Dzisiaj jest 07 maja 2025, 17:35

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1030 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 52  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd: Peugeot Jet Force
Przyszla paczka o ktorej wspominales ? :D

White&Black Jet Force Tuning by adrian168
peugeot-jet-force-c-tech-r-cup-by-adrian168-t397201.html

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
adrian168, pewnie dziś będzie w Rzeszowie dopiero albo jutro widzisz jakie są warunki.

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
Sprzedam części Katana,Sym,Peugeot,Romet,Jawa
TANIO GG 10293344

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Huberto203, No roxidło ładnie zadbane :D kurde jak juz latasz to wrzuc jakies wierze foty na swirzym powietrzu :P
Titus, pierewszy raz widze ta ładna apke na forum pozazdroscic :D

--->>BLUE & BLACK AeRoX S6 RaCiNg PoRtInG bY SaNcHoS1<<---
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=183693
-------------------------------------------------------
"Nie Liczy Się To Jakie Masz Częsci Ale To Jak Umiesz Tym Jeździć"

Tytuł:

Pojazd: Aerox FullSport
adrian168, paka jest na magazynie. przez dzisiejsze warunki kurier nie był w stanie jej dostarczyć. Jutro może sam podjadę na magazyn i odbiorę. Zobaczymy.

Sanchos1, na świeżym powietrzu mówisz?

Obrazek

Warunki na drodze i ogólnie są takie że pozamykali szkołę autobusy zamiast godzine jadą 4. Samochody w rowach tiry mają zakaz poruszania się po mieście itp ale te które są a raczej były w ruchu to były odholowane przez straż pożarna bo same nie dają rady wyjechać. Lodowisko na drodze. Zaspy po 1 metr. Ogólnie to jest w sam raz na dobrą sesje :D Przy takich warunkach jedyne czym da się przemieszczać to quad. Mimo iż piździ w oczy to brat z samochodu zrezygnował i po mieście quadem jeździł bo na prawdę korki na kilka godzin stania :D Odziwo policja nie miała przeciwwskazań, ale przy takich warunkach to nawet by nie dali rady go złapać czy coś ;P

Tytuł:
**

Pojazd:
rox mega ! :D
aa pogoda... dzizas.. zeby tylko do mnie nie odszlo .. chociaż jakby szkołe zamkneli too nie mam nic przeciwko :mrgreen:

dopieszczanie-keewaya-przed-sprzedaza-pp-by-kamil-t249660-560.html
http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/ODTZ/
Obrazek

Tytuł:

keeway06, lekcje odwołane do wtorku więc jest git ;d dłuższy weekend ale warunki mimo to fatalne. Samochody nie dają rady :) Co najmniej można poszaleć :P

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Suzuki Katana
U mnie to samo jest :D

Wpadnij do mnie zostaw komentarz a odwdzięczę się tym samym :)
-->Moja Katanka Hebo Manston Replica PORTED !<--

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd: Keeway
Rox na kozaku :D u nas podobno od Poniedziałku WJOSNA więc my może pojeździmy :D Pozdrawiam :D

---> viewtopic.php?t=318626&start=0 <---

Ostatnio zmieniony 16 mar 2013, 0:01 przez majster1234, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:

Doszła przesyłka dziś.

Obrazek

Jedna miareczka dla mnie :P

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
No ładnie, to mnie rozwaliło

