Dzisiaj jest 06 lut 2025, 19:02

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 1009, 1010, 1011, 1012, 1013, 1014, 1015 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
*

Pojazd:
Byłem na rozmowie.....no nie jest za ciekawie . nikt z kumpli tylko ktoś mnie widział , raczej jej znajoma i 2 dni temu w tym samym dniu jak przyjechaliśmy z zakopca powiedziała jej że Ja w lutym 2014 roku byłem na dyskotece.... normalnie masakra rok temu , ale trzeba było zrąbać cały teraz czas ;/ to był ostatni taki wybryk , ale jednak tragiczny w skutku dla mnie ;/ teraz cieżko będzie aby mi uwierzyła i zawsze będę tym kłąmcą :/ więc chłopaki lepiej wszystko mówcie swoim dziewczynom :)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Awatar użytkownika

Pojazd:
jeden mały wybryk i takie halo.. ciekawe czy ona jest taka święta :P

pioterp13 pisze:
czytałem gdzieś , ze bidalot jest taki jak malossi c16, prawda?

Awatar użytkownika

Pojazd: 5 jachtów w porcie 8 ferrari
Zachowaj zimną krew bo zaczniesz latać obok niej, płaszczyć się to obaczy że ma kontrolę nad Tobą i będzie to wykorzystywać. Jak jej zależy to oleje sprawę a jak będzie drążyć dajcie sobie trochę czasu rozłąki. Finito

razor99 pisze:
jedyne i słuszne auto to golf w dieslu

*

Pojazd: Piaggio Zip II
To ja teraz do was przychodze z problemem xd
A więc tak, jestem ja, jest tez ona. Wcześniej mimo ze mieszkamy 4 kmm od sb prawi sie nie znaliśmy. Jakoś tak we wrześniu ona zaczyna do mnie coś pisać na fb, pisaliśmy troche. Potem kontakt si urywa bo nie było o czym gadać itp. Później ja zacząlem do niej pisać jakoś w październiku i tak do tera 30k wiadomości wyszlo. Cały czas ona mi sie podobała ale nie wiedziąłem jak do niej zagadać itp... teraz wyszło że ona ma kogoś, i ja nwm co zrobić...?

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Gówno, byłeś cipą znałeś ją wypisałeś z nią 30k wiadomości i nie wiedziałeś jak do niej zagadać? :lol: :lol:

Obrazek

**

Pojazd: Rieju SMX pro
Magister276 , teraz to już zostałeś jej przyjacielem za przeproszeniem z kutasem :D Już raczej nic nie zrobisz ;)

. Idąc dwa tygodnie temu do szkoły spotkałem pewną dziewczynę wymieniliśmy się spojrzeniami i tyle , spodobała mi się drugi raz w ten sam dzień idąc z kumplem też ją spotkaliśmy i znów się uśmiechaliśmy do siebie, chciałem podejść ale mój autobus już odjeżdżał z przystanku.. Kumpel na szczęście ją kojarzył napisałem do niej na fejsie (wiem trochę po frajersku) ucieszyła się że napisałem i tak od 2 tyg gadamy cały czas , tylko tak od początku weekendu już nie odpisuje mi tak często tylko z 2,3godzinnymi odstępami czasami więcej . Gdy się spytałem co tak długo jej to zajmuje to odpisała mi że ma teraz mało czasu , choć cały czas jest dostępna na fejsie , gdy jej napisałem że mam nadzieję że znajdzie dla mnie troszkę czasu to napisała że wszystko zależy tylko ode mnie... To ona robi mi jakieś testy czy coś? Trochę denerwujące czekać czasami kilka godzin na wiadomość.. Troszkę się rozpisałem :D

*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Magister276, Teraz możesz zapomnieć o niej albo modlić się żeby zerwała z nowym chłopakiem jak najszybciej i działać jeśli nadarzy się okazja.

miki1105, Czy wy tylko ze sb piszecie na fb? Albo zaczniesz działać tak jak na faceta przystało albo zostaniesz kolejnym chłopcem na tym forum co będzie żałować. Piszecie ze sb 2 tyg i nic więcej??? Nie dziwie się dla dziewczyny że zaczyna cię olewać bo uznaje to za stratę czasu jeśli ty nic dalej nie działasz. Podoba ci się dziewczyna i ty też jej się podobasz - łatwiej już nie może być. Spotykaj się z nią , bajeruj, zaskakuj, rozkochaj ją w sobie!

**

dexter5 spotykamy się zawsze przed szkołą gdy ona czeka na autobus miejski ;) tak piszemy na fb , ponieważ i tak ja jestem i ona caly czas na fejsie więc szkoda hajsu na smsy :D Z tym zaskakiwaniem podziałam wymyślę może jakieś kino lub coś bo teraz mamy 2 tyg ferii ;) Dzięki za odpowiedz.

