Dzisiaj jest 12 lut 2025, 8:07

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 989, 990, 991, 992, 993, 994, 995 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
**
Awatar użytkownika

Pojazd: Kawasaki ER5/Honda CBR
Ok ale boje się , że tego sie nie dowiem bo ponad 80km mieszkam od niej :| Ona powiedziała, że idzie i zdania nie zmieni a ja jestem w stanie zrezygnować dla niej z każdej imprezy i jej to powiedziałem :mrgreen:

Obrazek Piszę poprawnie po polsku.

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Awatar użytkownika

Pojazd:
Crazy, przywiązuje sobie Ciebie do baaaardzo krótkiej smyczy ;) Jeszcze ty jej w tym pomagasz, mówiąc, że zrezygnujesz dla niej z wszystkiego :]. Tak cię owinie wokół paluszka, że ty będziesz siedzieć sam przy TV a ona będzie balowała z innymi na imprezach.

pioterp13 pisze:
czytałem gdzieś , ze bidalot jest taki jak malossi c16, prawda?

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja też bym pozwolił wkoncu to nie twoja własność :) Trochę luzu jej daj bo teraz może Ci na złość robić ze ty chcesz zeby została a ona i tak pójdzie a jak zobaczy że z dystansem podchodzisz do tego to jej sie odechce . A ja tam sie ciesze że nie mam takich problemów sama dziewczyna mi zaproponowała że albo wychodzimy razem na jakieś imprezy albo ona w domu u kolezanek sobie jakieś piwko strzeli albo ja z kumplami i wprost mi powiedziała że nie chce sie beze mnie szlajać po imprezach bo ma słabą głowe jak wypije i nie chce czegoś odwalić a wie że jak ja z nią pojde to o nią zadbam :D

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=345910

WBIJAĆ !!! SENDA -X-TREME NA BIDALOCIE *.*

*

Pojazd:
Siema mam pytanie bo szukam jakiś fajnych życzeń dla koleżanki macie może jakieś sugestie/rady ? :mrgreen:

Awatar użytkownika

Pojazd:
Speedy23, taka dziewczyna to skarb :D
Weekend9, życzenia jakie? urodzinowe czy co?

pioterp13 pisze:

**
Awatar użytkownika

No niech idzie jak ma mi zrobić wałka to niech to teraz robi póki z nią długo nie jestem :) nie potrzebnie na początku jej pozwoliłem, a potem chciałem, żeby została i powiedziałem, że wtedy przyjade do niej (to powiedziała, że specjalnie chce przyjechać, zeby jej pilnować). Teraz dla mnie jest taka chamska i wgl powiedziałem, że jej nie ufam bo jakoś tak nie mogę zaufać to teraz mi mówi, że mi nie ufa a wiem, że wcześniej mi ufała :wink: Nie wiem jak z nią postępować, żeby było OK i żeby jej cały czas zależało bo mam wrażenie, że nie tak bardzo jej zależy bo ja bym nie umiał być taki jak ona jakby mi tak bardzo zależało :?

Awatar użytkownika

Pojazd:
coś mi się wydaje, że ma Cie gdzieś i chce jakiegoś wałka wywinąć, bo za dużo kombinuje.

pioterp13 pisze:

*

Pojazd:
Ja na twoim miejscu chyba dałbym sobie spokój z taką dziewczyną... najwyraźniej sam anie wie czego chce, więc lepiej niezaprzątań sobie nią głowy jak jej naprawdę zależy to prędzej czy później przyjdzie

Ostatnio zmieniony 02 lut 2015, 13:56 przez NajEmmy2518, łącznie zmieniany 1 raz

**
Awatar użytkownika

I jeszcze mówi, że na imprezę nie bierze telefonu bo nie ma gdzie schować :|

Awatar użytkownika

Pojazd:
Po co się młotać ,z dziewczynami trzeba bardzo prosto i zrozumiale. Powiedź jej żeby była na imprezce jak tylko się dowiesz o czymś to niech się nie tłumaczy bo nie jesteście już razem. Za bardzo się wszystkim przejmujecie ,bo co? Bo z wami zerwie? Za kilka dni możesz mieć inną... Ona nie bierze telefonu? Niech telefony od niej odbierają twoje koleżanki na imprezach ,bo też nie miałeś gdzie trzymać i miały w torebkach. Nie pasuje jej pilnowanie? Niech nie liczy na to ,że ty ją weźmiesz gdzieś. Otrzyma tyle samo władzy i szacunku co ty dostaniesz od niej. Uświadom jej to i niech spada na drzewo. Daje jej max 2 tyg jak zmięknie. W międzyczasie oczywiście jestes miłym człowiekiem. Zawsze,wszędzie i na każdej to działa. Pondrooo :P

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

**
Awatar użytkownika

Zdecydowałem się, żeby iść z nią na tą imprezę to nie chce ze mną iść bo to niby babski wieczór i wszystkie jej koleżanki idą same, chyba mnie w ch***a robi :(

Awatar użytkownika

Pojazd:
MIMIK, dokładnie!! właśnie o to chodzi! Nie można być pieskiem na każde zawołanie, trzeba pokazać trochę obojętności, żeby sobie nie myślała, że może nie wiadomo co robić a ty nie będziesz mógł sobie z tym poradzić.