Huberto203 pisze:
No więc na podstawie powyższego postu zostałem zmuszony do krótkiej analizy oraz rozpisania mojego wyczerpującego jednego zdania z którego wynika mniej więcej o co chodziło lecz jak mus to mus. Zgodnie z kodeksem 124 art 6 ustawy o konserwacji pojazdów dziś tj godzina 12:39 zmuszony jestem stwierdzić iż mój jednoślad w związku z tym iż zostały przeprowadzone pewne zmiany w silniku dwusuwowym z zapłonem iskrowym powinien na bieżąco być przeglądany oraz konserwowany przez właściciela pojazdu lub autoryzowany serwis Yamahy. Po przemyśleniach stwierdziłem iż transport skutera do serwisu oraz oczekiwanie na zakończenie działań szacuję na minimum 2 dni robocze więc stwierdziłem, że posiadając plany silnika oraz dostęp telefoniczny do NASA odważyłem się wykonać to sam. Kontakty z NASA trwały około pół godziny, wynikło iż musiałem wykonać telefon z prośbą o zezwolenie na działania do samego prezydenta Stanów Zjednoczonych. Opłacało się, po przedstawieniu mu szczegółowego planu oraz kosztorysu operacji otrzymałem pisemną zgodę którą dostarczono mi drogą meilową. Po przełamaniu bariery strachu wszedłem do garażu. Po zebraniu odpowiednich narzędzi przystąpiłem do działań. Po odkręceniu ponad 10 śrub od tak zwanej pokrywy wariatora moim oczom ukazał się niezwykle piękny widok napędu w/w jednośladu. Po krótkich obradach okrągłego stołu wspólnie z menelami z pod sklepu odważyłem się i przeszedłem do etapu odkręcania śrub kluczem pneumatycznym zasilanym powietrzem z maszyny zwanej kompresorem. Użyłem do tego dwóch wielkości klucza których nie podam z powodów bezpieczeństwa. Następnie podjęta została decyzja o zdjęciu poszczególnych podzespołów. Po analizie i dogłębnej obserwacji wszystkich części stwierdziliśmy iż wszystko jest w porządku. Podczas prac nad składaniem w/w napędu postanowiłem użyć smaru grafitowego i nałożyłem go w miejsce na którym pracuje kolektor momentu obrotowego oraz tam gdzie tuleja pracuje z wariatorem. Było to ryzykowne posunięcie gdyż mogło skończyć się nieznanymi skutkami. Ryzyko zawodowe jak mawiał Piotr IX Waza. Po nałożeniu wszystkich elementów znów musiałem dotknąć tej jakże potwornej maszyny zwanej kluczem pneumatycznym i dokręcić śruby trzymające wszystkie podzespoły w swoim położeniu. Gdy owa faza została zakończona zabrałem się do montażu pokrywy wraz z całym mechanizmem umożliwiającym uruchomienie silnika bez użycia rozrusznika elektrycznego. UWAGA! Wszystkie czynności wykonywane były pod okiem wyspecjalizowanych instruktorów oraz techników. Nie należy robić tego w domu, firma HubertoTeam nie ponosi odpowiedzialności za skutki które mogą wyniknąć podczas wykonywania tych czynności. Przed użyciem smaru grafitowego skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy smar niewłaściwie stosowany zagraża twojemu życiu lub zdrowiu. Pozdrowienia.

Obrazek
Obrazek

Tytuł:

Czas odświeżyć moją historie kilkoma fotkami gdyż roxem dziś troszkę pojeździłem i porobiłem przy okazji kilka zdjęć.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Na ostatnim zdjęciu przypadkiem uchwyciłem krzyż poświęcony ofiarom wypadku który miał tam miejsce kilka lat temu. Nie chcieli byście tego widzieć ale z góry mówię że nie miałem na celu obrażenia kogokolwiek ani nie chciałbym w ten sposób kogoś urazić. Po prostu robiąc zdjęcie przypadkiem go uchwyciłem bo nie miałem dużo czasu na zastanowienie gdyż pociąg uciekał.

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Ja cię :shock: Jak u was mało śniegu :shock:
Rox Kozacki :twisted:

Tytuł:

majster1234, śnieg już topnieje ciągle. Bo było tej kupy ponad metr w ostatnich dniach ale szybko znika.

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
majster1234, Teraz już mniej tak to masakra była .. :P Huberto203, Rox jak zwykle wygląda kozacko :mrgreen:

Zamontowałeś już termometr ? :)

Derbi senda x race 2008r. :D

MOJE GG:40899838 !!!

Zapraszam! http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=338956

Ostatnio zmieniony 01 kwie 2013, 18:36 przez MaCkEy, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Cytuj:
Zamontowałeś już termometr ? :)
Termometr to nie dla niego tylko dla jego kolegi , co tu dużo mówić rox kozacki :D

derbi-senda-x-treme-black-red-zapraszam-t405847.html Zapraszam do nowego Projectu !

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Huberto203, U san jakoś ciężko z tym topnieniem idzie :D bo hałdy po 2 metry stoją i nie topnieją :mrgreen:

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Fajny Aerox, widać po tym malowaniu że jest szybki... Hubert jest niegrzeczny i dlatego jest taki śnieg ;) Dlaczego nie napisałeś o czymś czymś na trójkątach ;>

Zapraszam do obejrzenia mojej Aprili SR 70 !

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t ... &start=400

Tytuł:

Titus, zapomniałem ;d a więc wiozłem mojego kuzyna no i tak wyszło że miał jakiś żwir na butach czy coś podobnego i mi normalnie farbe zdarło jak docisnął butem ;d jestem w szoku no ale tak to bywa. pomaluje się

Tytuł:

Sorki za pp. Wczoraj odwiedził mnie Titus, . Podregulowaliśmy jego evo i trochę pojeździliśmy no i ogólnie to fajnie było :P co tu dużo pisać. Zdjęcia.

Na początek gwałt na roxie przeprowadzony przez titusia ;d

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Cześć Hubert, fajne quady :D:D Jeździłem.. :cool: :cool: Wrażenia nie do opisania.. przyśpiesza do 80 w moment.. Tylko że nie było się gdzie rozpędzić bo tylko do garażu wjeżdżałem :ups: :ups:

"Na kozaku trzy pudełka rolek.. " :D

Zapraszam do obejrzenia mojej Aprili SR 70 !

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t ... &start=400

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1030 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 52  Następna