Dzisiaj jest 24 lis 2024, 9:10

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 44 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Bleedx pisze:
Te Yamahy są piękne jak na 125 ale ich ceny są kosmiczne jak na razie bo to nowe motory i dostęp do części jest słaby. A ten Hyosung GT125 może i ładnie brzmi ale to chińskie gówno...

No i pozdro dla ciebie wielki panie znawco, honda też wcześniej była " japońskim gównem " tylko marka się wyrobiła. A Hyosung to koreańskie motocykle a nie chińskie.
Mentalność polaka nie zna granic, ch*j że BMW zgnije pali 20l/100km ale ważne że jest " BMW " :lol:

PS. Hyosung GT125 odstawia tą twoją CBR.

[center]Obrazek[/center]

Ostatnio zmieniony 10 maja 2010, 20:20 przez Stasiu2, łącznie zmieniany 1 raz

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja powiem tylko Varadero. I niczego więcej nie trzeba.

Obrazek

Tytuł:
*

Pojazd: TGB 101S
Stasiu2 pisze:
Bleedx pisze:
Te Yamahy są piękne jak na 125 ale ich ceny są kosmiczne jak na razie bo to nowe motory i dostęp do części jest słaby. A ten Hyosung GT125 może i ładnie brzmi ale to chińskie gówno...

No i pozdro dla ciebie wielki panie znawco, honda też wcześniej była " japońskim gównem " tylko marka się wyrobiła. A Hyosung to koreańskie motocykle a nie chińskie.
Mentalność polaka nie zna granic, ch*j że BMW zgnije pali 20l/100km ale ważne że jest " BMW " :lol:

PS. Hyosung GT125 odstawia tą twoją CBR.

Czytając opinie użytkowników i testerów Hyosunga GT 125 i wiedząc o tym że chinczycy i koreańce robią na ilośc nie na jakosc mogę z pewnością stwierdzic że jest to GÓWNO które nie wytrzyma nawet 15k kilometrów. A co do polskiej mentalności to nie ja mam w podpisie wolksvageny...

PS. Cytując wypowiedzi z innego forum:
,, Dla Hyosung na starcie z pod swiatel rowerzysci sa powaznymi konkurentami"

Łapac link niedowiarki http://motodriver.eu/post47954.html

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Możliwe że tak, o 125 mogą tak twierdzić - rozumiem. Ale nie twierdz że Hyosung to chiński szajs, mój ojciec posiada GT650 i fazerki ' 600 ' wysiadają, nawet dla ciebie niedowiarku był Hyosung Cup Poznań tam te motocykle dostawały ostro po dupie i nadal jedzą ( mam kilka znajomych posiadających te motocykle ) po 2 nie porównuj chińczyków do koreanców spójrz na samochody Hyundai moja mama posiada ten samochód od nowości (1998) silnikowi nic nie da się zarzucić zero usterek technicznych jedynie wymieniana była chłodnica w która ptak wleciał i podziurawił (nie mówię tu o płynach klockach itp.) Poczytaj sobie trochę o tych twoich Japońcach wcześniej to one były uważane tak samo jak mówią o chinolach dziś. Co do Hyosunga popytaj trochę ekspertów o tą markę a nie kieruj się forami - twierdze to po tym że masz napisane " Pojazd: Dopiero w zime będzie 125 " więc pewnie ta twoja wymarzona honda która znasz z for i opin.

PS : Mój chinol wytrzymał 15k kilometrów i trzyma się dobrze.

[center]Obrazek[/center]

Ostatnio zmieniony 11 maja 2010, 18:14 przez Stasiu2, łącznie zmieniany 1 raz

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 44 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3