Dzisiaj jest 25 lis 2024, 6:46

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6847 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 343  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Nie nauczy mnie, bo internetowe warny i spinki średnio mnie obchodzą.

Panie mistrzu więzienny, uważasz, że jeżeli ćwiczenia te są ciężkie, to po nich nie robisz trochę mięsa ? Czym jest rzeźba , jeżeli nie powiększaniem ilości i twardości mięśni w trochę inny sposób niż masówka ? Jeżeli będzie się 'katował' i dużo odpoczywał, to zrobi mięcho na A6W.

Cytuj:
.a siedze w branży juz pare ładnych latek .

Cytuj:
Cytat:

:cool: :cool:

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:

Pojazd: Renault Megane II
Sendzia, mięcho może i zrobi ale pisał wcześniej że zostało mu jeszcze trochę tłuszczu na brzuchu po redukcji .

Obrazek
http://www.facebook.com/ScooterClubJG

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
To musi redukować dalej albo katować jakieś 'masowe' brzuszki, w sumie sam nie wiem jak zrobić wielkie mięśnie brzucha. Najlepsze bieganie, ale sam nie lubię - katuje raczej rowerek 30 minut + 10 minut biegu, bo po 30 minutach rowerku poziomym przy odpowiednich obrotach na minute jestem tak zmęczony, że mogę dużo biegać :d Bo tak na sucho to lipnie z biegiem.

Ostatnio zmieniony 13 sty 2011, 20:00 przez Sendzia, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:

Sendzia, no tak musiałby zredukować i wtedy zbudować trochę masy . Na mięśnie brzucha jest taka maszyna robi się skłony pod jakimś tam ciężarem i to buduje ja na tej maszynie zbudowałem przez 2 miechy 2 cm w pasie oczywiście mięśni bo nadal mam zero tłuszczu i już są dobrze widoczne

Obrazek

Ostatnio zmieniony 13 sty 2011, 20:05 przez ronilus, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Albo brzuszki z obciążeniem na ławeczce. Ale tym się zajmę po redukcji, teraz strata czasu. Tylko skośne robię na boczki bo się truszkę odłożyło :P W ogóle, wypad do tematu 'oryginalnego' o siłce, poszukajcie i trzeba rozruszać. Ja lecę na jakiś posiłek :d

Cytuj:
.a siedze w branży juz pare ładnych latek .

Cytuj:
Cytat:

:cool: :cool:

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Zgadza się pompki nie są tylko na klatkę ,można również ćwiczyć triceps ;ramiona na szerokości barków bardzo wąsko ustawione przy samym ciele dłonie na Lini klatki piersiowej i ponadto tym ćwiczeniem działamy też na środkowe partie mięśni piersiowych,pamiętaj o regeneracji ,bo mięsień rośnie tylko wtedy kiedy odpoczywa.

Młodzi nie mają wystarczającej rozwagi i dlatego wyznaczają sobie niemożliwe cele I osiągają je, pokolenie za pokoleniem.

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=57907

Tytuł:

MiLToN pisze:
,pamiętaj o regeneracji ,bo mięsień rośnie tylko wtedy kiedy odpoczywa.
dokładnie możesz mieć dobry trening dobrą dietę a nie będziesz miał regeneracji no to dupa. Musisz spełnić te wszystkie warunki żeby mięsnie dobrze rosły. Śpij gdzieś tak minimalnie 8 godz. i będzie dobrze

Obrazek

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: Air Max System
Słuchajcie, kolega ma 15 lat, chyba z 180 cm wzrostu.. chuderlak z niego, bo waży 63 kg, i chce zacząć brać kreatynę. Ćwiczy z 3,5 mies . Nic mu się nic nie stanie jak kupi na jeden cykl ? Chodzi tu o zaniki sił, słabości itp..

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Nic mu się nie stanie, ale przyrost masy będzie krótkotrwały, bo np. ja nie mam problemu z masą i nawet po cyklu utrzymuje tą mase co mi przybyła, to twój kolega ma problem z nabieraniem masy, napompuje się troszkę i potem mu spadnie, ale i tak będzie lepiej niż wcześniej.

