Dzisiaj jest 10 lis 2025, 21:23

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 799, 800, 801, 802, 803, 804, 805 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
*

Pojazd:
No właśnie wiem żeby za bardzo się nie angażować ale jest ciężko :wink:

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*

Pojazd:
MIMIK pisze:
Na co my się przejmujemy bartos212 ,zrywamy dziś i dupczymy co znajdziemy

:mrgreen:

Tytuł:
**

Pojazd:
bartos212, No to masz 2 plany awaryjne :twisted:

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Szkutr
Z laskami tak jest, że albo nie ma żadnej, albo jak jest sie z jedną to kolejne sie pojawiają :)

Moja Malaga! malaguti-f12-midrace-racing-zapraszam-t406973.html
Malaga na FB - https://www.facebook.com/RadeckiGarage

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Radeck14 Nie wku.....rzaj :roll: Moja mi właśnie wygarniała ,że nie gadaliśmy prawie przez święta... A jak tylko ja byłem to jej nie było ,a kiedy już była nie odpisywała bo nie pisałem wcześniej więc foch :roll: ujj jej w piękny tyłek :angry:

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Szkutr
MIMIK, nie chodzi mi o to żeby wkurzyć... no ale powiedz że tak nie jest :)

Moja Malaga! malaguti-f12-midrace-racing-zapraszam-t406973.html
Malaga na FB - https://www.facebook.com/RadeckiGarage

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Radeck14 pisze:
Z laskami tak jest, że albo nie ma żadnej, albo jak jest sie z jedną to kolejne sie pojawiają :)

och tak prawda jest denerwując..

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Radeck14 pisze:
Z laskami tak jest, że albo nie ma żadnej, albo jak jest sie z jedną to kolejne sie pojawiają

Coś w tym jest...

"It's still your motherf***ing session :D"

Moja zabawka;
http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=166520

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Tak jest... nie miałem swojej to jakoś tamte się mną szczególnie nie interesowały a jak mam teraz tą swoją to te inne nagle są...
Muszę sobie przerwę zrobić i to spokojnie przemyśleć bo się coś psuje. Dziś się spotkaliśmy po szkole, poszliśmy siąść w galerii bo pogoda jest jaka jest to od razu kłótnia. Piszę sobie czasami na fb z koleżankami niby normalnie ale nie chce jej tego pokazywać rozmów. Siedzimy sobie w tej galerii ona mi mówi daj telefon sprawdze sobie autobus. Dałem jej a ona mi na fb wchodzi. Nic nie ukrywam ale nie chce aby mi szukała po wiadomościach. Spoko nie miał bym nic przeciwko jak ja też bym miał dostęp do jej konta. Ona mi nie da bo że "z koleżankami pisze sobie sekrety i nie mogę tego zdradzić". Coś za coś. Dałbym jej jak i ona mi dała, musi być równouprawnienie. Mówi że się zmieniłem że już nie jestem taki jak kiedyś... nie zmieniłem się tylko czasem może powiem za wiele jak sie zdenerwuję na nią, albo mam odmienne poglądy. Jej tata na stałe mieszka w niemczech i wpadł jej do głowy pomysł aby tam kontynuować swoją naukę w liceum. No i co tu teraz myśleć... powiedziałem że ja nie chce niszczyć jej planów, nie chce aby potem żałowała wyborów. Wiadomo mi to nie leży i wolałbym aby uczyła się tutaj. Przy takiej rozłące w naszym wieku nie byłoby sensu ciągnąć związku raczej...

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
Sprzedam części Katana,Sym,Peugeot,Romet,Jawa
TANIO GG 10293344

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
bartos212 pisze:
(...)Nic nie ukrywam ale nie chce aby mi szukała po wiadomościach. Spoko nie miał bym nic przeciwko jak ja też bym miał dostęp do jej konta. Ona mi nie da bo że "z koleżankami pisze sobie sekrety i nie mogę tego zdradzić". Coś za coś. Dałbym jej jak i ona mi dała, musi być równouprawnienie. (...)

No i prawidłowo, jak bd nalegała żebyś jej dał to też powiedz, że z kumplem też piszesz sb sekrety.

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
I to jest najbardziej denerwujące. Nie wiem czy to tylko taki chwilowy okres ale jest awantura o każda błahostkę. Fb to zło, większość moich kłótni z nią to przez ten durny serwis. Powiedziałem że jej nie dam to ona odrazu foch i wielce obrażona i tekst "Dobra miej to swoje życie, ukrywasz coś tylko i się boisz pokazać, ja już nie będę się w nim pojawiała". Kocham ją ale nie lubię jak mi się o takie pierdoły czepia. Jade przez pół miasta aby sie z nią zobaczyć to ona mi pisze "Bartek poczekaj koło stradavariusa będę za chwilkę" czekałem na nią 15 minut a już czekałem wcześniej 10 minut, mieliśmy rzucać palenie bo oboje palimy a ona z koleżanką po szkole poszła sobie na papierosa.
Mówię jej coś to ta że i tak zrobi po swojemu. Troszczę się o nią, ale mnie już denerwuję i czasem myślę o zerwaniu. Co z tego że mnie przeprasza jak zaraz robi to samo.

