sebek_97, do mnie też się młodsze dwa razy dowalały ale jednej nie odpisywałem a drugą to gasiłem tekstami typu "Poznałem dziś faaaaajną dziewczynę :33 chyba będzie z tego coś więcej ^^ wszystkie inne już straciły dla mnie wartość jeśli chodzi o miłość, tylko ona"

do czerwoności takie coś wkur..

i się odwaliła, żeby się też odwaliła to trzeba być też zimnym czyli np ona pisze że jest smutna, to ty zmieniasz temat, ogólnie nie okazuj jej że ci zależy, zgasi się i będzie git;>
dominiu, ja to bym zaczekał jeszcze ze dwa lata i dopiero się łapał bo 16 a 19 to jeszcze się tak postrzega, że spora różnica, do kina to na komedię:) chyba, że chcesz czegoś więcej

to kom. romantyczna czy coś

abduls, to normalna rzecz ;) spotykaj się z nią jak najwięcej, poznawaj ją, odkrywaj a to takie wrażenie minie;)
Nitropet, pozazdrościć:P
Swoją drogą dawno mnie nie było

z kilka dni

Cóż jak było u mnie tak jest, tylko przeprowadzam badania xDDD haha

na dziewczynach xd badam ich zachowanie, na razie na mojej przyjaciółce, zawsze prawie było tak, że ja pierwszy się odzywałem itp, podchodziłem, pierwszy mówiłem cześć, ale dotarło do mnie że nie będę się przed dziewczynami tak płaszczył no to przestałem podchodzić, pisać i wgl, i .. efektów praktycznie nie widać, raz napisała, ma orange mix więc parę dni i kasy na koncie brak no i już po paru dniach oczywiście nie ma kasy na koncie, wczoraj mi napisała (bo wcześniej pisała, że się odezwie) to napisała, że nie ma kasy i, że pogadamy jutro w szkole no i ja ze spoko no i dziś, cześć - cześć i tyle w tym temacie, parę razy nawet specjalnie się "wystawiałem jak na tacy" czyli stawałem sam przy parapecie, ona co jakiś czas aby rzuciła wzrokiem i tyle w tym temacie -.- wkurzające ... ale ja tam nie odpuszczę i jak nie podejdzie to trudno bo ja też nie -.-
Z resztą dziewczyn u mnie dalej krucho .. z przyjaciółką mojej ex już prawie zerwaliśmy kontakt, ex też się nie odezwie, na przerwach cisza (z rozmowami ze mną i dziewczynami), ostatnio doszło do dramatu, przepadło mi chyba 580 smsów z orange z miesięcznego pakietu .. -.- takie coś to nie życie ...