Dzisiaj jest 07 lut 2025, 10:12

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
MIMIK, Co dokładnie zamierzasz na wyjeździe? :evil:

miki1105, Zapytaj bo inaczej się nie dowiesz

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

*

Pojazd:
miki1105 pisze:
Najbardziej mi się wydaje że ma jakieś odpały , bo zawsze tak robi jak na prawdę układa się wszystko jak najlepiej , nie wydaje mi się że zrobiłem coś źle.

tak to jest z babami i będzie jeszcze gorzej ale z nimi źle a bez nich jeszcze gorzej

Ostatnio zmieniony 02 mar 2015, 13:56 przez VERNONABC2468, łącznie zmieniany 1 raz

*
Awatar użytkownika

Pojazd:
miki1105, Na moje oko to zrywa kontakt bo może narzuciłeś jej za mocne tempo albo serwuje ci chłodziki żebyś o niej nie zapomnał i zawsze o niej myslał

Awatar użytkownika

Pojazd:
lukki999, A wiesz co już mi przeszło ,ale skoro ona szuka zaczepki ,wysyła snapy tylko mi z kont kolegów itp a wiem że nikomu innemu nie wysyłała tego ,albo przez przyjaciółeczki ploty nadaje równo to po co ja się mam powstrzymywać ,robię to samo z taką różnicą ,że kręcę sobie z innymi dziewczynami itp a sobie dojadam robiąc to co ona :) Wczoraj był zmutowany atak ,ja powysyłałem od kilku dziewczyn do niej snapy ,dziewczyny też wysyłały tam coś swojego więc zaczynam wakacyjny najazd jeszcze przed wyjazdem :D Na wyjeździe nie mam planów ,wiem że będzie już wkurzone mega po tym co zrobię jeszcze zanim się zobaczymy (tutaj bonusik bo rozeszła się ze swoją jedną z najlepszych przyjaciółek ,która też jest i moją przyjaciółką dosyć bliską i trochę rzeczy się dowiedziałem pod wpływem nawet chwilowych emocji i tego co opowiadała) Tak wiec wiem co ją tam gryzie ,co ja wkurza i o co jest zazdrosna. Nie bd się zachowywał jak dzieciak ,bo to głupie ,ale to co robię codziennie i ją wkurza ona po prostu jakoś tam zobaczy. Już moja głowa w tym żeby do dotarło do niej przez różnych pośredników na każdym froncie :twisted: Planów jak wspomniałem nie mam zbytnich ,kręcę sobie z dziewczynami które tam jadą więc coś się wykmini. Jako że to zazdrosna dziewczyna to sie starać nie trzeba ,bo to wiadomo że ona sama się dowie wszystkiego niczym szpieg. Już po wczoraj wiem co odwalała ,bo już pytała co robiłem tam dziewczyn które ze mną były :lol: Tak więc pozdro i do przodu :lol: :lol:

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Awatar użytkownika

Pojazd:
MIMIK, Prawidłowo :D :twisted: Tylko nie przesadź, żeby sie nie załamała i nie zrobiła głupstwa jakiegoś ;) Bo jak przyjaciółka się od niej odwróciła, ty ją będziesz dobijać to może dziewczyna się załamać całkowicie ;p

pioterp13 pisze:
czytałem gdzieś , ze bidalot jest taki jak malossi c16, prawda?

*
Awatar użytkownika

Pojazd:
MIMIK, bardzo dobrze, tak trzymać, ale tak jak pisze ElectricOrange, żeby się całkiem nie załamała :mrgreen:

**

Pojazd: Rieju SMX pro
Napisalem do niej dlaczego robi takie rzeczy , nawet nie odpisuje . Nie chce mi się bawić w jej gierki, nie mam nerwów do takich rzeczy, poszukam innej :)

Awatar użytkownika

Pojazd:
Koleżanka(byliśmy razem 4 lata temu jakoś) poznała mnie z koleżanką z swojej obecnej klasy. Pokręciłem troche z tą nową i się tam całowaliśmy itp. Git końcem wieczoru moja stara była zaczeła się do mnie lepić. Potem się spotkałem z nimi obiema i mój kumpel był dla mojej byłaj towarzystwem to ta mi nie dawała spokoju jak flirtowałem z tą koleżanką. I ta koleżanka mi powiedziała jak byliśmy sami że była jest o mnie zazdrosna...

