Dzisiaj jest 17 sie 2025, 23:07

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 897, 898, 899, 900, 901, 902, 903 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Dziewczyny
Awatar użytkownika

Pojazd:
Jak nie skrywa żadnej urazy to spoko. Ja czasem też nie mam czasu sie spotkać albo mi sie nie chce i mówię tylko i nie ma problemu a nie że wyolbrzymiasz. Nic sie nie stało. Jeszcze nie raz jej odmówisz

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
Sprzedam części Katana,Sym,Peugeot,Romet,Jawa
TANIO GG 10293344

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Siema. Potrzebuję waszej pomocy. Wczoraj byłem z kolegą w galerii, on spotkał swoją koleżankę z którą chwilę pogadał. Później jeszcze raz na siebie wpadliśmy, tylko z tą koleżanką kolegi była jeszcze jedna dziewczyna. Postaliśmy nie więcej niż 30 sekund i rozeszliśmy się. Dziś patrzę a na FB, wiadomość od tej dziewczyny która była z koleżanką kolegi. Od kolegi się tylko dowiedziałem że wpadłem jej w oko, chcę mnie poznać i że prosiła go o moje dane to jej podał. I jeszcze jej powiedział ze mi się spodobała, co jest nie prawdą :roll: I teraz jak jej to delikatnie powiedzieć żeby nie robiła sobie nadziei na jakaś bliską znajomość?

Awatar użytkownika

Pojazd:
Brzydka,głupia czy jaki problem ? Co Ci ta panna napisała ? Pisz z nią tak olewająco, odpisuj po paru minutach, pisz z nia tak po 30 minut i sama powinna odpuścić.

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
TANIO GG 10293344

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
bartos212 Ładna nie jest, ale to nie o to chodzi. Napisała na początku "Elo. Ładny jesteś". Jest też za młoda, rocznik 99 i "czuć" to pisząc z nią że jest nie dojrzała. I dlatego nie chcę żeby się nastawiała na coś więcej. Najlepiej żeby była tylko koleżanką.

Awatar użytkownika

Pojazd:
sebek_97, to pisz jej od razu, że nie chce ci się parzyć herbaty kuratorowi jak zapuka do drzwi ;d myślę, że zrozumie i się od...wali :) Szkoda czasu na takie dzieci podstawówki ;/ też mam podobną sytuację, laska pisze do mnie też jakos rocznik 99 chyba a ja 95... jak na swój wiek to na prawde jest baaardzo ładna, no ale niestety, nie schodze ponizej 97 ;p i wkurza mnie jej zachowanie, pisze non stop, z daleka jak gdzieś jest z koleżankami i ide gdzieś w balet i mnie widzi to krzyczy "heeeej przystojniaaku bla blaaa, chodz pogadac" no jprd. A jak idzie sama i ją mijam to głupi zawstydzony uśmieszek i ciche "cześć". Niestety, szkoda że te dzieci takie głupie :( byłaby 2-3lata starsza i dojrzalsza to bym sie brał za nią ;d

pioterp13 pisze:
czytałem gdzieś , ze bidalot jest taki jak malossi c16, prawda?

Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja tam tylko roczek starsze albo młodsze max. Uważam ,że to one mają poziom intelektualny podobny do mojego i praktycznie z każdą się świetnie dogaduje. Wiele zależy od dziewczyny ,bo znam też i 3/4 lata młodsze oraz starsze i się z nimi dogaduję ,jednak nie chciałbym takiej osoby mieć jako partnera.

sebek_97, myślę że nick to rocznik więc mając 16 lat raczej ciężko się dogadać w normalniejszych sprawach z taką 99r, bo do pośmiania się to i emerytkę i niemowlę można rozbawić. Taka moja skromna opinia na ten temat. Jeżeli rozmawiacie zwracaj na nią małą uwagę nie bądź dobrym słuchaczem, jeżeli zaś piszecie odpisuj długo to się jej zwyczajnie znudzi.

