Dzisiaj jest 09 lis 2025, 19:45

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 822, 823, 824, 825, 826, 827, 828 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: Suzuki Bandit 600
Stage6-Roxi, nie wnikaj. Co zmienia Ci cudza przeszłość? Człowiek to istota społeczna, na którą wpływa wiele czynników... Ktoś mógł na niej to wymusić, wiadomo mając 14 lat nie koniecznie była w pełni świadoma sytuacji... poza tym ludzie się po prostu zmieniają, doskonale wiem to po sobie. Dwa lata temu nie znałeś jej, dlaczego ta mała wzmianka ma wpłynąć na to czy kochasz daną osobę czy nie?

nalfi pisze:
Szczerze to było dawno ja bym to tak powiedział, nie byliście pewnie wtedy ze sobą, na moim miejscu jakoś aż tak się tym nie przejmował, lecz bym z nią o tym lepiej pogadał. Jedno mnie dziwi 14 lat w tym wieku o.O ja bym z nią jakoś pogadał :p.

Broń boże, nie poruszaj więcej tego tematu.

Zapraszam na mój MotoBlog!
JUST RIDE
Romet
Custom-Klik
Witamina
Witamina B6

Nex pisze:
Michaś, nie każdy na forum operuje magią, zwłaszcza tajemniczym zaklęciem "Tatodaaaaaaaajpiniędze"

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Marcin194, Niby nie wnikać ,ale chciałbyś żyć z taką nieświadomością czy delikatnie kiedy ona będzie gotowa porozmawiać o tym? :wink:

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: borsche vr5
Co Ci to da, że będziesz znał szczegóły? Chcesz wiedzieć czy wzięła głęboko czy tylko główkę ? Było i tyle. Ni cholery bym nie chciał rozmawiać z dziewczyną o tym co i dlaczego robiłem w łóżku z byłą.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
mass143, No aż tak mnie nie powaliło :roll: Chodzi mi raczej o sytuację z której to wynikło ,nie grę wstępną itp tylko czy zrobiła to z presji kogoś ,zmuszenia czy własnej decyzji i czy wyciągnęła z tego jakiś wniosek.

mass143, Jeśli miałaby 16/18 lat to tak postąpiła i już. Chciała to zrobiła takie czasy ale jest różnica miedzy 14-latką a osobą w miarę dojrzałą.

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

mass143 pisze:
Co Ci to da, że będziesz znał szczegóły? Chcesz wiedzieć czy wzięła głęboko czy tylko główkę ? Było i tyle. Ni cholery bym nie chciał rozmawiać z dziewczyną o tym co i dlaczego robiłem w łóżku z byłą.

Dokładnie, sam osobiście skreśliłym dziewczynę jeśli chciała by poznać dokładne szczególy takich sytuacji. Wiedzieć może, że coś takiego było, zaistniało... Bo po co to ukrywać... Ale jakich szczegółów ktoś może się domagać?

"Ej, w jakiej pozycji robiłaś loda temu gościowi? 69? Czy może to było ATM?"

MIMIK pisze:
Marcin194, Niby nie wnikać ,ale chciałbyś żyć z taką nieświadomością czy delikatnie kiedy ona będzie gotowa porozmawiać o tym?

NIE INTERESOWAŁBYM SIĘ SZCZEGÓŁAMI. Dowiedziałem się o tym? Trudno, to jest jej przeszłość. Moja przeszłość też skrywa wiele incydentów, wpadek, głupot i tak dalej, ale co mi to zmienia? W tej chwili jestem ogarniętym, rozsądnym człowiekiem, który stara się twardo stąpać po ziemi... Co z tego że wcześniej tak nie było? TERAZ kocham, wcześniej nie znałem, TERAZ jestem, wcześniej nie byłem, TERAZ ONA KOCHA MNIE< ONA JEST WZGLĘDEM MNIE OKEJ I KOCHAM JĄ. Wszystko jest w porządku to po co to psuć?

