TZRfan pisze:
Oczywiscie ze za lpg
370km za 67zl az miska sie cieszy podjezdzajac pod dystrybutor.
Wkladalem do astry uzywke brc sekwencje,wynioslo 1500zl zwrocilo sie w 10 czy 12 tys w moim wypadku w 3 czy 4 miesiace..
Pomysłowy jesteś! Gratuluję zysku.
-- 15 mar 2015, 0:22 --
PosepnyZniwiarz pisze:
Tylko auto w czystej benzynie i montaż, ja staram się unikać aut z zamontowanymi już instalacjami chyba że jest to instalacja dobrej firmy, chodzi tu głównie o reduktor, sterownik i wtryskiwacze, sterownik z własnego doświadczenia polecam lpg tech lub stag a wtryskiwacze barracuda, han lub keihin
No i ważne żeby była zakładana w jakimś dużym serwisie, znanym
No i do bardziej wyżyłowanych silników i szczególnie z ceramicznymi gniazdami lubryfikator.
Na takie rzeczy zawsze trzeba uważać. Słyszałem o ludziach którzy sprzedają stare instalację razem z samochodem. Bo nie chce już im się męczyć z tymi co mają. A dla osoby która to kupiła to po jakimś czasie wszystko staje się bardzo kosztowne.
-- 15 mar 2015, 0:23 --
PosepnyZniwiarz pisze:
Tylko auto w czystej benzynie i montaż, ja staram się unikać aut z zamontowanymi już instalacjami chyba że jest to instalacja dobrej firmy, chodzi tu głównie o reduktor, sterownik i wtryskiwacze, sterownik z własnego doświadczenia polecam lpg tech lub stag a wtryskiwacze barracuda, han lub keihin
No i ważne żeby była zakładana w jakimś dużym serwisie, znanym
No i do bardziej wyżyłowanych silników i szczególnie z ceramicznymi gniazdami lubryfikator.
Na takie rzeczy zawsze trzeba uważać. Słyszałem o ludziach którzy sprzedają stare instalację razem z samochodem. Bo nie chce już im się męczyć z tymi co mają. A dla osoby która to kupiła to po jakimś czasie wszystko staje się bardzo kosztowne.
-- 15 mar 2015, 0:25 --
PosepnyZniwiarz pisze:
brc bardzo dobra firma, tylko że zestaw będzie zawsze drożej niż poszczególne podzespoły
chociaż dla kogoś kto ma kasę na nową instalację to różnicy i tak nie zrobi
To zależy od tego u kogo będziesz montować.
Możesz mieć np.: rabat na instalację brc.
I tak masz taniej niż na same podzespoły. Zawsze warto wcześniej sprawdzić jak taniej
wyjdzie w warsztacie. Albo na co nas stać.