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Awatar użytkownika

Pojazd:
Wczoraj Ewelina przyszła na gorzkie żale do mojej mamy gdy ja siedziałem z Marysią ;)
A dziś dostałem takiego sms'a od Eweliny.
"Kocham cie chodz wiem ze ty z marysia . Ale bardzo bym chciała chodz ostatni raz przytulic się do ciebie chodz to tylko moje marzenie które spełni się tylko w moich snach . Wiem ze może nie umiesz tak szybko pokochac moze to chodzenie zq szybo było ale ja cie kocham . Życze ci szczescia możesz zawsze do mnie napisac bedziesz zawsze moim misiem którego kocham pa"

Naciskam starter.
Jeszcze kominiarka,rękawice,kask.
Ruszam,opada zmęcznie i złość.
Zostawiam za sobą świat pełen zawiści,
krzywd,raniących niedomówień...
Bo moją ulubioną pozycja?
To pozycja za kierownicy motocykla.

Awatar użytkownika

Pojazd:
Chyba jej zależy na tobie nitropet12,

TANIO GG 10293344

Awatar użytkownika

Pojazd:
Wiem i to bardzo,

Naciskam starter.

*

Pojazd:
Panowie i panie, mam pytanie do was, czy ma ktoś dziewczyne młodszą od siebie o jakieś 3 lata? Bo jest taka dziewczyna, co mi sie podoba, ale martwi mnie troche ta rożnica wieku, przerabiał ktoś taki temat?

Po drugie, chciałbym zaprosić pewną dziewczyne do kina, na jaki film ją zaprosić? Komedie, horror?
nigdy nie byłem z dziewczyną na pierwszym spotkaniu w kinie i nie wiem ogólnie na ten temat nic,

Wy jak idziecie z dziewczynami do kina, to w trakcie filmu coś rozmawiacie ze sobą czy tylko ogladacie?

Awatar użytkownika

Pojazd:
Zależy ile ty masz lat.

Naciskam starter.

*

Pojazd:
Dziwna sytuacja , jak chłopaki pozbyć się tego stanu , że myślisz cały czas , że dziewczyna Cię zdradza i wg ciągle jesteś zazdrosny o nią , a ona nie pisze z nikim i nie spotyka się z chłopakami ? Pisać z innymi laskami ? Tylko teraz jak jestem z jedną to nie mam weny takiej aby zagadać do innej i wg ;/ Bardzo mi zależy na niej i to chyba od tego takie coś jest ;/

Awatar użytkownika

Pojazd:
dominiu, to zależy ile ty masz lat ;) i proponuję na pierwszy raz iść do kina na jakąś dobrą komedię :) np. Millerowie, żebyście się śmiali, rozmawiali, opowiadali sobie po kinie co was tak rozbawiło mocno i wgl.

pioterp13 pisze:
czytałem gdzieś , ze bidalot jest taki jak malossi c16, prawda?

*

Pojazd:
Ja mam 19 lat, a ta dziewczyna 16

**
Awatar użytkownika

Pojazd: Skuter - Aprilia Sr50
sebek_97, do mnie też się młodsze dwa razy dowalały ale jednej nie odpisywałem a drugą to gasiłem tekstami typu "Poznałem dziś faaaaajną dziewczynę :33 chyba będzie z tego coś więcej ^^ wszystkie inne już straciły dla mnie wartość jeśli chodzi o miłość, tylko ona" :D do czerwoności takie coś wkur.. :D i się odwaliła, żeby się też odwaliła to trzeba być też zimnym czyli np ona pisze że jest smutna, to ty zmieniasz temat, ogólnie nie okazuj jej że ci zależy, zgasi się i będzie git;>

dominiu, ja to bym zaczekał jeszcze ze dwa lata i dopiero się łapał bo 16 a 19 to jeszcze się tak postrzega, że spora różnica, do kina to na komedię:) chyba, że chcesz czegoś więcej :D to kom. romantyczna czy coś :D

abduls, to normalna rzecz ;) spotykaj się z nią jak najwięcej, poznawaj ją, odkrywaj a to takie wrażenie minie;)

Nitropet, pozazdrościć:P

Swoją drogą dawno mnie nie było :P z kilka dni :P Cóż jak było u mnie tak jest, tylko przeprowadzam badania xDDD haha :D na dziewczynach xd badam ich zachowanie, na razie na mojej przyjaciółce, zawsze prawie było tak, że ja pierwszy się odzywałem itp, podchodziłem, pierwszy mówiłem cześć, ale dotarło do mnie że nie będę się przed dziewczynami tak płaszczył no to przestałem podchodzić, pisać i wgl, i .. efektów praktycznie nie widać, raz napisała, ma orange mix więc parę dni i kasy na koncie brak no i już po paru dniach oczywiście nie ma kasy na koncie, wczoraj mi napisała (bo wcześniej pisała, że się odezwie) to napisała, że nie ma kasy i, że pogadamy jutro w szkole no i ja ze spoko no i dziś, cześć - cześć i tyle w tym temacie, parę razy nawet specjalnie się "wystawiałem jak na tacy" czyli stawałem sam przy parapecie, ona co jakiś czas aby rzuciła wzrokiem i tyle w tym temacie -.- wkurzające ... ale ja tam nie odpuszczę i jak nie podejdzie to trudno bo ja też nie -.-