Przewalone te akcje z babami zawsze coś nie tak :P

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
Sprzedam części Katana,Sym,Peugeot,Romet,Jawa
TANIO GG 10293344

Awatar użytkownika

Pojazd:
bartos212, no no jaki Casanova :D

pioterp13 pisze:

Awatar użytkownika

Pojazd:
ElectricOrange, daj spokój, teraz za dużo tych kobitek mam :) jedna liczy że będę u niej w sobote a na sobote zaprosiła mnie nowa kumpela na domówkę do koleżanki. Ta co mnie zaprosiła na domówke czuje się jak bym był jej chłopakiem już :P

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
TANIO GG 10293344

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Podpowiecie chłopacy jak zagrać z dziewczyną bo mam dosyć po mału tego że stale ma jakieś zajecia jak nie jakies ognisko to impreza z kolezankami to idzie na noc do koleżanki i na cały dzien a ze mna max na godzine sie spotyka np wczoraj spotkalismy sie poszlismy na spacer itd.no ale po godzinie że sie umówiła z taka przyjaciółką no to dobra no ale kurde z nią była prawie 3 godziny to mogła jakoś to pogodzic . Powiedziałem że jak tak ma być że koleżanki są ważniejsze to że ona mi tłumaczyła ze ja jestem najważniejszy .. A im mniej sie ostatnio widujemy tym czesciej sie kłocimy naprawde o bzdury :/

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=345910

WBIJAĆ !!! SENDA -X-TREME NA BIDALOCIE *.*

Awatar użytkownika

Pojazd:
Postaw jej ultimatum :lol: To będzie chyba najbardziej słuszne rozwiązanie lub spotkaj się z nią i porozmawiaj, że Ty tak nie możesz itd. mam nadzieje że pomogłem :mrgreen:

Doradzam w doborze części 2T jak i 4T i sprawach sercowych :lol: PW. :D

SPRZEDAM CYL POLINI FOR RACE 70cc AC do Peugeota:3

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Stawiałem wiele razy , wiele obietnic wiele razy mówione było że tak nie może być wystarczyło że nie odpisywałem na pare esów to zaraz wydzwaniała i mówiła że bedziesz starać najwiecej czasu ile bedzie mogła ze mną :/ głupio mi zabraniać czegoś jej no ale ja jestem zawsze kiedy chce wolny a ona stale coś i stale coś ..

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=345910

WBIJAĆ !!! SENDA -X-TREME NA BIDALOCIE *.*

*

Pojazd:
Ja to za dużo pije ostatnio chyba..tak z 2 miechy temu uciekałem z jednej imprezy i jedna laska oczarowała mnie uśmiechem,na następny dzień wydawało mi się że widziałem ją na imprezie gadałem,mówiłem że ściemnia(bo podawała inne dane niż tamta) a się okazało że mówiła prawde i to nie była ta panna :lol:

Awatar użytkownika

Pojazd:
TZRfan, mnie też ostatnio taka dziewczyna oczarowała spojrzeniem i uśmiechem i od tygodnia nie umiem o niej zapomnieć i wybić sobie ją z głowy :/ Normalnie czuję się, choćbym się zakochał od pierwszego wejrzenia ;d chce sobie ją wybić z głowy a nie umiem ;/

pioterp13 pisze:

*
Awatar użytkownika

Pojazd: Aerox Custom & Rs Tuning
ElectricOrange, Znajdz sobie inną ;) :D

Awatar użytkownika

Pojazd:
TereFere, jak jedna ci tak zamąci w głowie, to zobaczysz, że nawet nie będzie ci się chciało oglądać za innymi ;) Dziwna sytuacja... ostatni raz mi się takie coś przytrafiło jak miałem chyba z 15-16 lat...:)

pioterp13 pisze:

Awatar użytkownika

Pojazd:
ElectricOrange, wiem o co chodzi :P mi ostatnio kumpela powiedziała że jestem taki jak każdy facet... jedzie na milion frontów i bawi się uczuciami dziewczyn. Więc wszystko już wiadomo na mój temat a co jak co to mi na niej akurat zależy...

TANIO GG 10293344

Awatar użytkownika

Pojazd:
bartos212, to pokaż jej, że tak nie jest i się myliła :P nie wszystko stracone ;)

pioterp13 pisze:

*
Awatar użytkownika

Pojazd:
bartos212, Przy ostatniej się bawiłeś na wszystkie fronty? Dobrze się postaraj jak Ci zależy i pokaż jej że jest w błędzie :O

ElectricOrange, Co z tą co Ci zamąciła w głowie? :mrgreen:

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999 ... 1019  Następna