*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Kino to już trochę monotonne i stare. Dziewczyny lubią kreatywnych facetów. Ja zabieram dziewczyny na wrotki ( roll spot - muzyka z lat 80 <3 - każda dziewczyna to uwielbia), jakaś dobra kawiarnia, do klubu, bilard, lodowisko, jeśli dziewczyna odważna i z charakterem to paintball, kręgle, spacer i do tego jeszcze mały bukiecik kwiatków bez okazji umie zdziałać cuda, w okresie letnim piknik za miastem na łące, także w okresie letnim jeśli jesteś już starszy to winko przy gwiazdach w jakimś ciekawym miejscu gdzie jest widok na całe miasto, ROMANTICO <3 musi być a jak każdy wie dziewczyny to uwielbiają. Wyobraźnia nie zna granic więc działaj! U mnie jest tak że po jakimś czasie zaczynam się nudzić przy tej samej dziewczynie i nie potrafię stworzyć coś stałego. Pewnie nie trafiłem jeszcze na tą dla której stracę głowę i się unormuje. Na razie wykorzystuje zajawkę na imprezki, siłkę i jestem wolnym strzelcem aż do czasu kiedy spotkam tą dla której warto się unormować. :P

**

w kwietniu kończę 18 lat , ona jest rok starsza , do wycieczek za miasto potrzebne bedzie auto a do prawka jeszcze mam 2 miesiące więc nie mogę tyle czekać , też nie chce nie wiadomo się ile wywalić hajsu , myślę jakiś spacerek po parku ,kawiarnia na początek bedzie jak najbardziej dobre ;)

**

Pojazd:
Siema panowie. :D
No potrzebuje pomocy. Od jakiegoś czasu pisze z dziewczyną , w szkole troche pogadam :p No i w sumie tak wyszło, że napisała dzisiaj , że chciałaby żebym przyjechał do niej :p Jak myślicie ? Skoro to one takie coś angażuje to liczy na coś więcej ? :D

Motorhispania RX <3

http://forum.mieloch.pl/post2666714.html#p2666714

Awatar użytkownika

Pojazd: TPH 125
11kuba09, byc moze, moze tez sprawdzac ciebie, czego ty oczekujesz. spokojnie i klarownie, obserwuj ja dokladnie i jedz do niej.

ps. zdalem w koncu prawko :D

Obrazek

https://www.facebook.com/pages/Najnowsz ... 734?ref=hl Lajkujemy

Obrazek

Awatar użytkownika

Pojazd:
Rumyk, gratulacje :D
11kuba09, coś szybko już wyskoczyła z taką propozycją jak tylko piszecie i czasem zamienicie słówko :D ale jedź i się nie napalaj na "coś"

pioterp13 pisze:
czytałem gdzieś , ze bidalot jest taki jak malossi c16, prawda?

*

Pojazd:
Chłopy dawno mnie tu nie było, ale widzę, że się dzieje, oj dzieje się :) ja piszę w sprawie pomysłu na rocznicę. Muszę coś wykminić ale nie wiem zupełnie co.. Jestem mało kreatywny w tych sprawach :p

Radek321 pisze:
ona, ze albo solowa, albo przyznam, ze ona by mnie rozwaliła... no a głupio mi było tak przyznać więc chyba w pon czeka mnie solówa z nia, kurde nie wiem czy brac kumpli zeby jak cos pomogli?

http://www.polskajazda.pl/Profil,Motowe ... port/73533

*

Pojazd:
Moja dziewczyna idzie na studia czy myślicie , że to będzie koniec ? co robic ? oczywiście mam juz teraz taką rozkminę gdyż coraz cześciej o tym rozmawiamy , ja zapewne będę pracował obok swojego rodzinnego domu gdyż konczę szkołę strażacką .

**
Awatar użytkownika

Pojazd: Golf Mk1 GTD
abduls, a daleko idzie na te studia?

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
abduls,
mam na roku kumpla on studiuje w bydgoszczy ona natomiast w gdańsku już prawie 2 lata tak jest i są nadal razem jeżdża do siebie, widują sie jak są na weekendy w domach itd.
jesli twoja luba będzie co weekend w domu naprzykład to bedziecie sie prawie normalnie widywać :)

Obrazek
Ku pamięci[*]

*

Pojazd:
około 200 kilometrów od naszych miejscowości... wiem że no moglbyśmy się widywać , ale czasami laski mają takie odczucia że chłopak ją zaniedbuje gdyż nie widują się czesto :/ i rozkmina że jak ktoś będzie z nią czesto inny koleś to się odkocha a druga sprawa jeśli chodzi później o pracę to w większym mieście znajdzie a u nas raczej nie :/ więc będzie chciała zostać w mieście , a u mnie chyba mama chce mi zostawić dom dla mnie . i tutaj problem :o

Główny Dowodzący - Admin
Awatar użytkownika

Pojazd: Citroën Xsara II VTR Coupe
Imię: Mateusz
Dom czy mieszkanie zawsze można wynająć ,to nie jest problem. Bierzesz odpowiednią kaucję i tyle.

https://www.youtube.com/watch?v=wY-1Xa20Hb0 <= Zostaw SUBA! Dziękuję !

DOŁĄCZ DO NASZYCH GRUP SPRZEDAŻY :

:arrow: https://www.facebook.com/groups/skutermaniacy/
:arrow: https://www.facebook.com/groups/maniacymoto50/
:arrow: https://www.facebook.com/groups/maxiholicy/

*

Pojazd:
To nie jest takie łatwe . Ciężko o miejsce w straży i ciężko żeby tak szybko nagle zmienić miejsce pracy...

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 1009, 1010, 1011, 1012, 1013, 1014, 1015 ... 1019  Następna