Dzisiaj jest 07 lut 2025, 16:15

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 987, 988, 989, 990, 991, 992, 993 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
KandydEuro85 pisze:
Dlaczego forum pełne jest gimnazjalistów? Bardzo mnie to zastanawia jakie doświadczenia z kobietami może mieć czternastoletnie dziecko ? A relacje w tym wieku z płcią przeciwną to raczej trzymanie za ręka.

W jakim Ty świecie żyjesz? Teraz 14stki puszczają się bardziej niż takie 18,20,24 latki. Nie wspominając o tym, że taka wymalowana z cyckami na wierzchu gimnazjalistka wygląda na conajmniej 17 :P

EDIT:
Co do pytanie czemu forum jest pełne gimnazjalistów. Jakich osobistości ty się spodziewasz na forum o skuterkach?

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

**
Awatar użytkownika

Pojazd: Cagiva Mito 160
KandydEuro85 pisze:
Dlaczego forum pełne jest gimnazjalistów? Bardzo mnie to zastanawia jakie doświadczenia z kobietami może mieć czternastoletnie dziecko ? A relacje w tym wieku z płcią przeciwną to raczej trzymanie za ręka.

No tak, tak wyglądają związki w tym wieku, a czego się spodziewałeś ? Zapomniał wół jak był cielakiem.

KrÓlik pisze:
KandydEuro85 pisze:

W jakim Ty świecie żyjesz? Teraz 14stki puszczają się bardziej niż takie 18,20,24 latki. Nie wspominając o tym, że taka wymalowana z cyckami na wierzchu gimnazjalistka wygląda na conajmniej 17 :P

EDIT:
Co do pytanie czemu forum jest pełne gimnazjalistów. Jakich osobistości ty się spodziewasz na forum o skuterkach?

To co Ty robisz na tym forum, psze panie ? :roll:

Kurcze nie chcę być nie miły, ani przemądrzały, ale to tak wygląda... Pisze "19latek" jaka to dzieciarnia na forum o skuterkach, którymi w większości poruszają się młodsi ludzie... Więc chyba logiczne, że będzie tu dużo osób z tzw. gimby. Problemy jak problemy, każdy ma inne. Mniejsze, większe, to, że ktoś mówi o swoich "problemach" to nie znaczy, że drugi musi się "przechwalać" swoimi większymi, bo tak to wygląda, takie och, a moje problemy to ... bla, bla, ok ? Noo, to tyle, nikogo nie chciałem urazić. :wink:

*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Nie ma co chłopaki. Jeden ma 15/16 a drugi 18/19 lat. Czasem ten 18/19 robi coś pierwszy raz i poznaje dopiero jakie są dziewczyny to czemu by nie pomóc? to samo z 15/16 a nawet mniej, zawsze można pomóc własnym doświadczeniem albo się nim wymienić żeby na przyszłość coś wiedzieć. Nie ma o co się spinać, kto ile ma lat.Warto pomagać bo i Tobie kiedyś ktoś taki pomoże.

*

Pojazd:
Jakiś typ ze szkoły podbija do dziewczyny o którą ja się staram .Znaczy pół roku temu z Nią byłem ale Ona jeszcze nie była gotowa na związek . I teraz pół roku powoli się staram . Niedawno doszły mnie słuchy że ten typ z Nią pisze itp. W szkole gadają też czasami .
Ja też z Nią gadam , pisze . Ale poza szkołą nie chce się spotkać :/ (z nim też nie)
Chcę po prostu go wyeliminować :D
Znam go tak średnio . Znaczy chodze z nim do szkoły od 1 kl podst. ale chodził do innej klasy i aż do teraz nie trafiłem z nim do klasy. Pogadać z nim i powiedzieć żeby się odczepił od Niej czy od razu poprosić klienta za szkołę sklepać mache i po sprawie ?

Najważniejsze pytanie jest takie :
I jakie macie pomysły jak Ją mam w sobie rozkochać aby chciała sama gadać ze mna i się spotykać poza szkołą ?

Ona nadal nie wie do końca czy chce być czy nie ze mna . Starać się nadal czy odpuścić i nie pruć sobie nerwów i nie tracić czasu ?

Marcin194 pisze:
Palenie e-fajek to jak walenie konia... Niby podnieca, ale jakoś inaczej.

**
Awatar użytkownika

Jeśli ona nie, to raczej odpuść, chyba, że coś jej styknie, może zamiast się normalnie spotkać, to na spontanie, jestem u Ciebie zejdziesz, gdzieś iść, najlepiej to pokazać temu 2emu, że nie ma szans, żadne klepanie nie ma sensu, bo ona nie jest Twoja (Nie uwłaszczaj jej sb), co innego, gdyby była z Tobą, no, ale tak nie jest.

Awatar użytkownika

Pojazd:
klim98, mowa była o dziewczynie :P

KandydEuro85, Proszę państwa ,witamy seniora. Rozkładać czerwony dywan i witać z chlebem i solą.