WCISKAM GRZYBKA

Niektórzy tutaj, sprawiają wrażenie gdyby sami chcieli się dowiedzieć o szczegółach więcej niż sam zainteresowany i jeszcze później pewnie wyświać pannę od lachociągów... Chłopaki, odrobinę kultury, taktu i opanowania. Życie jest nieobliczalne. Znam wiele dziewczyn przed 18 które nie należą do "świeżych". Nie wszystkie się do tego potrafią przyznać, ze względu na dumę i dobrze. Wasze mamy, Wasi ojcowie, również nie są święci i też Wam się do tego nie przyznają.

MIMIK pisze:
mass143, Jeśli miałaby 16/18 lat to tak postąpiła i już. Chciała to zrobiła takie czasy ale jest różnica miedzy 14-latką a osobą w miarę dojrzałą.

Jeśli uważasz że 16 czy 18 latka jest wystarczająco dojrzała psychicznie do stosunku, to pozdrawiam.

Cytuj:
Chodzi mi raczej o sytuację z której to wynikło ,nie grę wstępną itp tylko czy zrobiła to z presji kogoś ,zmuszenia czy własnej decyzji i czy wyciągnęła z tego jakiś wniosek.

Pytam się co to zmieni?! Zrobiła to zrobiła, takie czasy i już. Co, w detektywa będziesz się bawił, bo nie była legalna?

JUST RIDE
Romet
Custom-Klik
Witamina
Witamina B6

Nex pisze:
Michaś, nie każdy na forum operuje magią, zwłaszcza tajemniczym zaklęciem "Tatodaaaaaaaajpiniędze"

Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 1:00 przez Marcin194, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Marcin194, i mass143, Nie będę wchodził w kłótnię na temat każdego z naszych poglądów. Jedni się ze mną zgodzą inni nie. Nic w tym dziwnego. Bądźmy poważni.

Cytuj:
NIE INTERESOWAŁBYM SIĘ SZCZEGÓŁAMI. Dowiedziałem się o tym? Trudno, to jest jej przeszłość. Moja przeszłość też skrywa wiele incydentów, wpadek, głupot i tak dalej, ale co mi to zmienia? W tej chwili jestem ogarniętym, rozsądnym człowiekiem, który stara się twardo stąpać po ziemi... Co z tego że wcześniej tak nie było? TERAZ kocham, wcześniej nie znałem, TERAZ jestem, wcześniej nie byłem, TERAZ ONA KOCHA MNIE< ONA JEST WZGLĘDEM MNIE OKEJ I KOCHAM JĄ. Wszystko jest w porządku to po co to psuć?

WCISKAM GRZYBKA

Niektórzy tutaj, sprawiają wrażenie gdyby sami chcieli się dowiedzieć o szczegółach więcej niż sam zainteresowany i jeszcze później pewnie wyświać pannę od lachociągów... Chłopaki, odrobinę kultury, taktu i opanowania. Życie jest nieobliczalne. Znam wiele dziewczyn przed 18 które nie należą do "świeżych". Nie wszystkie się do tego potrafią przyznać, ze względu na dumę i dobrze. Wasze mamy, Wasi ojcowie, również nie są święci i też Wam się do tego nie przyznają.

Nie interesuję się szczegółami bo nie jest mi to potrzebne ,mam też własne życie. Każdego przeszłość ma wiele ciekawostek. Przeszłość jednak w pewnym kontekście dalej istnieję i żyje razem z tobą. Nie wymażesz jej od tak i happy.

Sorki za wyrażenia ale z dziw** też byś to olał ciepłym moczem i sobie szczęśliwy żył?

Marcin194 pisze:
Jeśli uważasz że 16 czy 18 latka jest wystarczająco dojrzała psychicznie do stosunku, to pozdrawiam.

Broń boże ,w żadnym wypadku. Ale chyba możesz potwierdzić to ,że 14 lat to dziecko a 16-18 nastolatka :?: Bo to jest też różnicą jakaś jest. Na pewno w papierach by nie było tego minimalnego wieku jeśli byłby on tylko i wyłącznie wymysłem "mądrych" polityków.

Marcin194 pisze:
Pytam się co to zmieni?! Zrobiła to zrobiła, takie czasy i już. Co, w detektywa będziesz się bawił, bo nie była legalna?

Fakt faktem ,takie czasy a i w detektywa nikt nie bd się chyba bawił. Warto wspomnieć ,że kiedyś 15-16 letnie "kobiety" wychowywały już dzieci i było to naturalne. Podsumowując to wszystko każdy z poglądów użytkowników ma odrobinę racji ,takowej tolerancji ,ciekawości ,obaw itp. Nic w tym dziwnego i na tym powinniśmy chyba zakończyć.

