Dzisiaj jest 17 sie 2025, 23:01

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 895, 896, 897, 898, 899, 900, 901 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Dziewczyny
**
Awatar użytkownika

Pojazd: Skuter - Aprilia Sr50
dzięki za rady chłopaki;)
Speedy23, ja też byłem jej 1 chłopakiem a ona moją 1 dziewczyną i naprawdę boska dziewczyna, ale jak skolsik pisał ja też pieskowałem przed nią i to był błąd ... Chociaż ze swoją piszesz speedy, ja niestety odświętnie wręcz, ale chyba ją kocham bo jak pomyślę, że mogła by być z innym, inny by ją przytulał, całował itp to wku*wens mnie bierze i przykro mi się robi i czuje że mi jej brak ;/

Zapraszam do mnie:) --> aprilia-sr50-by-konrii98-t362938.html a potem ...
Obrazek

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: Suzuki Bandit 600
Pamiętajcie, baby są jakieś inne.

Zapraszam na mój MotoBlog!
JUST RIDE
Romet
Custom-Klik
Witamina
Witamina B6

Nex pisze:
Michaś, nie każdy na forum operuje magią, zwłaszcza tajemniczym zaklęciem "Tatodaaaaaaaajpiniędze"

Awatar użytkownika

Pojazd:
U mnie jak na razie układa się bardzo dobrze :) laska ogarnięta , nie robi afer o jakieś bzdury , wiadomo jakieś tam spiny małe są , każdy ma inny charakter więc nie da się bez spin :) Bardzo mną zafascynowana jak na razie zobaczymy jak to będzie dalej :)

Zajrzyj do mojego CPI :)
Obrazek

Awatar użytkownika

Pojazd:
Szmajury i szmajury... One tak mają że jak nas oleją to im spoko i że mogą robić co chccą a jak my się weźmiemy za inną to im nagle zależy.

Dziś olałem Asię bo mam wiele innych spraw do załatwienia,szkoła,prawko i nie mam dużo czasu wolnego i umówiliśmy się na jutro. Od powrotu już 1,5 tygodnia a u nas super się układa, ona się stara jak powinna, ja już nie pieskuje jej więc no prawilny związek.

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
Sprzedam części Katana,Sym,Peugeot,Romet,Jawa
TANIO GG 10293344

Awatar użytkownika

Pojazd: TPH 125
a ja tam wole swoja reke xD nie no nie pakuje sie w zwiazki bo po co sie wkurwiac? chodz momentami wspomnienia mecza i to bardzo niestety...

Obrazek

https://www.facebook.com/pages/Najnowsz ... 734?ref=hl Lajkujemy

Obrazek

Awatar użytkownika

Pojazd:
Nie ogarniam dziewczyn, wszystko było ładnie pięknie, a dzisiaj wyskakuje, że mam się do niej nie odzywać WTF?!

Doradzam w doborze części 2T jak i 4T i sprawach sercowych :lol: PW. :D

SPRZEDAM CYL POLINI FOR RACE 70cc AC do Peugeota:3

Awatar użytkownika

Pojazd:
One tak mają.
U mnie też wszystko jak na razie się układa tylko mnie drażni specialnie mówiąc mi "Loczek ,Gumiś "
Najlepsze jest to jak ona gada z koleżankami o facetach od niej z klasy to ja na to nic poprostu sikam na to.
A jak już ja zaczne opowiadać kogo ja dziś nie widziałem itp to od razu fochy strzela.

Naciskam starter.
Jeszcze kominiarka,rękawice,kask.
Ruszam,opada zmęcznie i złość.
Zostawiam za sobą świat pełen zawiści,
krzywd,raniących niedomówień...
Bo moją ulubioną pozycja?
To pozycja za kierownicy motocykla.

Awatar użytkownika

Pojazd: Gp1 Racing, TZR 125
Jak sie focha to niech sie focha. Ja przestałe się też odzywać i traktuję ją chłodnikiem. Dzis wiadomosc na facebooku ze kobieta lekkich obyczajów konto ma zablokowane i nie moze napisac.

