Dzisiaj jest 23 sie 2025, 5:08

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 877, 878, 879, 880, 881, 882, 883 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Dziewczyny
Awatar użytkownika

Pojazd:
Skolsik13, ja tam osobiście jak olewam to już Na maxa ,nie gadam ,nie mysle ,nie patrze bo po co. Pozostalbym całkowicie obojetny a nie zycie pokazywał

Bartos, w końcu xd

Policja u mnie to czepia sie nawet jak grupka na przystanku...

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

*

Pojazd:
GrainV pisze:
Wrzuć jakąś róże do schowka, powiedz że zawsze ją wozisz tylko czekała na odpowiednią osobę :))

Worze ją parę lat i jeszcze nie uschneła :mrgreen:

Awatar użytkownika

Pojazd: Gp1 Racing, TZR 125
MIMIK, tylko ze ja ją kocham i nadal mi na niej zależy

Awatar użytkownika

Pojazd:
Nie ma ludzi nie zastapionych. Tak miało być i niech tak będzie. Poznam lepszą :P MIMIK miśku ty :P

skolski, poznasz nową to zapomnisz

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
Sprzedam części Katana,Sym,Peugeot,Romet,Jawa
TANIO GG 10293344

Awatar użytkownika

bartos212, poznałem 2 możłiwe, ale nie są takie jak moja ex i poznałem 3 ale nie warto nawet o niej opowiadac.

Awatar użytkownika

Pojazd: Aerox ;)
Bartos212 wiem że tak jest bo już z 2 dziewczynami tak miałem , na początku zajebiście wszystko a potem jakieś numery odstawiały i w ogóle, także wiem jak jest.

Kingway corvette->Aprilia scarabeo->suzuki ts 80->Yamaha Aerox->Cagiva Mito 50

Wpadnij do Roxa :)
aerox-projek-2013-14r-jest-blackline-t366150-40.html

Awatar użytkownika

Pojazd:
Spokojnie, nic na siłę, kiedyś jakąś się znajdzie która będzie tą jedyną :P

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
TANIO GG 10293344

Awatar użytkownika

Pojazd: Szkutr
Jo Bartuś :) Polewam XD

Moja Malaga! malaguti-f12-midrace-racing-zapraszam-t406973.html
Malaga na FB - https://www.facebook.com/RadeckiGarage

Awatar użytkownika

Pojazd:
Pijemy :P

TANIO GG 10293344

Awatar użytkownika

Pojazd:
skolsik13, w taki sposób się nie odkochasz

seba24673, Zależy od dziewczyny ,bo jak warta zabawy to się robi tak ,że się nie nudzi :P

bartos212, W końcu posłuchał gamoń jeden xd -pojechałem ci teraz ,powinieneś płakać :D

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Awatar użytkownika

Pojazd: TPH 125
a mojej cos odjebalo, focha zlapala i sie juz nie odzywa 2 dzien :D mam sie znia jutro spotkac ale jak wyjdzie to nie wiem, bede na mniejscu wiec moge zajsc i zobaczyc czy bedzie czy nie.

Obrazek

https://www.facebook.com/pages/Najnowsz ... 734?ref=hl Lajkujemy

Obrazek

Awatar użytkownika

Pojazd:
Mimik, wiesz ze my to sie za bardzo kochamy i nie bedziemy sie awanturowac lepiej chodz na kielona i szluga ;*

