Dzisiaj jest 18 sie 2025, 22:19

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Dziewczyny
Awatar użytkownika

Pojazd:
oj bartos bartos co się tutaj działo xd W skrócie malinka ,zachowanie idealne ,dzień odpowiedni ,prawie 5h razem sobie siedzieliśmy w domku :D Nawet obiad od mamy bym dostał jak bym nie jechał bo już mi szykowała xd Wszystko sama rozkręcała ,bajka. A tamte dwie to jakoś akurat pisały więc wiesz ,koleżanki ,właściwie jedną tą co wcześniej to nawalam na przyjaciółkę od razu ,bardzo fajnie mi się z nią gada mega ,ale jakoś za bardzo mi się tez nie podoba. A co tam u ciebie bo widzę ,że znów coś odwalać zaczyna ...

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Awatar użytkownika

Pojazd:
Tak wyszło że ja nie mam czasu wtedy kiedy ona. Babka niby się stara ale jej sposób jest dziwny i nic jej palcem nie wytykam ale dopiero jak się spotkamy i ustalimy szczegóły to wtedy postawię jej pewne warunki i powiem co mnie wkurza najbardziej.

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
Sprzedam części Katana,Sym,Peugeot,Romet,Jawa
TANIO GG 10293344

Awatar użytkownika

Pojazd: Gp1 Racing, TZR 125
One zawsze wracają :)

Potwierdzam na własnym przykładzie! Olałem laskę i sama sie do mnie odezwała. Wczoraj sie spotkaliśmy i narobiłem jej trochę nadziei wedle mojego planu. Na koniec zaczęła sie do mnie przytulać pocałowaliśmy się kilka razy. Udawałem ze mnie urobiła, choć powiedziałem jej ze potrzebuję czasu aby sie nad tym wszystkim zastanowić. Widać, że bardzo jej zależy gdyż od razu jak wczoraj sie pokazałem chciała pisać o byle czym, aby jak najlepiej poprawić nasze kontakty. Dziś wróciłem z pracy i od razu wiadomość od niej. Pyta się czy sie juz zastanowiłem, czy nadal cos do niej czuję. Jak widać sprowadzona do parteru i to skutecznie. Polecam taką samą metodę wszystkim tym, którzy borykają się z podobnym problemem.

Awatar użytkownika

Pojazd:
skolski13,dokładnie, to jest najlepszy sposób aby się opamiętała jak coś czuje do nas. Wystarczy że jakaś inna się kręci koło nas to od razu wracają...

Moja dziś coś tam pisała czemu nie mam czasu, a ja powiedziałem jedynie prawdę że mam dużo spraw do załatwienia które są ważne w tym momencie i chciała się spotkać w środę ale powiedziałem że już jestem z Karoliną umówiony na jakiś % to się wkurzyła i kazała mi spier... haha zazdrosna a jak się spytam to mówi że wcale nie jest. Baby baby. Od września może coś ogarnę dla niej czasu.

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
TANIO GG 10293344

*

Pojazd:
czytam temat ale mam problem i nie wiem jak się z nim uporać.
Akcja była taka, że wczoraj mieliśmy ognisko i kręciłem bajer z jedną koleżanką. Później jednak mi zginęła.. Okazało się że wylądowała w samochodzie z moim kumplem. Obczaiłem co i jak i sytuacja wyglądała jednoznacznie.. Olać ją czy dalej próbować a sytuacje wziąć jako wybryk pod wpływem alkoholu?

Radek321 pisze:
ona, ze albo solowa, albo przyznam, ze ona by mnie rozwaliła... no a głupio mi było tak przyznać więc chyba w pon czeka mnie solówa z nia, kurde nie wiem czy brac kumpli zeby jak cos pomogli?

http://www.polskajazda.pl/Profil,Motowe ... port/73533

Awatar użytkownika

Pojazd:
Zapinał ją ? to olej w sumie lipa z deka jak babka po alko liże się lub bzyka z byle kim. Ale wiesz może leciała na niego i się mu dała albo była taki pijana że nie ogarniała. Moim zdaniem jak nie masz z nią jakiejś ogromnej więzi to zlej ją...

