Dzisiaj jest 22 kwie 2025, 22:22

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 686 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 35  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Wiesz , ja konto mam więc jestem gotów. Teraz w roku szkolnym będę codziennie koło 15:30 w Centrum więc odbiór osobisty - wszystkie koszulki typek nam wrzuci w jedną paczke :) Tylko teraz projekt - bo ja np. chce mieć na koszulce dodatkowy napis 'Rumek' , i myśle, że wy też :)

Hondziałke

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Taki napis na plecach lub z przodu. To fajny pomysł.

Był: Nerox
Jest: Nissan Micra K12 & Yamaha Neo's 70cc LC

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Regulamin uczestnictwa w „SQT Cargo Team”.

1. Parking Cargo ma odpowiednio zaznaczone strefy. Kostka służy jako parking. Parkujemy najlepiej prostopadle do linii końca. Osoby posiadające skutery powinny stać przy skuterach, gdy nie są w trakcie użytku, jednocześnie nie poruszając się po asfalcie. Osobom nieposiadających skuterów zabrania się przeszkadzać w przejazdach innych pojazdów (tzn. uczestniczących w wyścigu, stuntujących itd.)

2. Asfalt to miejsce do jazdy. Ścigamy się oraz stuntujemy. Całkowity zakaz parkowania przez cały czas na asfalcie. Stunterzy muszą usunąć się przed startem pojazdów uczestniczących w wyścigu.

3. W zależności od rodzaju wyścigu (sprint do końca prostej czy całe okrążenie i liczba okrążeń) stunterzy albo parkują, albo przenoszą się na sąsiedni pas asfaltu (tam gdzie nic się nie dzieje), jeśli ogłoszony zostaje sprint na długość jednej prostej parkingu.

4. W razie zauważenia policji, informujemy niezwłocznie resztę członków ekipy. (Jeśli jesteś spoko to poinformuj resztę zgromadzonych na Cargo Terminalu.)

5. Podtlenek azotu (N²O) wolno jedynie wstrzykiwać w czasie sprintu na długość jednej prostej parkingu. Instalacje powinny posiadać homlogację, a przedstawiciele zarządu powinni być poinformowani o obecności instalacji w setupie pojazdu i mieć na to wyrażoną zgodę. Pojazdy takie maja obowiązek posiadać 'odcięcie zapłonu' działające na zasadzie 'wyciągniecia wtyczki' (tak jak np. w Quadach).

6. Ponad wszystko osoby, które chcą się ścigać powinny zaczekać, gdy pojazdy cywilne opuszczą pas wyścigu - w przypadku, gdy na 'torze' pojawi się jakiś nieproszony pojazd - wyścig powinien być wznowiony

7. Wszelkie zakłady nie są akceptowane przez "SQT Cargo Team".

8. Wszelkie zmiany w regulaminie będą wprowadzane w miarę rozrostu ekipy i poznania realiów spotkań.

9. Na zlot, przyjeżdżamy z kompletem dokumentów i w stanie trzeźwym. Przywożenie używek (alkoholu oraz innych niedozwolonych substancji) oraz ich zażywanie w trakcie spotkania są całkowicie zabronione. Papierosy mogą palić jedynie pełnoletni uczestnicy.

10. Zarząd „SQT Cargo Team” jest stowarzyszeniem o charakterze prywatnym w ramach "hobby". Uczestnictwo nie jest obowiązkowe. Członek ekipy wiąże się z klubem z własnej woli po zaproszeniu przez przedstawicieli. Naruszenie zasad z podpunktu "1", "3", "4", "6" oraz "8" zakończy się upomnieniem. Naruszenie zasad z podpunktu "5" oraz "9" wiąże się z wydaleniem ze stowarzyszenie (klubu, ekipy). Każdy członek „SQT Cargo Team” może otrzymać dwa (2) upomnienia. Za decyzję o nałożeniu kary odpowiada założyciel (Mach.) lub V-ce zarządzający (Rumek). Dobre uczynki, pomoc i przestrzeganie regulaminu wiąże się z większymi przywilejami w „SQT Cargo Team”. Decyzję o nagrodzeniu członka ekipy podejmuje główny zarządzający (Mach.). Skarbnikiem jest "Rumek"

11. Za wszelki konflikty z prawem podczas spotkań klubu „SQT Cargo Team” klub nie odpowiada i nie ponosi odpowiedzialności. Każdy członek reprezentuje siebie i bierze na siebie odpowiedzialność za swoje czyny.

12. Przestrzeganie regulaminu i w/w zasad przyczynia się do udanych spotkań i przejazdów i bezpieczeństwa.

Ostatnio zmieniony 26 lut 2010, 15:27 przez Mach., łącznie zmieniany 8 razy

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja chcę samą koszulke z logo.Jeszcze trzeba tylko rozkminić jaki ma być ich kolor i rozmieszczenie logo.

A rumek gdzie bywasz w centrum bo ja też jestem w dni szkolne w centrum , dokładnie to koło Mariota na Hożą chodze do szkoły , a w piątki jestem koło dworca wschodniego na mińskiej w ckp mam praktyki , tam koło tej czekolady Wedel.Jak coś to mozemy sie spotkać i ja moge ci osobiscie zaplacic i wziązc koszulke.