Mimo to wszystko i protestów kilku osób ,każdy z nas podjąłby zupełnie różne decyzję. Jeśli tylko autor pytania chce to zapyta jej o to. Nasze wypowiedzi są tylko mało istotnymi podpowiedziami czy sugestiami. Zakończmy kłótnie na ten temat ,bo nie jest ona warta nerwów.

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Ostatnio zmieniony 02 maja 2013, 0:34 przez MIMIK, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Marcin194, Czemu niby mam nie poruszać tego tematu? To jest forum, do wyrażania własnych opinii..... :roll:

Doradzam w doborze części 2T jak i 4T i sprawach sercowych :lol: PW. :D

SPRZEDAM CYL POLINI FOR RACE 70cc AC do Peugeota:3

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
nalfi, Chodziło chyba o to ,abyś nie poruszał tego tematu z dziewczyną a nie na forum. Chyba ,ze źle zrozumiałem kontekst waszych wzajemnych wypowiedzi :)

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
MIMIK pisze:
Bądźmy poważni.

nalfi pisze:
Marcin194, Czemu niby mam nie poruszać tego tematu? To jest forum, do wyrażania własnych opinii.....

Kolejny mistrz czytania ze zrozumieniem. Pozdro.

MIMIK pisze:
Sorki za wyrażenia ale z dziw** też byś to olał ciepłym moczem i sobie szczęśliwy żył?

Nie interesowała by mnie jej przeszłości. Co kiedyś robiła/zrobiła jest jej. Nie wymaże tego, ale liczy się dla mnie chwila obecna, że ona się zmieniła i teraz jest taka, i teraz kocham ją a nie jej przeszłość.

MIMIK pisze:
Broń boże ,w żadnym wypadku. Ale chyba możesz potwierdzić to ,że 14 lat to dziecko a 16-18 nastolatka Bo to jest też różnicą jakaś jest. Na pewno w papierach by nie było tego minimalnego wieku jeśli byłby on tylko i wyłącznie wymysłem "mądrych" polityków.

14 czternaście naście... 18 Osiemnaście naście. 18 lat to nie dorosłość, a pełnoletniość. Niektórzy nigdy nie dorastają.

JUST RIDE
Romet
Custom-Klik
Witamina
Witamina B6

Nex pisze:

Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 1:00 przez Marcin194, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Wiem o co mu chodzi, każdy ma swoje zdanie i każdy powinien szanować czyjeś zdanie, jeżeli nie to niech przemilczy.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Marcin194, Nie mam zamiaru się kłócić.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Marcin194, Widzę ,że jesteś dziś w humorze takim ,aby tylko się kłócić i wyśmiewać. Pogadamy jutro kiedy ci to przejdzie. Wytykanie zwrotu "bądźmy poważni" :roll: . Raczej chyba dla ciebie pasuje bądźmy dorośli ,bo twoja wypowiedź obrazuje widok neo a nie dorosłego człowieka. Nie rozumiem twojego podejścia do całej sprawy. Ja zakończyłem już kłótnię z tobą. Mimo to dalej ja prowokujesz. Gdyby nie to ,ze jesteś moderatorem i w jakimś procencie decydujesz o statusie na forum i warnach które sam rozdajesz ,ta rozmowa wyglądała by inaczej. W tej sytuacji mogę ci tylko powiedzieć ,że uważałem do tej pory ciebie jako bardziej myślącą osobę. Chcesz to dawaj warny mi za wszystko ,bo na upartego znajdziesz powody aby wywalić mnie z forum :roll:

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Ja się nie kłócę, jedynie nie uważam za poważne wypytywanie dziewczyny o to dlaczego komuś zrobiła loda czy coś.

MIMIK pisze:
Chcesz to dawaj warny mi za wszystko ,bo na upartego znajdziesz powody aby wywalić mnie z forum

Mylisz mnie z kimś innym :)

MIMIK pisze:
Nie rozumiem twojego podejścia do całej sprawy. Ja zakończyłem już kłótnię z tobą. Mimo to dalej ja prowokujesz.