Rejestracja: 6 kwie 2014 ,16 latek się posiada czy zaszalejesz czymś większym? Kurcze człowieku ,co ty robisz na tym forum? Nie chcę być wobec ciebie chamski ,ale nawet jeżeli masz więcej lat to nie zachowujesz się jak trzeba. Teraz są inne czasy ,forum jest akurat taką anonimową grupą gdzie ktoś może się doradzić jeżeli ma problem i zawsze znajdzie się ktoś starszy kto chce pomóc a ma chwile więc ma oglądać koty na youtube ,albo pomóc czy też wdać się w konwersację, więc jeżeli chcesz poszpanować wiekiem którego akurat dożyłeś i nie masz zajęcia w realu to zmień forum ,albo dostosuj swoje zachowanie do wieku jaki masz na prawdę ,bo widzę cię jako kolejnego Ache na tym forum. Wchodzę to na prawdę niewiele ,ale takie sławy zapadają w pamięci. Pozdro Ache :lol:

ElectricOrange, dokładnie ,browc dla ciebie ;)

KrÓlik pisze:

całe szczęście szkoła średnia to już inna bajka :) gimbaza to stan umysłu.

NeeRek, Nie wiem coś ty nawyprawiał ale to wygląda albo na dziewczynę gimba ,albo na to ,że ona po prostu cie zlewa a ty tylko tam biegasz próbując się podlizać. Dziewczynę to się podrywa ,zagaduje i działa a nie biegać pół roku ,żeby zwróciła na ciebie uwagę. popsułeś to jak widać już na początku. Co do drugiego kolegi no to po co wrogów szukać,zaufaj mi ,że to nie jest tego warte. Manto można komuś podarować ,jeżeli dostawia się do TWOJEJ dziewczyny ,mimo prośby/mocnej sugestii ,aby z tego zrezygnował albo jeżeli taka dziewczyna cię poprosi o pomoc a nic innego nie skutkuje. Takie przelotne miłości ,bez większego zaangażowania nie są wartę robienia sobie wrogów czy też bicia się po korytarzach. Jeżeli chcesz się wyżyć to znajdź ujście gdzieś indziej a nie na innym człowieku. Tak samo on może ci wlecieć z buta na twarz bo jest w tej sytuacji co ty wiec spokojnie.

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

*
Awatar użytkownika

Pojazd:
MIMIK, już chyba Ci wszystko wyjaśniłNeeRek, nie ma co robićsobie wrogów itd skoro nie jest nawet Twoja

**
Awatar użytkownika

MIMIK, spoko, spoko, wyjaśniłem tylko, żeby nie było nie domówień :)

*

Pojazd: Kawa 636 stunt
MIMIK DZIEKUJE ZA POZDROWIENIA :)

*

Pojazd:
Panowie, jest sprawa.
Byłem wczoraj w Street Pubie i poznałem fajną dziewczynę, pogadaliśmy i potańczyliśmy. I teraz pisać na fb, czy jak będę na mieście wyciągnąć ją na spotkanie?

Awatar użytkownika

Pojazd:
Wojtek21, Spotkanie, potem chwile porozmawiać przez telefon/fejsa, znów spotkanie i tak powoli żeby się to kręciło ;)

pioterp13 pisze:
czytałem gdzieś , ze bidalot jest taki jak malossi c16, prawda?

*

Pojazd:
Randkę zaproponuj po prostu

szamba betonowe

Ostatnio zmieniony 25 cze 2014, 22:35 przez Antek1986, łącznie zmieniany 1 raz

*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Wojtek21, Nie radzę od razu proponować randki bo zazwyczaj dziewczyny nie lubią nachalnych gości, kórzy chcą ją zaciągnąć do łóżka. Popisz z nią pare dni na fb, potem delikatnie zapytaj czy ma ochotę się z tb spotkać. Jak tak czyli znak że jej się podobasz i masz zielone światło.
Potem już wiesz co robić...

*

co chlopaki nic nie piszecie ?

Awatar użytkownika

Pojazd:
ulotnij się stąd a zaczniemy pisać :twisted:

pioterp13 pisze:

*

ElectricOrange ty nie musisz tutaj wchodzic wszyscy wiemy ze masz kontakt z chlopaczkami :)

Awatar użytkownika

Pojazd:
Ache, o ja, ale mi dociąłeś :P no mam kontakt z kumplami, czasem wychodzimy na piwo. Ale to, że ty nie masz z nikim kontaktu to mnie akurat nie dziwi :D

pioterp13 pisze:

*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ache, nic nie wnosisz do tematów i tylko głupoty piszesz jak dzieciak ElectricOrange, ma racje, ulotnij się jak nic nie masz normalnego do powiedzenia w temacie

*

Pojazd:
Dexter5 pisze:
Wojtek21, Nie radzę od razu proponować randki bo zazwyczaj dziewczyny nie lubią nachalnych gości, kórzy chcą ją zaciągnąć do łóżka. Popisz z nią pare dni na fb, potem delikatnie zapytaj czy ma ochotę się z tb spotkać. Jak tak czyli znak że jej się podobasz i masz zielone światło.
Potem już wiesz co robić...

Powiedzmy, że na tym poście skończyła się rozmowa. Z dziewczynami trzeba cierpliwie

Awatar użytkownika

Pojazd:
barszcz162, brak kontaktu z jej strony czy ty stopujesz narazie ?

pioterp13 pisze:

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 987, 988, 989, 990, 991, 992, 993 ... 1019  Następna