Awatar użytkownika

Pojazd:
No była mała kłótnia bo bawiła się moim telefonem i sobie weszła w smsy i tam było napisane że sobie ją odpuszczam, że biorę się za karoline, że coś tam cos tam. Wkurzyła sie i poszła. Ruszyłem za nią i mówiłem że miałem momenty zwiątpienia że znowu będziemy razem i tak napisałęm do kumpla. Nic obraźliwego nie pisałem na jej temat tylko że ją sobie odpuszczam. Starałem się jej to wytłumaczyć. Powiedziałem jej wszystko i doszliśmy do tego że ja złamałem obietnicę. Bo były chłopak jej siostry pisał do mojej aby jej siostra sie z nim spotkała,że są rodziną itp. Ja to powiedziałem chłopakowi siostry mojej dziewczyny bo powinien o tym wiedzieć a on zrobił swojej dziewczynie awanture. Doszło do tego że moja po powrocie do domu powiedziała wszystko swojej siostrze. Że pisałem z kolegą o tym że sobie odpuszczam... ten kolega zaraz też dostał opiernicz od swojej dziewczyny(siostra mojej) że nic nie mówił jej o tym a to była sprawa moja nie ich. Wczoraj siostra mojej na mnie obrażona,zwyzywała mnie że niszcze jej związek, mówiąc o tym chłopaku.

Dobrze zrobiłem mówiąc chłopakowi siostry mojej że jakiś koleś podbija do jego dziewczyny i mówi że do niej wpadnie.

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
TANIO GG 10293344

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
bartos212 dlatego jak do mnie kumpel pisze o czymś o czym nikt nie może wiedzieć od razu usuwam wiadomośc po przeczytaniu, nie tak że mam tajemnice przed moją czy coś ale są sprawy moich kumpli o których nie może wiedzieć nikt.

Obrazek
Ku pamięci[*]

Awatar użytkownika

Pojazd: Gp1 Racing, TZR 125
bartos212, ty to jakiś niestabilny uczuciowo jestes. Raz ex raz Karolina. Sam juz nie wiesz czego chcesz/

Awatar użytkownika

Pojazd:
Z Karoliną się nie spotykam,nie piszemy już. Asia znalazła smsa sprzed kilku tygodni jak zaczynałem z Karoliną a Asia sie do mnie nie odzywała. W sumie nie ważne to wszystko. Powiedziałem Aśce że teraz jestem zajęty, mam wiele ważnych spraw na głowie i muszę ją odstawić na dalszy plan na pewien czas i nie mam zamiaru się kłócić bez powodu.

TANIO GG 10293344

Awatar użytkownika

Pojazd: TPH 125
nalfi to samo mialem, a bylem znia zareczony ;p baby nie ogarniesz :D

bartos212 Idiota z ciebie... raz ze nie wiesz czego chcesz <raz kochasz raz masz watpliwosci> takie esy sie usuwa

Obrazek

https://www.facebook.com/pages/Najnowsz ... 734?ref=hl Lajkujemy

Obrazek

*

Pojazd:
Każda jedna z nich to inny przypadek wg mnie.Ostatnio juz myślałem że z tą "moją" gówno wyjdzie po tych słowach,dzień przerwy,pisałem sobie normalnie bo sama zaczęła podeszłem to z "innej" strony i można powiedzieć że sama na tacy podała co o tym myśli.Jestem zadowolony bo dobrze ją zakręciłem po 1 głupim kilkugodzinnym poznaniu się,widać że bardzo o tym myślała,zależało jej żebym o niej nie zapomniał,minął 11 tydzień a ona nadal czeka a jeszcze tylko 7 i wracam i myślę że jeżeli nadal tak będzie to może to wszystko się ułozyć :wink:

Awatar użytkownika

Pojazd:
W tym sprawa że nigdy nie wiadomo jak się potoczy, wiele czynników zewnętrznych może mieć na to wpływ. Obecnie to jestem zajęty egzaminami i niemieckim żeby zdać bo już jest trudno. Wiele się zmieniło na lepsze i tak w moim związku z czego jestem zadowolony. Już niedługo zmieni się pewnie sposób mojego dojazdu do panny i będzie lepiej o każdej porze do niej wpaść :)

TANIO GG 10293344

Awatar użytkownika

Pojazd:
bartos ,polecam aplikację AppLocker xd blokujesz sobie sms i nikt ci nie wchodzi gdzie nie chcesz :D Wiem po sobie że rewelka.

