Dzisiaj jest 14 lut 2025, 0:48

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 99 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Z4 E85/530dA E60 M-Tech/Sierra
Marcin194 pisze:
boisz się?? :mrgreen: obiecuję że ja ci nic nie zrobię... Ewentualnie mooja ręka ale ona nie chce z tobą rozmawiać...
seku145 pisze:
Przecież teraz nikt nie ustąpi..
Dajcie juz spokój.

Właśnie po to mamy Offtopic... daj się ludziom pobawić :mrgreen:
Rowan pisze:
To kiedy?

W sobotę?? :lol:

Nie ? Po co mam jakichś pedofili z mielocha spotykać ? Chcecie ? To jedźcie się sami spotkajcie i porozmawiajcie o mnie, o tym jak ja bajki gadam i jak się nie znam.
POZDRO HEJTERZY !

Obrazek

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: Suzuki Bandit 600
Borek96 pisze:
którzy wywyższają się, myśląc, że są lepsi i wiedzą więcej

Jak nazwiesz te wypowiedzi?
Borek96 pisze:
Możesz mi nie wierzyć, na takich kozaczków jak Ty, to ja leję sikiem górnolotnym, jak to już ktoś kiedyś napisał
Pozdro&Poćwicz.

Borek96 pisze:
Quattro, to jest wolność. Moc z przednim napędem to jest to !

Borek96 pisze:
Może Ty nie masz pojęcia, no ja nie wiem, czy dla Ciebie 12 letni samochód to jest taki świeżaczek...

Dla mnie ewidentne wywyższanie się...
Koledzy Kupię od zaraz mocne Quattro z przednim napędem! :lol:

Zapraszam na mój MotoBlog!
JUST RIDE
Romet
Custom-Klik
Witamina
Witamina B6

Nex pisze:
Michaś, nie każdy na forum operuje magią, zwłaszcza tajemniczym zaklęciem "Tatodaaaaaaaajpiniędze"

Ostatnio zmieniony 19 sty 2011, 15:33 przez Marcin194, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
Awatar użytkownika

Marcin194 pisze:
Borek96 pisze:
którzy wywyższają się, myśląc, że są lepsi i wiedzą więcej

Jak nazwiesz te wypowiedzi?
Borek96 pisze:
Możesz mi nie wierzyć, na takich kozaczków jak Ty, to ja leję sikiem górnolotnym, jak to już ktoś kiedyś napisał
Pozdro&Poćwicz.

Borek96 pisze:
Quattro, to jest wolność. Moc z przednim napędem to jest to !

Borek96 pisze:
Może Ty nie masz pojęcia, no ja nie wiem, czy dla Ciebie 12 letni samochód to jest taki świeżaczek...

Dla mnie ewidentne wywyższanie się...

Wywyższałem Quattro nad inne napędy. Napisałem, co o was sądzę.
Jak nie zmienisz sobie wieku w profilu do 20 to nie ma co się udzielać w takich tematach, więc tak zrobię.
Marcin194 pisze:
Koledzy Kupię od zaraz mocne Quattro z przednim napędem! :lol:

Może znajdziesz coś z zepsutym quattro ;).

Obrazek

Ostatnio zmieniony 19 sty 2011, 15:34 przez Borek96, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: Suzuki Bandit 600
Borek96 pisze:
Jak nie zmienisz sobie wieku w profilu do 20 to nie ma co się udzielać w takich tematach, więc tak zrobię.

To jeszcze wymaż nam pamięć :lol:

Zapraszam na mój MotoBlog!
JUST RIDE
Romet
Custom-Klik
Witamina
Witamina B6

Nex pisze:
Michaś, nie każdy na forum operuje magią, zwłaszcza tajemniczym zaklęciem "Tatodaaaaaaaajpiniędze"

Tytuł:
Awatar użytkownika

Marcin194 pisze:
Borek96 pisze:

To jeszcze wymaż nam pamięć :lol:

Nie rozumiesz, chodziło mi, że nie będę już się udzielał, jak zamierzacie hejtować, bo chyba, każdy wie, że mam 14 lat. Jakbym od początku miał wpisane 20, to byście nic pewnie nie gadali, bo bym "miał" 20 lat i nick Borek90.

Obrazek

Ostatnio zmieniony 19 sty 2011, 15:37 przez Borek96, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*

Pojazd:
Borek96, sajonara, szkoda mi literek na takich jak Ty :D To jest ostatni moj post w tym temacie. Chyba, ze będzie dyskusja na poziomie o czymś co ma naprawde sens :<

Tytuł:
Awatar użytkownika

Rowan pisze:
Borek96, sajonara, szkoda mi literek na takich jak Ty :D To jest ostatni moj post w tym temacie. Chyba, ze będzie dyskusja na poziomie o czymś co ma naprawde sens :<

Dzięki hejter, też tu się nie udzielam od teraz, bo nie ma co, i tak przecież ja mam 14 lat i jak tyle mam, to nie mogę nic wiedzieć.