Crazy, jeszcze nie odpuściłeś? weź odpuść sobie tą impreze... daj jej tylko do zrozumienia tak jak MIMIK napisał, że jak coś wywinie to ma nie pisać, nie dzwonić, nie tłumaczyć się i miej WYJE**NE ;) potwierdzam w 100% na wlasnym przykladzie ten tekst "miej wyje** a bedzie ci dane" Zawsze nadskakiwałem dziewczynie z wszystkim a ona też była taka obojętna itp. ale też mi tutaj dali do zrozumienia na forum, że mam to zlać wszystko i robić swoje, że też mam chodzić na imprezy z dziewczynami, nie poodpisywać na pare smsów i podziałało, o mało co do głowy dziewczyna nie dostała jak ją tak samo zacząłem traktować jak ona mnie. ALE POSKUTKOWAŁO

pioterp13 pisze:

*

Pojazd: Aprilia SR
Chłopaki pomóżcie nie wiem co robić pisze z fajną dziewczyną od nie dawna i piszemy ogólnie po pół dnia i nagle ona przestała pisać tzn odzywać się a wcześniej to robiła i w ogóle fajnie sie nam rozmawiało i wgl aż przestała się odzywać :( . Chociaż mówiła że brakuje mi jej chciała żebym przy niej był itd ps. nie odzywa się juz 2 dni chociaż jest codziennie na fb. Teraz pytanie do was co zrobić pomóżcie zależy mi na kontakcie z nia i wgl.

APRILIA SR BY RAFAX900! :) :) :) :)

*

Pojazd: Yamaha Neo's
Przerwa musi być kolego , jak się boisz to napisz i zapytaj co się stało .

**
Awatar użytkownika

Electric, nie wiem czy to podziała bo ona jest taka obojętna i wgl mówi, że kocha ale nie czuję, żeby była we mnie zakochana :wink: nawet jak jej powiem, że byłem u jakiejś koleżanki w domu to ona tylko "mhm :D" albo jak pytam czy jej to przeszkadza, że jeżdżę na festyny to jest rób sobie co chcesz :) że sam odpowiadasz za to co zrobisz :) a jak jej powiem, że widzę, że jej nie zależy to dostaje odpowiedź typu "taaak, zastanow sie jakby mi nie zalezalo to bym nie była z Tobą". Jest dla mnie na maksa chamska :wink: nie wiem o co chodzi, na początku jeździłem z kolegą do dziewczyn ale powiedziała, że jej to nie odpowiada i przestałem, teraz co weekend jeżdżę gdzieś na festyny nw o co jej chodzi... chamska jest na maksa, a ja dla niej podobnie :? przestać jeździć na festyny przez jakiś czas ? dziś mi jeszcze powiedziała, że była na tej imprezie i o 12 poszła na loże bo jej było dziwnie beze mnie... a potem mi powiedziała, że jak bd jakieś dyskoteki to ona na wszystkie będzie chodzić z dziewczynami, a jak mi się to nie podoba to, żebym zmienił dziewczynę :?

Awatar użytkownika

Pojazd:
Crazy, dawno bym taką dziewczynę za przeproszeniem "kopnął w dupę" i papa :] Po prostu ma cie gdzieś, może jest tylko z Tb z nudów albo nie wiem, "przyjedź po mnie, zawieź mnie, kup mi to i tamto". Dałbym sobie spokój na Twoim miejscu

Jeszcze tak zapytam, ile ma lat ta twoja niewiasta i ile ty masz lat?

pioterp13 pisze:

**
Awatar użytkownika

Eletric, ja 18 i ona też :P Nie wożę jej nigdzie praktycznie, raz ją tylko woziłem :P Teraz pyta kiedy się widzimy i nie wiem co odpisać po takiej sytuacji, doradź :lol:

Awatar użytkownika

Pojazd:
spytaj kiedy ma czas, a jak powie ze dziś jutro czy tam kiedyś to powiedz, że nie bo już jesteś z kimś innym umówiony, coś wymyśl. Nie możesz być na każde jej zawołanie ;] Dziwnie się zachowujesz jak na 18lat, kręci sobie ciebie wokół palca a ty się jej dajesz i boisz się jej stracić, CZEGO TU SIĘ BAĆ? Dziewczyna nie warta wgl uwagi twojej.

pioterp13 pisze:

*
Awatar użytkownika

Pojazd: Yamaha DT 50
Nie było mnie tu.. łoj długo. Ale się pozmieniało.

A co do okręcania sobie facetów wokół palca przez dziewczyny.. To wiem coś o tym. Chłopacy dobrze mówią żebyś się jej postawił choć raz ;)

Jestem dziewczyną.. Lol, co ja tu robię? :D

**
Awatar użytkownika

Ja się jej stawiam cały czas praktycznie. Wydaje mi się, że ona może się tak odgrywać na mnie za to, że jeżdżę gdzieś co weekend z kolegą, którego ona nie nawidzi bo wie, że jak z nim będę to będą dziewczyny :D

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 989, 990, 991, 992, 993, 994, 995 ... 1019  Następna