Dzisiaj jest 18 lut 2025, 5:59

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6847 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 343  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
*

Pojazd:
tomus pisze:
SuzKamo pisze:
A ja nie biorę koksow chodzę 3 razy w tyg na siłkę, jem tabletki z cynkiem i wypijam dziennie 3 litry wody + duża dawka witaminek w tabletkach + dieta, zobaczymy efekty;)

A jak juz chcesz mieć ta twoja pompę z koksow to dowal kreatyny + dextrose i l-karnityne czy tam hmb i masz efekt murowany + 100 pryszczy na dobę i małego sisiora a jak skończysz ćwiczyć to i kasę do wyrzucenia bo efekt ciągle taki sam nie będzie.

jakie koksy XD ja napisałem tylko że chciałbym jakaś kreatyne mono to jest suplement diety XD tak jak te twoje witaminki w tabletkach haha i ja nie chce mieszac odzywek chce 1 kreatyne mono tylko nie wiem jaka kupic z olimpu czy treca
a i coś tańszego bo Cytogenix(kreatyna)- Cytocell i Cytonox 129 ziko kosztuje :)

Pierwszy cykl tak?? Nie traktuj jak lajtowego supla tylko zrób sobie porządny cykl. Jaki staż?? Daj więcej info to coś doradzę. Ogólnie mono bierz jakie chcesz, czyt. najtańsze. Między mono różnych firm nie ma różnicy, może być niewielka w czystości. Polecam Vitalmax, jak jeszcze ćwiczyłem wychodziła najlepiej w stosunku cena/jakość.

Ogólnie śmieszą mnie opinie, że po zaprzestaniu brania koksów/supli/odżywek są straszne spadki heh, trochę w tym prawdy biorąc pod uwagę wodę np.

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*

Pojazd:
Ale jesli chodzi o siłę to nawet po ponad poł roku bez ćwiczen jestes w stanie "wziasc" podobny ciężar .

CPI SM

Tytuł:
*

Pojazd:
Z tym to nie mam pojęcia, na zdrowy rozum, jakieś spadki na pewno będą. Ogólnie ćwiczenia na siłę są dla mnie bez sensu, no chyba, że chcesz być trójboistą.

Tytuł:
**

Pojazd:
bassboten pisze:
Z tym to nie mam pojęcia, na zdrowy rozum, jakieś spadki na pewno będą. Ogólnie ćwiczenia na siłę są dla mnie bez sensu, no chyba, że chcesz być trójboistą.
hehe nie zgodze się tu :) jak masz z czego rzeźbic dobra alle jak jestes chuda pi*** i chcesz rzezbić z kości to gratuluje ;)
ćwicze 6 miesięcy na sucho trening 12 10 8 czyli na siłe ale nie zupełnie XD czytałem o kreatynie nie spada tak po tym :) do mięśnie dostaje się woda ale mięsień jest zbudowany z wody XD dla tego jak przybierzesz 3 kg w miesniowej to wody skoczy ci po kreatynie tyle ile te 3 kg potrzebują ;) nitrobolon rozszeza żyły sztucznie dla tego ja dziękuje za takie coś szczególnie że siła jest jak bierzesz a potem żyły się zwężą i dupa ;) to samo jak po innych mocnych suplach XD chce jeden pożądny cykl na kreatynie co myślicie o jabczanie do tego będzie dieta i więcej koksów nie chce :D

Tytuł:
*

Pojazd:
tomus pisze:
bassboten pisze:
hehe nie zgodze się tu :) jak masz z czego rzeźbic dobra alle jak jestes chuda pi*** i chcesz rzezbić z kości to gratuluje ;)
ćwicze 6 miesięcy na sucho trening 12 10 8 czyli na siłe ale nie zupełnie XD czytałem o kreatynie nie spada tak po tym :) do mięśnie dostaje się woda ale mięsień jest zbudowany z wody XD dla tego jak przybierzesz 3 kg w miesniowej to wody skoczy ci po kreatynie tyle ile te 3 kg potrzebują ;) nitrobolon rozszeza żyły sztucznie dla tego ja dziękuje za takie coś szczególnie że siła jest jak bierzesz a potem żyły się zwężą i dupa ;) to samo jak po innych mocnych suplach XD chce jeden pożądny cykl na kreatynie co myślicie o jabczanie do tego będzie dieta i więcej koksów nie chce :D

Nie zrozumieliśmy się heh, ty piszesz o treningu na masę i ok zgadzam się xd.
Oczywiście najpierw masa, a później rzeźba jak masz już z czego rzeźbić. :)

Nitrobolon to nic innego niż najnormalniejszy w świecie stack kreatynowy.
Na 1 cykl tak jak pisałem mono, później 6 tyg przerwy i następny cyklik, zima-masa, przed wakacjami wycinka i tak cały czas jak się wkręcisz porządnie w temat heh :mrgreen:

I na przyszłość jak potrzebujecie info o siłce, tylko sfd/kfd, na większości innych for piszą takie głupoty, że aż się czytać nie chce .