Nie prowokuję kłótni. Po prostu to o czym piszecie uważam za nierozsądne i myślę że zadawanie kobiecie takich pytań, wyciąganie z niej takich informacji jest nie na miejscu :)

mass143, widzę że jedynie Ty mnie rozumiesz i masz odpowiednie podejście do sytuacji :wink:

JUST RIDE
Romet
Custom-Klik
Witamina
Witamina B6

Nex pisze:

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Cytuj:
Marcin194 pisze:
Ja się nie kłócę, jedynie nie uważam za poważne wypytywanie dziewczyny o to dlaczego komuś zrobiła loda czy coś.

Czy ktoś tu wypytywał dlaczego zrobiła loda? Bo ja jakoś nie zauważyłem. Zrobiła to zrobiła, odkręcić się tego nie da.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Marcin194, Nie tylko mass143 cię rozumie. Pamiętaj ,że każde podejście jest odpowiednie. To tylko kwestia punktu widzenia. Nie mów mi ,że nie prowokujesz kłótni ,bo wystarczy przeczytać twoje odpowiedzi ,żeby wywnioskować to.

Marcin194 pisze:
myślę że zadawanie kobiecie takich pytań, wyciąganie z niej takich informacji jest nie na miejscu

No właśnie. Ty tak myślisz ,nie wszyscy.

Marcin194 pisze:
Mylisz mnie z kimś innym :)

Z kim takim moderatorze wielu działów w tym offtopic.

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Tytuł:
*

Pojazd:
Dla mnie np taka laska byłaby raczej przekreślona.Ale to tylko moje zdanie.

Tytuł:
Awatar użytkownika

No właśnie, dla jednego to nie będzie miało jakiejś ogromnej różnicy, a drugi skreśli taką dziewczynę mimo, że jest mu z nią dobrze. To zależy od Ciebie i sam musisz zdecydować;) postaw się na jej miejscu, chciałbyś żeby Cię wypytywała o taką sprawę ?

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
mass143, trzeba było to wytłumaczyć modowi godzinę temu. Każdy ma prawo własnej opinii.

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Tytuł:
Awatar użytkownika

Okej każdy ma własną opinię ale wypytywanie o taką sprawę to ogromny nietakt i po prostu nie wypada chyba, że chcesz wyjść na bezczelnego chu*a.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Audi A3 1.8T
Ja tez jestem tego samego zdania co Marcin, czlowiek sie zmienia ale nie zawsze, ja tez bym stracil milosc swoją przez głupote, kumpel do mnie tez podbil ze moja sie bzyknela z takim jednym "znam go" jak miala 16 lat, jeszcze bylem z moją pokłócony, to jak o tym sie dowiedzialem nawet nie sprawdzajac tego zerwalem z nią i popelniłem blad bo co do czego wyszlo ze ona z nikim jeszcze nic z tych rzeczy. I błagałem zeby wrociła do mnie.

Bo łatwo mi nie bylo bez niej bo z takim faktem żyłem 2 tyg i jednak czułem że ją kocham i mimo wszystko bym chciał być z nią nadal, ale na szczescie jak mowilem wszystko sie wyjasniło.

Teraz znowu jestem z nią chociaż mielismy mała spinke na 2 miesiące rozstalismy sie, ale od dziś jesteśmy znowu parą i teraz wiem że ten czas który był dla mnie to był test na miłość, przez pierwsze 2 tyg mialem na nią wyje... ale potem nie moglem normalnie funkcjonować przez miesiac piłem i paliłem ile wlazło, ale w końcu jakoś złapałem grunt i zacząłem to naprawiać bo wiem że teraz tylko z nią chce byc!

Tak wiec jesli z takim faktem mozesz żyć i przełknać że twoja panna zrobiła coś kiedys to daj jej spokoj z tym, jesli ją kochasz i ona ciebie kocha to nic wiecej nie powinno sie liczyć no oczywiscie szczerosc i zaufanie przedewszystkim musi być.

Pozdro.

Obrazek
~Kliknij~ :lol:

Ostatnio zmieniony 02 maja 2013, 1:49 przez Pyle, łącznie zmieniany 2 razy

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 822, 823, 824, 825, 826, 827, 828 ... 1019  Następna