TANIO GG 10293344

Awatar użytkownika

Pojazd: TPH 125
bartos212 mozna sie przylaczyc? :D

Obrazek

https://www.facebook.com/pages/Najnowsz ... 734?ref=hl Lajkujemy

Obrazek

**
Awatar użytkownika

Pojazd: Skuter - Aprilia Sr50
To i ja napiszę o mojej ex ;/ nie udało się wyratować, straaaaasznie ją kochałem... od dzieciństwa mi się podobała... Za pierwszym razem startując, pisałem z nią itp przez 3 mies. chyba ale narobiła nadziei i dała kosza, po roku, dokładnie 1 października 2011 nie było mnie w domu to napisała mi że jak mogę to żebym wszedł na fb bo nie ma kasy na koncie a chce mi coś powiedzieć, nie mogłem wejść ale ona mogła wysyłać smsy z internetu no i odpisała, że skoro nie mogę wejść to powie mi kiedy indziej, odpisałem, że jak już zaczęła pisać to niech skończy. No i napisała mi, że mnie kocha i wgl. kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurde byłem wniebowzięty, miałem ochotę skakać z radości i dziękować Bogu, że moje modlitwy zostały wysłuchane :P przez 2 dni nie mogłem nic jeść ze szczęścia :D oj serce ruchało płuco dosłownie :DD no tak.. fajnie i wgl ale przez tydzień to z nią pisałem, potem chciałem się z nią spotkać ale nigdy nie miała czasu tak po za szkołą ... chciałem podchodzić i gadać z nią jak najwięcej w szkole ale ona nie chciała "bo ludzie zaraz będą gadać, ploty puszczać itp" zwykle co drugą środę jedynie mogłem ją odprowadzać do domu ... przytuliłem ją.. raz, drugi, trzeci, a ona mnie nie .. jak pisaliśmy to masę uczuć okazywała jakby a w rzeczywistości nie przytuliła ani razu, nie oparła głowy na ramieniu, po prostu zero !!!!! coraz gorzej się z tym czułem ale co raz jak chciałem jej powiedzieć co mnie boli to zaraz się obrażała i wgl. potem non stop opieprze za byle co itd po prawie roku zerwała ze mną za to że powiedziałem koleżance, że z nią jestem -.- pfffff HAHAHAHAHAHAHAHAHA xD płakałem ... ale ze śmiechu :D nie ukrywam, było mi przykro jak nigdy w życiu i to bolało a ja głupi próbowałem jeszcze to ratować, przepraszałem i wgl ale to nic nie dało, po pół roku dowiedziałem się od jej siostry bliźniaczki, że mówiła jej, że chyba nadal mnie kocha ale nie chce ze mną być.. Mogłem poczekać i olać to ale nadal ją kochałem i przed Bożym narodzeniem wrzuciłem jej do kurtki taki jakby list, 4 strony czystych uczuć (wiersz) w odpowiedzi dostałem "[...] Z pewnością coś do ciebie czuję, ale to chyba nie jest miłość [...] Ja chyba nie umiem dać ci więcej niż przyjaźń" iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii koooolejny widelec w serce xd przyjaźń z ukochaną osobą jest jak gapienie się głodnego na szwedzki stół ale nie może nic z niego zjeść. Odrzuciłem tą propozycję bez chwili wahania. Potem nadszedł czas na walentynki, serce wciąż pełne uczuć do niej, ale jak ją z powrotem rozkochać? Przed walentynkami, w ferie poszedłem do pracy i specjalnie pracowałem, żeby zarobić 50 zł specjalnie na te walentynki dla niej. Postanowiłem zrobić coś oryginalnego no to narysowałem flamastrami historyjkę... coś takiego: http://www.youtube.com/watch?v=BUaq9TRbyOk niezbyt skromnie powiem ale wyszło mi świetnie, nie spodziewałem się, że wyjdzie mi tak dobrze, znów własny wiersz na ooooooooooooogromnej walentynce do tego wielkie merci takie za 30 zł i ta myśl .... Jeśli to nie stopi jej lodu z serca to nie wiem.... No i otrzymała, potem siadłem koło niej na przerwie i - hej.. - hej.. - po co mi to wysłałeś? przecież i tak nic z tego nie będzie... Serducho poszło w pył :D odchodząc powiedziałem jej, że póki nie pokocha to nigdy mnie nie zrozumie i na razie jest cisza.. sądzę, że kiedyś zrozumie swój błąd :d Odkochałem się, jak wracają jakieś dobre wspomnienia to puszczam sobie nutkę "depek - było miło" naprawdę, świetna na takie coś. Najgorsze jest to, że ma przyjaciółkę taaaaaaaaaaką laskę, że głowa mała, wychodzę z deka na świnię, ale podoba mi się ta jej przyjaciółka, cód miód i malina - taka dziewczyna :DD Tylko nie ogarniam jeszcze jak ją poderwać, bo ona chyba sądzi, że ja nic do niej nie czuję i wgl traktuje mnie jak kolegę no i jest na zamknięta na facetów bo taki typ zostawił ją dla innej tak z niczego i lipa .. Poradziłby mi ktoś jak ją otworzyć? Nie jest zbyt chętna, żeby iść gdzieś tylko we 2 ..:/ Poradzi ktoś jak ją wyciągnąć itp ?:d