TANIO GG 10293344

*

Pojazd:
rok temu troche pisaliśmy i wczoraj zaczeliśmy gadać a wczoraj każdy miał dobrą bombe. Nie nie tylko się lizali

Radek321 pisze:
ona, ze albo solowa, albo przyznam, ze ona by mnie rozwaliła... no a głupio mi było tak przyznać więc chyba w pon czeka mnie solówa z nia, kurde nie wiem czy brac kumpli zeby jak cos pomogli?

Awatar użytkownika

Pojazd:
skolsik13, tak zawany haczyk na kobietę :P

marcinx coś tam dalej xd ,olej ,chcesz taką dziewczynę ?

bartos , ja ci mówiłem dużo razy i powtórzę po raz kolejny ,po ujjjjj ty sie tak o nią starasz ,za każdym razem robi to samo....

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Awatar użytkownika

Pojazd: TPH 125
Siemanko panowie, jak myslicie, dzialac juz cos z innymi pannami? w tajemniczeni wiedza o co kaman :D bo tak szczerze to mam chyba z 5 do wyboru :D

Obrazek

https://www.facebook.com/pages/Najnowsz ... 734?ref=hl Lajkujemy

Obrazek

Awatar użytkownika

Pojazd: C4
Rumyk na Twoim miejscu już dawno bym to zrobił. :mrgreen:

Awatar użytkownika

z jedna to juz na niby jestem, nie jest taka zla, ale kasiasta jest :D

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika

Pojazd:
MIMIK znasz mnie, jej to sobie za uj nie mogę odpuścić...

TANIO GG 10293344

Awatar użytkownika

Bartek czasem lepiej odpuscic i sie nie meczyc niz pozniej jeszcze bardziej cierpiec

Obrazek

Obrazek

*

Pojazd:
właśnie nie chcę ale jakoś fajna jest i wydaje się ogarnięta tylko wczoraj tak wyszło. Kolega też związał się z jeszcze gorszą a teraz świata nie widzą poza sobą.

Radek321 pisze:

**
Awatar użytkownika

Pojazd: Skuter - Aprilia Sr50
OOO:D ruuumyk:DD Widzę, że już ułożyłeś myśli :D Bierz którą tylko chcesz :D działaj:D

Skolsik - ucz mnie .. :DDD xDD haha :D zrobiłbym to samo ale jak ja oleje moja to jej to wisi -.- w sumie to jest jedna ktora sie stara o kontakt ze mna itp ale to siostra mojej bylej <blizniaczka> i ona to taka bardziej przyjaciółka, chciałbym jakos wzbudzic zazdrosc w mojej bylej .. tylko nie wiem jak .. "Złapać" się za inną ? Trochę ciężka sprawa, bo ja nie biorę byle której, i raczej ciężko żebym się zakochał a tak wykorzystywac inne ? .. ;/ Po dłuższym rozważaniu dochodzę do wniosku że mam 2 możliwości .. albo była, albo ta jej przyjaciółka :d jest jeszcze jedna taka w miarę ale kumpel z klasy sie o nia stara i nie wiem .. ;/

Zapraszam do mnie:) --> aprilia-sr50-by-konrii98-t362938.html a potem ...
Obrazek

Awatar użytkownika

Tak ulozylem mysli, chodz czasami to wszystko wraca z podwojona sila, ale co tam niedlugo zobaczy co stracila i bedzie blagac na kolanach bym wrocil ale takiego ch**a wtedy :D

w sumie juz wybralem a predzej ona mnie. ladna ogarnieta i nie leci na kase czy cos.

skolsik13 o tym to kazdy powinien wiedziec :D

marcinx260494 chcesz miec taka dziewczyne? byla by z toba, pojdzie na impreze i co znow popije i scenariusz sie powtarza. no chyba ze chcesz ja miec w jednym celu :D

bartos212 wpadlem w gowno takie jak ja wpadlem. albo sie zniego wygrzebiesz albo cie zniszczy...