Z resztą dziewczyn u mnie dalej krucho .. z przyjaciółką mojej ex już prawie zerwaliśmy kontakt, ex też się nie odezwie, na przerwach cisza (z rozmowami ze mną i dziewczynami), ostatnio doszło do dramatu, przepadło mi chyba 580 smsów z orange z miesięcznego pakietu .. -.- takie coś to nie życie ...

Zapraszam do mnie:) --> aprilia-sr50-by-konrii98-t362938.html a potem ...
Obrazek

Awatar użytkownika

Pojazd:
bartos, Mnie swatać z tą było próbują nicponie jedne xd I działam sobie z tą nową powoli. Pogadaliśmy sobie dzisiaj ,pośmialiśmy się. Ogólnie fajnie spędzony czas. Zobaczymy co to będzie. Myślę ,ze zaproszę ją teraz do jakiegoś lepszego baru na wypad z kumplami z klasy. Ona raczej takich miejsc za często nie odwiedza ,więc raczej będzie coś świeżego. Co o tym myślisz ,bo pogody na co innego brak ,a kino czy coś to może przesada bo znamy się z lekko ponad tydzień :P

dominiu, Działaj ,to tylko 3 lata ,skoro wam to nie przeszkadza.

nitroped, gratki panie :D

abduls, Weź się stary wyluzuj ,pogadaj z innymi pannami ,nie bądź pantofel. Skapnie się ze coś nie halo to poczujesz jak się przylepi.

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Awatar użytkownika

Pojazd:
Dziś spotkałem się z Marysią ,pogadaliśmy ,potem odprowadziłem ją pod dom ,złapałem za dłoń i pocałowałem.
Jutro też jadę się z nią spotkać,najgorsze jest to ze ona w środę wyjeżdza do Niemiec na 10 dni ;(

Naciskam starter.

Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: Suzuki Bandit 600
Cytuj:
A dziś dostałem takiego sms'a od Eweliny.
"Kocham cie chodz wiem ze ty z marysia . Ale bardzo bym chciała chodz ostatni raz przytulic się do ciebie chodz to tylko moje marzenie które spełni się tylko w moich snach . Wiem ze może nie umiesz tak szybko pokochac moze to chodzenie zq szybo było ale ja cie kocham . Życze ci szczescia możesz zawsze do mnie napisac bedziesz zawsze moim misiem którego kocham pa"]

OLEJ -> "CHODŹ" xD Choć może przynajmniej być ładna... Bynajmniej nie inteligentna.

Zapraszam na mój MotoBlog!
JUST RIDE
Romet
Custom-Klik
Witamina
Witamina B6

Nex pisze:
Michaś, nie każdy na forum operuje magią, zwłaszcza tajemniczym zaklęciem "Tatodaaaaaaaajpiniędze"

Awatar użytkownika

Pojazd:
Olałem.
Jutro muszę się spotkać z Marysią i się ładnie pożegnać.

Naciskam starter.

Awatar użytkownika

Pojazd:
Czesc chlopaki ;)
Napewno mnie znacie z forum ;p No wiec tak, poznalem ostatnio mila dziewczyne, odrazu wpadla mi w oko. Od kilku dni piszemy no i postanowilem sie z nia umowic i porozmawiac we dwoje na osobnosci. Jak tak pisalismy to widac bylo ze rozmowa sie jej podoba, mi rowniez. I tu mam pytanie, bo mieszka kawalek odemnie i nie znam jej okolicy a myslalem zeby ja zabrac nad jakies mile miejsce. Co byscie mi doradzili w takiej sytuacji? Powiedziec jej czy moze by mi pokazala jakies ciekawe miejsca bo nie orientuje sie zbytnio? I jak na niej zrobic wrazenie, nsa pierwszym spotkaniu? Zalezy mi na niej. Mam nadzieje ze pomozecie ;p

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 897, 898, 899, 900, 901, 902, 903 ... 1019  Następna