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

I ma szybką przemianę materii, bo dużo je a nic po nim nie widać :) Jak piliśmy kiedyś z nim to on moment wytrzeźwiał :P Teraz mówi że ćwiczy i musi trzymać dietę :wink:

Tytuł:
*

Pojazd:
Lepiej niech wezmie jakiegos gainera dobrego ,albo białko +kreta .

CPI SM

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
^DawiD^, kreatyna, biało i węglowodany, nabierze masy, ale to przy intensywnym treningu, ja nie potrzebuje, tych specyfików, mi wystarcza dobry termogenik i napój izotoniczny, jest pompa i się robi, ponieważ mam swoją masę :D. Powiedz temu koledze, że po jednym cyklu kreatyny trzeba zrobić minimum tydzień przerwy, bo zle działa na żołądek. Podobno białki też, ale nie wiem, a węglowodany może pić bez przerw. Polecam Max Carba :D

http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Romet/717/94345

Ostatnio zmieniony 23 sty 2011, 15:47 przez pumba10022, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Chce tylko spróbować czy będzie jakaś różnica z kreatyną. Ma chyba kupić z kolegą na jeden cykl. Ja sam nie jestem zwolennikiem tego, ćwiczę na sucho :)

Tytuł:
*

Pojazd:
pumba10022 pisze:
Powiedz temu koledze, że po jednym cyklu kreatyny trzeba zrobić minimum tydzień przerwy, bo zle działa na żołądek. Podobno białki też

Białko nie dziala zle na żoładek pod warunkiem ze nie przesadasz z porcjami, nie ma jakis skutków ubocznych , to jest cos takiego jak bys wpiepszal same białka z jajek czy inne zeczy tylko ze tu masz to w proszku noi oczywiscie cos sztucznie robione.
A jedyna dolegliwoscia po białku ( po przedawkowaniu) jest sraczka i moga wystapic chrostki na plecach i innych miejscach cos w stylu tradziku.

CPI SM

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd: e60
Co do spalenia brzucha/oponki to polecam:
http://www.youtube.com/watch?v=gRjfwA_W1y0 na boczne mięśnie
http://www.youtube.com/watch?v=lmp9lU4N ... re=related
Polecam te 2 ćwiczenia.. ja ogółem mam 4 ćwiczenia na brzuch, ale nie chce mi się szukać ich na necie. Takie ćwiczenia jak na 2 filmiku to robię na ławeczce skośnej (pochylenie 50cm) + kładziemy na belkę co dodatkowo daje 50cm do tego obciążenia 15kg i robię serie 4 po 40powtórzen. Wchodzi bardzo dobrze :D Tyle, że nie polecam tego dla osób zaczynających.. wystarczy lekki skos, a po 2 tyg 5kg dołożyć.. i brzuch robić poniedziałek, wtorek, środa więcej nie trzeba.

Ogółem widzę, że dużo osób myśli o braniu odżywek. Nasuwa się pytanie.. ile czasu ćwiczycie, jakie partie, ile powtórzeń, ile serii.. Przez 1 rok intensywnego treningu branie odżywek to głupota... ;) " Trzeba wpierd*lac śteki.. nie ma opierdal*nie sije.. "

Ogółem to mam ojca, który przeżył poł życia w klubie, na siłowni, na zawodach w podnoszeniu ciężarów. Ma papiery trenerskie i mi akurat układa odpowiedni dla mnie nowy grafik, kolegą tez układał i wszyscy są zadowoleni :) Niema lipy..