konrii98 sprawdza Cie albo ma wyje***e byla no troche nie zbyt dobry pomysl no chyba ze gra warta swieczki na twoim miejscu wybralbym przyjaciolke :D co do kolezanki tez moglbym ale najpierw trzeba by sie zorientowac czy ten twoj kolega w ogóle cos dziala i moze zdzialac, bo jak nie to droga wolna :D

Obrazek

Obrazek

*

Pojazd:
Panowie ostatnio napisała mi laska coś w stylu "wydaje mi się że nie jesteś zbytnio taki co mówiłby o swoich uczuciach itd? taki bardziej skryty jesteś i że wydaje jej sie że ciężko odemnie usłyszeć czułe słowka komplementy itd.." wydaje mi się że poryłem głowę pozytywnie,co wy na to? Napisałem że trochę się naciąłem w zyciu,nie mówie slów na wiatr" i że niby nie miała na mysli siebie tylko tak pyta..Nie chce żeby mi czasem z przyjaźnią wyleciała bo po tym będziemy sie żegnać.Aha dla sprostowania-widziałem się z nią tylko raz,dużo piszemy bo nie ma mnie w kraju.Jak już ruszyła ten temat to ja co ona na to a ona że często pisała takie słówka które z czasem były sztuczne i wgl..wydaje mi sie ze zaplusowałem ale poprostu ona mi tego nie powie i że "nie chce sie znowu meczyc z tymi uczuciami"-w co wątpie bo było widać po spotkaniu że jest mną zainteresowana.

Z góry dzięki za odp.Wydaje mi się że dobrze dzialam,ogarnięte dziewczyny nudzą się słodkimi misiami którzy widzą je tylko w różowych barwach,myślę że ogarnięci zrozumią o co mi chodzi.

Ostatnio zmieniony 27 sie 2013, 2:44 przez TZRfan, łącznie zmieniany 1 raz

Awatar użytkownika

Pojazd: Audi A3 1.8T
Nie wiecie moze panowie jak mozna bardziej przekonac dziewczyne no wiadomo do czego hyhy, bo ciagle ze nie albo jej to nie potrzebne itp... Wiadomo do niczego lepiej nie zmuszac no ale rok jestesmy i juz cos tam omawialismy ale to tylko na tym jak na razie sie skonczylo.

bez glupich zartow oczywiscie hehe ;p

Obrazek
~Kliknij~ :lol:

*

Pojazd:
Pyle skoro nie jest gotowa to trudno..nie działajcie pochopnie,teraz tyle wpadek jest..A jakieś gierki wstępne jakieś jak u was wyglądają?

Awatar użytkownika

Pojazd:
Władowałbym się gdybym z nią wpadł a na szczęście jest git :) Sprawy mi się pokomplikowały i nie załatwię tego co mam na głowie obecnie więc znajdę dla niej trochę czasu dziś mam nadzieję że ona to doceni i się zobaczymy aby pogadać. Cienko u mnie inne sprawy idą i po prostu nie chce aby to się też na niej odbijało bo wiele razy już jej się dostało bez powodu i potem zła chodziła. Zobaczymy jak to będzie teraz.

Pyle nie zmuszaj jej do tego, sam z własnego doświadczenia wiem że z nimi jest tak że jak widzą że coś Ci chodzi po głowie to mogą tego nie chcieć ale po pewnym czasie ulegną bo im samym się zachce i zrobią to dlatego aby Cię zatrzymać przy sobie.

TZRfan pokazujesz babce że jesteś inny, sprawia to że ona automatycznie jest tobą bardziej zainteresowana, ciekawość. Działanie dobre, musicie się spotkać i pogadać o tym na żywo i wtedy podejmiecie dobrą decyzje.

Rumyk pamiętaj nie ma się co napalać !!!

konrii98 możliwe że babka Cię sprawdza. Zrób tak postaraj się przez tydzień,dwa o tą swoją i zobacz jak będzie jak dalej zlewka to skocz Sb do innej i zobacz co wtedy będzie...

TANIO GG 10293344

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896 ... 1019  Następna