Dzisiaj jest 04 sie 2025, 13:01

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6847 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172 ... 343  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: A4 3.0 v6 quattro
capekpl1 pisze:
protomcik pisze:
sterydy

Wyjdź "!!"

W podskokach na jednej nodze.
Możesz już w życiu nie poruchac, zostac do końca życia impotentem, obwisną Ci dekolt, w życiu nie będziesz mógł się napic wódy i ogólnie pop****li Ci w bani. Niewydolnośc nerek, zaburzenia wątroby, arytmia a nawet zawał :mrgreen: . Jak odstawisz te 'cudeńka' to w ciągu chwili wrócisz do starej formy. Bierz sterydy, będzie o jednego idiotę mniej :)
AAaa no i branie sterydów zobowiązuje do chodzenia przynajmniej 2x dziennie na siłownię, więc to nie jest dla Ciebie jak lubisz się opie***c :wink:

Ostatnio zmieniony 01 gru 2012, 16:25 przez PlastusR50X, łącznie zmieniany 1 raz

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
protomcik, To żeś dowalił. :roll:

My Roxx '02 Top 70 *Ported*
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=300683

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: Kymco ZX

Ostrzeżenia: 1
Ja nie mówię, że je biorę, myślałem kiedyś jak byłem mały, małolat brał i miał całkiem łądne mięsnie, a się nie namęczył. Myślałem, że spróbuję, ale małe ilości i na same mięśnie brzucha.
A tak w ogóle, ćwiczę co kilka dni 6 weidera np dziś 2x serie i około 80 pompek, czuję brzuch ,
ale dużo trzeba ćwiczyć, a efekt mizerny. ;/

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
protomcik, to zrob wreszcie ta diete jak chcesz efekty.

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

dziś zjadłem płatki kukurydziane, kilka bananów, mandarynki, wafle ryżowe, a na obiad ziemniaczki, ogórek kiszony, kotlet mielony, w serie 6 weidera, pompeczki, brzuszki 50, i ściskacze mam, to 100 x.
Mam na noc tuńczyka

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
protomcik, Tak tylko diete trzeba trzymać ,a nie że dziś zjesz tyle a jutro dwie bułki...

My Roxx '02 Top 70 *Ported*
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=300683

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
protomcik, jak bedziesz tak jadl przez miesiac to beda widoczne postepy.

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

OK, a cwiczyc itp? cos dodacie do mojej diety?

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Wiadomo, że ćwiczyć -,-.

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
PlastusR50X pisze:
Nie zgodzę się z tym że zakwasy są wyznacznikiem dobrego treningu, czasami ból ala' zakwasy pojawia się z braku odpowiedniej diety, to po pierwsze. Po drugie każdy ma inny próg odczucia bólu i niektórzy nie czują po prostu zakwasów a po trzecie jeżeli masz trening opierający się na małej ilości powtórzeń i dużym ciężarze to niedotlenienie mięśni (powód "zakwasów" ) jest na bardzo niskim poziomie to masz bardzo małe prawdopodobieństwo zakwasów . Co nie zmienia faktu że czując taki ból odczuwasz satysfakcję (MASOCHIZM ) z treningu

Źle to wcześniej opisałem.... Generalnie to nie chodziło mi o zakwasy, bo te można mieć do kilku godzin po treningu i nie koniecznie muszą być wyczuwalne. Ludzie często to mylą, i jeśli boli ich coś nawet po paru dniach po wysiłku, myślą że mają zakwasy, dlatego przyjęło się takie określenie.
Tak na prawdę jeśli bolą Cię mięśnie nawet przez parę dni po treningu, oznacza to, że uszkodziłeś mięśnie. Jak wiadomo w świecie anatomii jeśli coś zostało uszkodzone w Twoim ciele, a ma możliwość regenerowania się, to bardzo często zostaje odbudowane z właściwościami znacznie lepszymi niż pierwotne. I z tym nie ma co się sprzeczać, bo to fakt naukowy. To w praktyce znaczy, że jeśli uszkodziłeś mięśnie poprzez wysiłek, zostaną zregenerowane i po każdej takiej operacji stają się mocniejsze, grubsze i wytrzymalsze. A to z kolei znaczy, że czym więcej uszkodzonych mięśni, tym lepsze efekty przyrostów. A jak się to ma do tego co wcześniej napisałem - łatwo się domyślić :wink:
Tak więc pozostaję przy swoim zdaniu, bo znam to z życia :)
protomcik, je**** się w ten głupi łeb, może zmądrzejesz. Zapomniej że coś takiego jest, inaczej wiele z Ciebie nie zostanie.