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
TANIO GG 10293344

Tytuł:
**

Pojazd:
Dobra chłopaczkyy wracam do tematu, bo się z dupą po 3,5msc rozstałem.

bartos212, Miałem to samo w związku, dlatego się rozstałem, najwięcej przez pogodę. Dziwnie ta Twoja się trochę zachowuje, według mnie strasznie przesadza. Skoro Cię tak sprawdza to Ci nie ufa ;)

runner-2k7-malossi-itech-70cc-regulator-cisnienia-polini-t292703-80.html -> 70cc na wtrysku :D

https://www.facebook.com/pages/Scooters ... 7343226159 - Lajkujemy FP naszej ekipy! ScootersMmz ;)

Tytuł:
*

Pojazd:
bartos212
Masz dziwną laskę...
Młodsza jest? Sory,że pytam,ale nie śledzę na tyle tematu.
Też mam taką sytuację,że moja dziewczyna ma dostęp do mojego fejsa,a ja do niej nie. Nie ma w tym nic dziwnego,robiłem fejsa przy niej więc hasło jej podałem. Jednak nie sprawdza mi go (przynajmniej tak mi się wydaję xD),a ja nie muszę sprawdzać jej,bo sobie ufamy. Na pewno nie wzięła by mi telefonu pod pretekstem sprawdzenia autobusu i ryła mi na fejsie. Z tymi Niemcami miałem idetyczna sytuację prawie. To było z 2 lata temu,albo półtora. Moja była chciała wyjechać do Niemiec do szkoły i powiedziałem jej otwarcie,że nie chce psuć jej planów. Musiała mnie serio kochać, bo zdecydowała sie zostać ze względu nie mnie. Skoro laska nie potrafi zmienić swojego zachowania, a ciągle przeprasza to sajonara. Wiem,że możesz ją kochać,ale uwierz mi... Bardziej będzie boleć to,że Cie rani niż zerwanie. Po zerwaniu poboli i przejdzie,a tak to zawsze będziesz musiał się męczyć,lub w końcu zerwie ona i jeszcze bardziej Cie to zaboli.

Tytuł:
**

Pojazd:
bartos212, I mnie właśnie śmieszy to jak ktoś mówi że dziewczyny szybciej od nas dorastają i mają lepiej poukładane w głowie :lol:
Poprzewracało się jej w główce i tyle, jedynie masz 2 wyjścia zerwać lub czekać i z nadzieją że dorośleje z wiekiem czasu. :roll:

Ostatnio zmieniony 03 kwie 2013, 17:07 przez MaG1K, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Jest o 2 lata młodsza. Na początku mi to nie przeszkadzało. Inaczej sie zachowywała, teraz zbyt pewna siebie się zrobiła. Napisałem jej smsa że potrzebuje chwilę przerwy kilka dnia aby to poukładać sobie. Mówi że mi ufa ale sprawdzi sobie tylko po to bo tak sobie lubi.
Poznała mnie jakiś miesiąc temu z kilkoma swoimi koleżankami i jedna jest super. Spodobała mi się z wyglądu od razu. Teraz piszemy ze sobą na fejsie codziennie i to sporo po 2/3/4 godziny często po nocach. Super nam się gada. Mówi mi że Asia to ma prawdziwy skarb czyli mnie bo że jestem dojrzały,dbam o nią, kupuję jej fajne prezenty, staram się. Szkoda że moja tak mnie nie docenia. Czasem traktuje mnie jak powietrze.

TANIO GG 10293344

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Jak jej nie dasz telefonu i się obrazi to powiedz żeby sie zachowywała się jak dziecko i nie strzelała fochów za najmniejszą rzecz, jak nic nie powie i bd obrażona to poprostu idz do domu i chłodnik zastosuj, jak jest ogarnięta to może sb przemyśli swoje postępowanie. Albo powiedz wprost, że niepodoba ci się jej postępowanie i, że nie bd go więcej tolerował i jeżeli go nie zmieni to poprostu z nią zerwiesz.

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Grabek, smutne to jest jak ona jakiegoś suchara powiedziała mi sie nie spodobał i powiedziałem że ja już jestem na to za stary... a ona to po co sie spotykasz z kimś z gimbazy. Muszę to przemyśleć i jak sie nie zmieni nic to zakończyć mękę

TANIO GG 10293344

Tytuł:
Zbanowany

Pojazd:
bartos212 że tak powiem zwalona sprawa bo Ci na niej zależy i ją kochasz to cieżko bedzie zerwać a znów się meczyć :ups: Spróbujcie normalnie pogadać powiedz jej że Ci się to nie podoba jej zachowanie i wgl. Jeśli się nic nie odezwię odejdź sobie i poczekaj trochę i zobaczymy czy napisze cos czy się odezwie . A ty się pierwszy nie odzywaj :)

Tanio Porting !!!

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja właśnie staram się nie odzywać do niej ale max dzień wytrzymam. Muszę się wsiąść do roboty. Teraz muszę się szkołą oraz motorem zająć więc sobie ją chwilowo odpuszczę...

TANIO GG 10293344

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: C4
bartos212, byłem w podobnej sytuacji, na początku super, potem coraz gorzej. Rozmowy już nie pomagały, dziołcha (2 lata młodsza) robiła nadal swoje, zachowywała się tak jak wcześniej, szukała we mnie wad, kłótnie i nerwy. Nie wiedziała czy już mnie chce (2 razy to wyst. , raz mi to powiedziała w twarz). Stwierdziłem, że to jest bez sensu i kopnąłem ją w dupę. Teraz poznałem super laskę, jednak czasami wspomnienia wracają, ale mówię sobie, że klempa pozostanie klempą. :mrgreen:

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 799, 800, 801, 802, 803, 804, 805 ... 1019  Następna