Sława i chwała tym, którzy doczytali do końca ! :D

Zapraszam do mnie:) --> aprilia-sr50-by-konrii98-t362938.html a potem ...
Obrazek

Awatar użytkownika

konrii98, postaraj sie aby ją gdzies wyciągnąc

Awatar użytkownika

Pojazd:
Rumyk no raczej że tak :0

TANIO GG 10293344

Awatar użytkownika

Pojazd: Szkutr
konrii, chwała mi! :p zapros ją na spacer, tylko najlepiej osobiscie bo przez fb czy sms to takie troche leniwe... ta ex to dziwna i dziwie Ci sie ze z nia byles. Zadnych czulosci nie wykazywala, nie chciala sie spotykac i kryla sie ze z toba chodzi. Cos moim zdaniem jest nie tak :/ wogole polew mam z jej wyznania milosci prze, telefon. Wyglada to jakby z toba prowizorycznie byla zeby komus zrobic na zlosc albo dla zakladu :/ powaga 100% z mojej strony

Moja Malaga! malaguti-f12-midrace-racing-zapraszam-t406973.html
Malaga na FB - https://www.facebook.com/RadeckiGarage

*
Awatar użytkownika

Pojazd:
:)

Malossi Sport 70
Malossi Multivar
Malossi Ventilvar
Malossi x-special
Tec Evo Racing
Tecnigas RS70
Dellorto 17.5

Ostatnio zmieniony 19 sie 2013, 20:27 przez Frytek, łącznie zmieniany 1 raz

*

Pojazd:
Bartos no i widzisz..kobieca logika pisze Ci żebyś sobie nie robił nadziei itd po czym najchętniej byś olał a jak jej napisałeś że jest inna to od razu pisze że myślała coś tam..jezuuu :lol:
Wg mnie nie zawracaj sobie głowy byłą,widać że niedojrzała dziewczynka,jak sie tak bawi z tego co piszesz,wiem uczucia itd ale skoro robi z Ciebie rogacza to po co sobie nią głowę zawracać,siano w głowie wg mnie-bez obrazy ale wnioskuje to z tego co tutaj piszesz.

Ta co z nią pisze wrócila,zawsze buziaczki itd teraz tylko jakieś uśmieszki na koniec rozmowy,na początku sztywno mi się pisało po jakimś czasie widzę że chce mnie zakręcić,ehh te laski.. :wink:

Awatar użytkownika

Pojazd:
Rumyk obczaj czy wpadnie. /wpadaj wpadaj xd

bartos212, rzygam tęczą w 4 kierunki świata z tej miłości do ciebie. Ty kodżaku :D :D :D

Konrii98, Albo zakład to miał być jakiś albo ta dziołcha to po prostu gimb. Daj sobie już spokój bo nie warto. Koleżankę mówisz wyrywać ,bd ciężej ale możesz zaczać rozmowę na temat byłej i rozkręcać to sobie. Kwestia jak rozkręcisz laskę dalej. Chowaj od rauz na dziewczynę to bd łątwiej na przyszłość.

Frytek, Polecałbym spotkanie w gronie znajomych ,łatwo o temat a na pewno doceni że chcesz sie spotykać.

TZRfan,takie są kobiety drogi meżczyzno. Dlatego warto sobie czasami pograć jak one i kontrolować ten chaos. Pamiętaj ,że nawet ten chaos ma w sobie porządek.

Zncazy sie jak ,ze się pogorszyło czy polepszyło bo zamotka?

Niee no wiecej was w domach nie mieli chyba ,ładnie temat skoczył teraz xd Widzę tutaj nowe avatary :< :<

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 877, 878, 879, 880, 881, 882, 883 ... 1019  Następna