Tytuł:
**

Pojazd:
na śródramię (bo tak się nazywa przednia część rąk XD) to polecam wziąć kawałek pręta i dość długim sznurkiem przywiązać na środku niego hantel i zwijasz to na wyprostowanych rękach potem rozwijasz szybko i drugi raz nawijasz i to jest 1 seria potem zwiększaj sobie ilość serii i tyle. Tomel-JZK na ile dni masz tą rozpiskę ? bo ja jestem 4 dni tygodniowo na siłce i musze sobie to jakoś na wszystkie partię mięśni rozpisać. Robię tak i na siłe i na rzeźbę (takie pośrednie) aha i ćwicze na sucho ale musze przybrać na masie (jem dużo ryżu bananów serki homogenizowane itp)

Ostatnio zmieniony 23 sty 2011, 17:26 przez tomus, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
tomus pisze:
na śródramię (bo tak się nazywa przednia część rąk XD) to polecam wziąć kawałek pręta i dość długim sznurkiem przywiązać na środku niego hantel i zwijasz to na wyprostowanych rękach potem rozwijasz szybko i drugi raz nawijasz i to jest 1 seria potem zwiększaj sobie ilość serii i tyle. Tomel-JZK na ile dni masz tą rozpiskę ? bo ja jestem 4 dni tygodniowo na siłce i musze sobie to jakoś na wszystkie partię mięśni rozpisać. Robię tak i na siłe i na rzeźbę (takie pośrednie) aha i ćwicze na sucho ale musze przybrać na masie (jem dużo ryżu bananów serki homogenizowane itp)

To jest na przedramiona. I polecam złapać nie na końcach tylko przy samym sznureczku - na samych końcach podnosiłem nawet 5 kg i się śmiałem, że lekkie , a zrobiłem blisko dłońmi, dwie serie i mi się łapy trzęsły i miałem tak spompowane przedramiona jak nigdy :) A te gadki , że odżywki po jakimś stażu - pokażcie mi badania, bo ten mit się utrwalił nie wiadomo gdzie. Po pół roku już jest hardkorowa stagnacja (chociaż zależy od organizmu) i trzeba się ładować :)

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Jak się ma dobrą dietę, i nie jedzie się pół roku na jednym planie treningowym to można spokojnie przelecieć roczek na sucho :)

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd: e60
tomus pisze:
Tomel-JZK na ile dni masz tą rozpiskę ?

Teraz miałem na 3 dni. Wtorek, Środa, Czwartek, a teraz będę miał na 4. Ale robię intensywne treningi, dużo ćwiczeń.. 3 godz prawie tam siedzę, ale czasem muszę czekać na kumpla :D

Sendzia pisze:
A te gadki , że odżywki po jakimś stażu - pokażcie mi badania, bo ten mit się utrwalił nie wiadomo gdzie.

Nie chodzi, że Ci zaszkodzi, albo coś.. ale nie uzyskasz tego co powinieneś uzyskać po odżywkach. fakt.. przybierzesz trochę, ale zaraz Ci to spadnie i zostanie co ledwie co z tego. Odżywki bierze się po to, żeby nie obciążać organizmu za bardzo i wejść na wyższy "szczebel" ćwiczeń.

Mam kumpla rok starszego.. Ćwiczy już 4lata prawie.. łapka 49 po treningu.
Nie brał nic nigdy.. dopiero teraz zaczyna. Po prostu dużo jadł nabiału, pił mleko, dużo ciastek i jest taki zlany teraz, ale chłop jak nie wiem.. a jeszcze 4 lata temu mogłem nim rzucać :roll: Wiem.. 49cm bez niczego.. ale prawdziwe. Lekarz jego też się dziwił bo zazwyczaj ludzie biorą odrzywki gdy mają już 40.

Macie swoje siłownie czy ćwiczycie gdzieś u kogoś ? W klubie ?
Dajcie jakieś zdjęcia jak wasze siłki wyglądają. Ja dam mojej jutro (mam na strychu).

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja ćwiczę w Joy Fitness, 3 razy w tyg. z ułożonym planem treningowym, można powiedzieć, że jadę na sucho, mam jedynie termogenik, bo mam masę i strasznie kiepską przemiane materii, ale w łapie jest 40, może duża, ale trzeba dodać jej siły i nie są tłuste, ale tylko napompowane, niestety. Nogi mam bardzo silne od siatkówki, ostatnio na suwnicy na łydki sadziłem 160 kg seriami, ale na koniec na bieżni biec nie mogłem :/. Obwód łydki 51 cm.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Romet/717/94345

Ostatnio zmieniony 23 sty 2011, 21:27 przez pumba10022, łącznie zmieniany 2 razy

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6847 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 343  Następna