7, uszczelki cyla i coś tam jeszcze) no i będzie git ;p
Może ktoś wiedział lub nie... miałem problemy z tymi regulacjami ostatnio. Objawiały mi się okropne muły i turbodziury na konkretnych prędkościach. Myślę, że zmiana ślizgów wariatora pomoże, gdyż obecne rzeczywiście nie nadają się już do dalszej pracy.
Podziękowania jak zwykle dla Damiana (sklep MagMot) za szybkie zaopatrzenie w podstawowe elementy. Wszystko na miejscu ;)
-- 29 lip 2013, o 21:37 --