Obrazek

Ostatnio zmieniony 19 sty 2011, 16:00 przez Borek96, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: 106 s16
czarekcw, Również nie chcę wzbudzac kłótni bo robi się zbędny syf. Drogi Czarku jeśli chcesz sprawdzic czy w samochodzi wszytko jest w jak najlepszym porządku jedzie się nim na próbę więc jest to dalszy dystans i większa prędkośc, zależy też w jaki sposób ktoś rozumie dane pojęcia Większa i Dalsza. Więc poroszę mi tu dalej nie wzbudzac zbędnych kłotni

Pozdrawiam Krychu :cool:

Obrazek
100km/h na GPS
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=76528

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Marcin194 pisze:
obiecuję że ja ci nic nie zrobię... Ewentualnie mooja ręka ale ona nie chce z tobą rozmawiać...

Nie bądź taki cwancyś :wink: Bo za monitorem to każdy ma dużo do powiedzenia. A ja z miłą chęcią porozmawiam z Twoją ręką jak tak bardzo chcesz. :wink:

Zejdźcie już z chłopaka, bo sami też nie jesteście wielkimi znawcami. Każdy ma prawo do własnej opinii i zdania. Może i jeździł tymi autami, co Wam do tego? To ,że Wam za młodu się nie udało to odrazu nie oznacza, że mu też nie.

Obrazek
Obrazek

Tytuł:
*

Pojazd:
Jacek987, sorry... chcesz, moge Ci pokazać ile wiem, ale nie wiem, czy będzie Ci się chciało czytać kilka tyś postów, z czego 3/4 jest na temat porad technicznych na pewnym forum... A po za tym, ja nie wysługuje się ojcem i sam naprawiam auta i to usługowo i nie są to śmieszne zabytki, tylko powyżej 2000r. tak więc gdyby m nie znał się, to by chyba nikt mi nie powierzył auta... :wink: No, ale cóż... Niektórzy wiedzą lepiej... :lol:

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Rowan, ahh no dobrze składam Ci ukłony.

PS: Czyżby w autach powyzej 2000r. nie jest czasem tak, że podpinasz pod kompa , zczytujesz błędy i masz wszystko podane na tacy?

PS2: Nie ma czym się chwalić. Fajnie,że naprawiasz. Osobiście robię teraz SWAP`a na VR-a i jest sporo rzeźby :)

Ostatnio zmieniony 19 sty 2011, 19:34 przez Jacek987, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Wir leben Autos
Krychu pisze:
jeśli chcesz sprawdzic czy w samochodzi wszytko jest w jak najlepszym porządku jedzie się nim na próbę więc jest to dalszy dystans i większa prędkośc

Ale jeśli ja oddaję do mechanika to on ma ewentualnie nim jeździć a nie jego syn itp. Przypadek w ASO Mercedesa- ktoś odstawił Mercedesa klasy E na zwykły przegląd, gościu sobie siedzi w poczekalni ale coś go podkusiło aby wyjrzeć za okno. Jakie było jego zdziwienie jak zobaczył że jeden z mechaników driftuje na placu. Wojna była niesamowita, dostało się dla tego mechanika a kierowca dostał rekompensatę.

Gdyby jakiś łeb młody bez prawka jeździł moim autem który jest osobą postronną to po pierwsze- zrobiłbym dym, po drugie więcej nie przyjeżdżałbym do tego serwisu i zrobiłbym taką opinię że sporo osób omijałoby ten zakład.

Obrazek
"Tuskobus to ściema, szczaw jest prawdą."

Tytuł:
Awatar użytkownika

czarekcw pisze:
Krychu pisze:
jeśli chcesz sprawdzic czy w samochodzi wszytko jest w jak najlepszym porządku jedzie się nim na próbę więc jest to dalszy dystans i większa prędkośc

Ale jeśli ja oddaję do mechanika to on ma ewentualnie nim jeździć a nie jego syn itp. Przypadek w ASO Mercedesa- ktoś odstawił Mercedesa klasy E na zwykły przegląd, gościu sobie siedzi w poczekalni ale coś go podkusiło aby wyjrzeć za okno. Jakie było jego zdziwienie jak zobaczył że jeden z mechaników driftuje na placu. Wojna była niesamowita, dostało się dla tego mechanika a kierowca dostał rekompensatę.

