Marcinekkk pisze:
Graty fajne, chodź zamiast tego wariatora mogłeś wziąć wariator s6 r/t, no chyba, że potrzebujesz rozrusznika elektrycznego
Co do Yasuni, to city była blokowaną wersja wydechu. Ma też inną budowę i przez to wersja city jest podobno trochę słabsza. 21mm da sobie radę. Pamiętaj o poprawnym złożeniu i regulacji, co do docierania, to wolał bym poczekać na pełen zestawik, bez filtra powietrza na nowym gaźniku i tak sobie nie pojeździsz
Na razie potrzebuję rozrusznika. Mam obecnie seryjny Airbox z czerwoną pianką Malossi. Przechodzi mi przez głowę myśl o złożeniu go jak jest. Na lato zrobić 2 partie: Dolot i Przekładnia. Najpierw zrobić pełny dolot za na przykład miesiąc, czyli zawór, listki, króciec i filtr. Potem, na sierpień zabrać się za cały napęd, czyli wariator z Overrange, pasek Kevlar, sprzęgło, dzwon, przełożenia.
Gorzej z tym, że potrzebowałbym w tym czasie jeździć, na tym co jest, i zastanawiam się czy tak jak jest teraz można poskładać, jeździć i przejdzie, czy jednak muszę koniecznie czekać na dokończenie. I mam pytanie - czemu nie pośmigam bez innego filtra na gaźniku?