Bartku poradź no mi ,lepiej zaczekać jak sama napisze czy napisać do niej. Akcja wyglądała następująco, pewnego pięknego dnia po tym jak się troszkę postarałem(ale jeszcze nie wróciliśmy do siebie) gadała z jakimś kolesiem z nowej szkoły ,odpisywała tak co kilka min ,troszkę mnie to wkurzyło bo to nie w jej stylu i powiedziałem jej żeby sobie gadali ,nie chce mi się denerwować. Teraz w wynagrodzenie zrobiłem jej akcję z tym że gadałem sobie z koleżankami (nie grzeszącymi urodą) i ją kompletnie olałem ,tylko jej cześć odpowiedziałem następnie jak już byliśmy w kilka osób zapytała kto to był to odpowiedziałem że takie fajne kumpele i przyjaciółki. Ogólnie z nią od wtedy nie gadam i jeżeli sama zagada chcę jej walnąć śpiewkę "traktuję cię jak ty mnie, jak znajdziesz chwilę dla mnie to pogadamy" Dobre ,czy też głupio wymyślam z nerwów (bo tego leszcze co gadał z nią wtedy oraz jeszcze wcześniej kilka razy,wyobrażam już sobie z obitym ryjem)

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Awatar użytkownika

Pojazd: Szkutr
MIMIK, ile by to nie trwało, czekaj aż ona pierwsza się odezwie

Moja Malaga! malaguti-f12-midrace-racing-zapraszam-t406973.html
Malaga na FB - https://www.facebook.com/RadeckiGarage

Awatar użytkownika

Pojazd:
Jak jaj zależy to będzie starała się o kontakt. Czekaj cierpliwie. Jak się do Ciebie odezwie to możesz zrobić coś takiego że ona spyta się czy jesteś zazdrosny to odpowiedz jej coś w stylu że jesteś pewny swojej pozycji i cię nie ruszają jacyś kolesie. Taka sytuacja dziwna że sie nie odzywacie do siebie. Ja sobie Asie wyszkoliłem odkąd do mnie wróciła że musi mieć ze mną kontakt. Jest u nas tak teraz że nawet jak jest kłótnia nie wyciągam pierwszy ręki lecz czekam na jej krok. Wczoraj się na nią wkurzyłem bez powodu i poszedłem na impreze nic jej nie mówiąc i jak byłem to zadzwoniła rozpłakała się i fochnęła to dziś od rana mi dzwoni z przeprosinami za swoje zachowanie.

TANIO GG 10293344

Awatar użytkownika

Pojazd: Szkutr
@up
Obrazek

Moja Malaga! malaguti-f12-midrace-racing-zapraszam-t406973.html
Malaga na FB - https://www.facebook.com/RadeckiGarage

Awatar użytkownika

Pojazd:
Jak by nie patrzeć to już ponad tydzień tak jest. Powiem ci szczerze ,że inne mi w głowie motają jakoś nie chce mi się myśleć nawet o tym wszystkim. Jak napisze to fajnie ,może zdąży przed innymi w tej chwili. Nie kazałem jej tego robić ,a wie że bardzo mnie to wkurza. Ne tyle zazdrość jak to że się starałem na prawdę a ona to jak by olała. Odwalę jej jakąś akcję na jej oczach na pożegnanie ,bo nie mam już do niej siły ,co nie zrobisz to i tak bd zganiała na ciebie i tak... Co mnie widzi to się odcina od świata i obserwuje cały czas ,ale typowo tylko chce zagrać znów żeby było na mnie. Za długo ją znam żeby jej te gierki wychodziły.

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 895, 896, 897, 898, 899, 900, 901 ... 1019  Następna