[shadow=red]SQT Cargo Team [/shadow] To jest to !!!
EvilDevil pisze:
Lecz niestety lubi się popsuć nawet w trasie ,czego z resztą doświadczyłem .

EvilDevil pisze:
2t z czego jestem zadowolony, jak narazie się nie psuje.

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
Taki napis fajna sprawa. wiec na czym stanelo a propo zakupu, kasy etc. ?

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
No ja hmm. Nowy Świat raczej, pod Wedla mogę jakoś dojechać ;) Stanęło na tym że dogadam sie z Machem co i jak, założę forum i tam będziemy ogarniać.

Hondziałke

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
http://grono.net/chat/#users/512163/about/ to moje Grono :) Co do nicków/ksywek na koszulce to jestem jak najbardziej za i oczywiście też pisałbym się na zakup takowej ;]

Aprilia Leonardo 150 '99
Moja Leo

Sprzedam Aprilię Leonardo 150 !!!
info na gg: 4405420

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ok, Rumek, jesteś skarbnikiem. Twoja wersja loga jak na razie jest najlepsza. Proszę się zapoznać z regulaminem v.3! Ten kto się zgadza podpisze regulamin na pierwszym spotkaniu, podejrzewam, że jeszcze przed zlotem zdążymy.

Ostatnio zmieniony 11 lut 2010, 19:46 przez Mach., łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Pomysł z nickiem bardzo mi się podoba, chociaż ja bym poprostu wziął swoje imię bo nie mam konkretnej ksywki :P

Mach. pisze:
Całkowity zakaz parkowania przez cały czas na asfalcie.

W tym zdaniu chodzi o to, że nie mogę poprostu zaparkować i siedzieć na dup*e przez cały czas?

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Na asfalcie nie parkujemy! Tylko na kostce. Uwaga! Doszliśmy do wniosku z Rumkiem, że zmieniamy nazwę odrobinę na SQT Cargo Team "!!" Zmieńcie opisy, podpisy i co tam trzeba "!!" Rumek zmień z "Crew" na "Team" w logu "!!"

Ostatnio zmieniony 11 lut 2010, 20:33 przez Mach., łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Niewiem czy was nie zmartwie ale przeważnie w takich terminach jest organizowane rozpoczęcie sezonu na bemowie i moze być lipa ze zlotu bo wiekszosc bedzie wolała tam polecieć ...

>>Kymco Super 9 by kamil92x<<<

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
kamil92x, W oddzielnym czasie jest na Bemowie, a btw ja nie jadę bo mam za daleko a po całym WWA jazda Neroxem to ciężko bo zawieszenie zbyt twarde jak na turystyczne przejażdżki. :lol: Ze zlotami nie powinno być problemu.

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Wydaje mi się, że rozpoczęcie sezonu na bemowie będzie w maju ... :)

Aprilia Leonardo 150 '99
Moja Leo

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Mi też, więc dlatego napisałem. Rumek, załatw kogo trzeba do tych t-shirtów. Kasę się zbierze w odpowiednim czasie. Zmień napis na logu z "Crew" na "Team" "!!"

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
Rozpoczecie sezonu pewnie bedziew kwietniu, ale nie konieczne ten termin. na Bemwo mam blisko :P

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
Bemowo jest zawsze w sobote i niedziele i trwa od rana do wieczora , a nasze spotkanie jest o godzinie 18 wiec jak ktoś chce to w sobote może z rana na bemowo jechać , a wieczorem na cargo , a w niedziele ma cały dzień na bemowo więc nikt tu się chyba nie zmartwi. Ale spoko rozumiem o co Ci chodzi.

EvilDevil pisze:

EvilDevil pisze:

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Miejmy nadzieję, że rozpoczęcie sezonu zaplanują na inny termin...

A co do regulaminu to nie podoba mi się pkt. 7. Reszta jest ok.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Ostatnio zmieniony 12 lut 2010, 0:35 przez AdamS9, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Panowie ... Nie ma co płakać, nawet jeśli część nie przyjedzie z powodu kolidującego zlotu na Bemowie, to chyba nie wszystko stracone ? Bawić i tak się będziemy dobrze ;)

Aprilia Leonardo 150 '99
Moja Leo

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Z tymi zakładami to jest tak - Możecie się zakładać, ja napewno będę to robił, ale musi być taki zapis - bo teraz zakłady są nielegalne :) I gdyby policja wpadła i zobaczyła że się zakładamy, była by lipa

Hondziałke

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
Rumek skoro ty coś wspominałeś o Nowym Świecie to co ty na to że jak ustalimy już wszystko z tymi koszulami to żebyśmy się spotkali np. pod muzeum narodowym? Byśmy się raz spotkali i ja bym Ci zapłacił , a za drugim razem byśmy się spotkali i ja bym wziął koszulkę.Co ty na to?

EvilDevil pisze:

EvilDevil pisze:

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 686 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 35  Następna