"It's still your motherf***ing session :D"

Moja zabawka;
http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=166520

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

no dobra, jeżeli będę robił zo 2 dni 2x serie 6 weidera, i codziennie około 80 pompek zobacze jakieś efekty? Do tego taka dieta:

rano:
płatki kukurydziane na mleku

szkoła:
obiad szkolny
owoc jakiś

obiad domowy:
ryż, schabowy, sok

17:00
banany,wafle ryżowe

19:00
jajecznica ze szczypiorkiem

21:00
kilka kanapek z tuńczykiem

Tytuł:

Pojazd:
Siema, wyszło mi, że przy treningu 3x tygodniowo moje zapotrzebowanie dzienne to 1820kcal (120g białka, 100g węgli i 105g tłuszczy)
Mam 16 lat, waże 63 kg i mierze 172, chcę zrzucić to co zbędne i zacząć robić masę, dobrze mi wyszło ?
Jeszcze jedno pytanie posiłki powinny być zrównoważone kalorycznie i odżywczo czy której posiłki muszą więcej zawierać a któreś mniej ?
Kurde czytam ciągle te artykuły i co jeden to inny nie ogarniam, czy pomógł by mi ktoś ułożyć diete indywidualną nawet i za odpłatą?
Pozdro

Ostatnio zmieniony 02 gru 2012, 1:26 przez over222, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

a jak wyliczałeś?

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
protomcik, podobno najlepiej po 18 nie jeść. :D

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Hassan, jak ja niedawno wpieprzyłem miche płatek, bananów itp. :P

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Tylko organizm nie trawi i wtedy idzie w brzuch itd :D

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Co powinien zawierać koktajl proteinowy domowej roboty?

http://www.facebook.com/KubaStunt - SPRAWDŹ TO!!

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: A4 3.0 v6 quattro
Hassan pisze:
Tylko organizm nie trawi i wtedy idzie w brzuch itd :D
:shock:
W takim wypadku powinienem byc dużo grubszy niż jestem, bo ja często jem po 18 i często wypada że są to nawet 2-3 posiłki :mrgreen: . Ważne jest co jesz o jakiej porze. Ja np. jem przed spaniem 10-20minut 300-400g serka wiejskiego i jak byłem na redukcji też tyle jadłem i nic mi się nie działo, chudłem :P

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
PlastusR50X, chodzi o to, że organizm trawi to przez całą noc i zamiast odpoczywać to pracuje. :D
To nie są moje słowa tylko kumpla jak się zapytał swojego trenera. :D

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
protomcik, Na co to ma być dieta? Chcesz przybrać trochę masy? Jeśli tak, to dieta słaba.

over222 pisze:
Siema, wyszło mi, że przy treningu 3x tygodniowo moje zapotrzebowanie dzienne to 1820kcal (120g białka, 100g węgli i 105g tłuszczy)
Mam 16 lat, waże 63 kg i mierze 172, chcę zrzucić to co zbędne i zacząć robić masę, dobrze mi wyszło ?

Zakładam że masz umiarkowany typ budowy. Mówisz, że chcesz zrzucić co zbędne i przy tym budować masę. Ja bym to zrobił tak; trening siłowy/masowy, dieta pod redukcję + aeroby.

Na wstępie trzeba powiedzieć, że na efekty trzeba będzie poczekać, tak samo dieta nie od razu będzie idealna. Każdy jest na prawdę inny i różne ludzie mają organizmy. Dlatego dobranie odpowiedniego treningu i diety wiąże się z metodą prób i błędów, o tym trzeba pamiętać i nawet profesjonalni dietetycy wam od strzała nie ułożą idealnej diety, tylko będziecie musieli ją dopracowywać przez miesiące.

Trochę masz za mało kaloryczną tą dietę. dorzuć więcej białka (140) trochę węgli (150-200) a tłuszcze mogą zostać. Zobaczysz po 2 tyg jakie będą efekty i zmieni się to co będzie nie tak.
Trening rób sobie coś pomiędzy masowym a siłowym. ok 1.5h na każdym treningu, a po treningu idź ćwiczyć aeroby na pół godziny.
over222 pisze:
Jeszcze jedno pytanie posiłki powinny być zrównoważone kalorycznie i odżywczo czy której posiłki muszą więcej zawierać a któreś mniej ?

Mniej więcej. Powinieneś to rozłożyć tak, zeby pierwszy posiłek był najbardziej kaloryczny, późniejsze coraz luźniejsze (ale bez przesady, niewielkie różnice). jesz 4-6 posiłków dziennie, ostatni o godzinie 19. Później zjadasz jedynie białko - twaróg lekki to najlepsza z możliwych opcji. I oczywiście w każdym posiłku uwzględniasz odpowiednie dawki białka, węgli i fatu. :wink:

Co do tych ostatnich posiłków,piszecie, że jecie bardzo późno i niby wam się nic nie dzieje. Generalnie to pełnowartościowy posiłek powinno się jeść ok godz 19, później tylko białka. Ale to też jest kwestia bardzo indywidualna, zależnie od tego jaki masz typ budowy, co chcesz osiągnąć, Twojej diety i od trybu życia. Jest więc dużo czynników, więc każdy sam musi wyczaić kiedy może jeść ostatni posiłek, żeby się nie odkładał.
Hassan pisze:
chodzi o to, że organizm trawi to przez całą noc i zamiast odpoczywać to pracuje.

No nie za bardzo. W nocy po prostu cały metabolizm spowalnia i nadmierne węgle najzwyczajniej zaczną się odkładać w tkankę tłuszczową.

"It's still your motherf***ing session :D"

Moja zabawka;
http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=166520

Ostatnio zmieniony 02 gru 2012, 13:35 przez Aroni, łącznie zmieniany 1 raz

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6847 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172 ... 343  Następna