Gdyby jakiś łeb młody bez prawka jeździł moim autem który jest osobą postronną to po pierwsze- zrobiłbym dym, po drugie więcej nie przyjeżdżałbym do tego serwisu i zrobiłbym taką opinię że sporo osób omijałoby ten zakład.

Miałem tu nie pisać, ale CZYTAJ UWAŻNIE: TATA NIE DAŁ MI NIGDY SAMOCHODU KLIENTA, TAK SAMO NIE DAJE SWOIM PRACOWNIKOM.

Obrazek

Tytuł:
*

Pojazd:
Jacek987 pisze:
PS: Czyżby w autach powyzej 2000r. nie jest czasem tak, że podpinasz pod kompa , zczytujesz błędy i masz wszystko podane na tacy?

Teoretycznie, aczkolwiek w praktyce bardzo często wychodzi to, że niby jest ok wg wskazań czujnikow, a jednak nie jest. Jeśli coś padnie na "amen" to owszem, komp wywali bład i wymieniamy ową część, ale to jest tylko około 50% przypadków.

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Jacek987 pisze:
Zejdźcie już z chłopaka, bo sami też nie jesteście wielkimi znawcami. Każdy ma prawo do własnej opinii i zdania. Może i jeździł tymi autami, co Wam do tego? To ,że Wam za młodu się nie udało to odrazu nie oznacza, że mu też nie.

x2
Dajcie już spokój Borek96,.

czarekcw, jeśli dajesz jakiemuś mechanikowi na wsi i ma on syna to prawdopodobnie syn jeździ tym samochodem. Oczywiście to nie jest zawsze ! Ale znam takich co jeżdżą sobie takimi samochodami.

Mam na sprzedaż plastiki do Piaggio Typhoona:
- przedni od kierownicy,
- lewy i prawy bok tylny (boczki),
- przedni (duży).

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: 106 s16
czarekcw, Dobrze to ująłeś że łeb. Po za tym zawsze jeździłem po prawej stronie i zawsze na fotel zakłada się świeży worek ochronny żeby go nie pobródzic. Jedyne auto którym tato pozwolił mi się przejechac to Panda ze szkoły jazdy i jeszcze siedział z boku żebym nie szalał. Panowie Borek96 czarekcw, wydaje mi się że w tym momencie robi się zbędny syf, a kłótnia do niczego nie prowadzi.
Rowan, w 100% się zgodzę komputer jedynie może nas nakierowac na daną rzecz, choc czasem usunie się błąd i jest po sprawie.

creative, Nie zapominaj o tych z miasta.

Obrazek
100km/h na GPS
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=76528

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
KIA Sorento w full opcji mam ten samochód i nie narzekam. Ma nawet fajny wygląd nowoczesny a zarazem agresywny według mnie.

Nowy UP ! Nowe Fotki ! ;)
http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=64274

Czym jest życie? Życie jest bezsensem... xD Ale w życiu zdarzają się chwilę, dla których warto żyć :)

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Hehe, teżmam 14 lat i to wszystko sie wywodzi z tego ''co powie tata, powiem na forum'' nie? Sam słuchalem co mowil wujek na temat jazdy bez prawka i zaczalem sie madrzyc w jakims temacie, po czym zostalem wysmiany i okazalo sie ze rozmowa wujaszka dotyczyła jazdy na sfauszowanych papierach, np 125/50 :D

Co taki 14 latek moze wiedziec o samochodach... Przecież rozumowanie bardziej ''na poziomie'' zaczyna sie przy dojrzewaniu wiec w tym wieku, a tu juz kłotnie i widac efekty quattro z napedem na przod :d

Owszem moze jezdził tymi autkami, ale mysle ze na imieninach wszyscy sie zjezdzaja i ''wujek daj podjadę'' i na tym sie konczy ;)
Tyle odemnie, 3majcie sie ;)

Ostatnio zmieniony 19 sty 2011, 23:16 przez Jąkała, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Krychu pisze:
creative, Nie zapominaj o tych z miasta.

Ale w mieście mnie, bo policja może złapać, albo klient zobaczyć.

Jąkała, A kto tu ma wiedzę na temat samochodów ? Jest tu paru ludzi co ma prawko i samochód, i jeździ już jakiś czas. Ale właśnie od tego jest forum, żeby uczyć się na własnych błędach :wink: .

Mam na sprzedaż plastiki do Piaggio Typhoona:
- przedni od kierownicy,
- lewy i prawy bok tylny (boczki),
- przedni (duży).

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 99 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5