Tytuł:
**

Pojazd:
http://allegro.pl/silny-jablczan-kreaty ... 03374.html coś takiego ??

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
tomus, miałem i polecam :)

Obrazek
Obrazek

Tytuł:
**

Pojazd:
a taka ilość starczy czy o większe od razu zakupić ?
ile na masie przybyłeś ?

Tytuł:
*

Pojazd:
Starczy na ok. 11 dni treningowych czyli tyle co nic. :P
Cykl 6-8 tygodni.
Do kreatyny glukoza i tauryna.
Po co wydawać kasę na suple jak się nie ma na ten temat zielonego pojęcia? :twisted:

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Raptor R700 i 80 Cab
Siemka, z powodu, że drążek w pokoju odpada, chce sobie zakupić, hantle, chyba tak to się nazywa nie? :mrgreen:

Dajcie jakieś namiary na allegro, na jakieś tanie i dobre hantle :P

Edit : Może to być jakiś komplet hantli z gryfem. : )

razor99 pisze:
muszę prowadzić jedną ręką bo już na obie ręce nie mogę

- Bo?
razor99 pisze:
bo jak waliłem to miałem zgiętą rękę w łokciu oraz w nadgarstku

Obrazek

Ostatnio zmieniony 11 lut 2011, 3:56 przez JawoR, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
bassboten pisze:
Starczy na ok. 11 dni treningowych czyli tyle co nic. :P
Cykl 6-8 tygodni.
Po co wydawać kasę na suple jak się nie ma na ten temat zielonego pojęcia? :twisted:

No właśnie, po co kupowałeś, jak nie masz pojęcia :) Tak bez patrzenia w google, po co kupiłeś glukozę, jeżeli kreatyna doskonale wchłania się z byle jakim cukrem złożonym ( nawet banana wciągnąć ) , no chyba że szpanik :d

Ja aktualnie odpuszczam na miesiąc siłownie i zajmuje się hardkorową wycinką. Jestem już w miarę zdrowy, kupie sobie jakiś dresik i zacznę się 'katować' w biegu. W domu jakiś trening domatora by nie stracić masy mięśniowej i elo.

Tytuł:
**

Pojazd:
bassboten pisze:
Starczy na ok. 11 dni treningowych czyli tyle co nic.
Cykl 6-8 tygodni.
Po co wydawać kasę na suple jak się nie ma na ten temat zielonego pojęcia?

nie wiem dla tego pytam się żeby się dowiedzieć panie wszystkowiedzący.
czyli taką wziąć od razu najlepiej http://allegro.pl/trec-cm3-180kap-tcm-j ... 33213.html mówiłem już ze chce tylko kreatyne połączoną z moją dietą ;)

Tytuł:
*

Pojazd:
Nie jestem wszystkowiedzący, tematem akurat zajmowałem się prawie 2 lata do tego mam dużych kumpli. Ta z linku starczy ci dokładnie na 2x więcej, sam sobie policz na ile dni, bo widzę, że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem.
Zależy Ci na kasie tak?
http://allegro.pl/najsilniejsza-kreatyna-vitalmax-creatin-500g-i1440490264.html#gallery
Starczy na cały cykl.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: mamy, taty i siostry
Na początek bym bardziej radził Gainery.
Miałem do wyboru kreatynę, albo gainera.
Ogółem polecam Gain Bolica 6000. Na prawdę czuję różnicę.
Bo jak chcecie się porządnie w kreatynę bawić to od razu trzeba dekstrozę z tauryną+ węglowodany i fajnie by było, jakby się białko też dorzuciło.
A to już są koszta niesamowite. Ale jeden koleś z siłowni tak bierze, to po cyklu 7tygodni to się tak rozwalił :O
Zaczynał z wagą 74kg przy ok 190cm wzrostu, teraz waży około 100kg(90ileś, ale nie pamiętam ile:P Więcej niż 95 na pewno). Niby nie dużo, ale moim zdaniem, taki przyrost w takim czasie, to jest niezły wynik.
Ale na suple szło mnóstwo kasy...
Dzisiaj mieliśmy ostatni trening razem, bo on cykl skończył.

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
lucek15 pisze:
Na początek bym bardziej radził Gainery.
Miałem do wyboru kreatynę, albo gainera.
Ogółem polecam Gain Bolica 6000. Na prawdę czuję różnicę.
Bo jak chcecie się porządnie w kreatynę bawić to od razu trzeba dekstrozę z tauryną+ węglowodany i fajnie by było, jakby się białko też dorzuciło.
A to już są koszta niesamowite. Ale jeden koleś z siłowni tak bierze, to po cyklu 7tygodni to się tak rozwalił :O
Zaczynał z wagą 74kg przy ok 190cm wzrostu, teraz waży około 100kg(90ileś, ale nie pamiętam ile:P Więcej niż 95 na pewno). Niby nie dużo, ale moim zdaniem, taki przyrost w takim czasie, to jest niezły wynik.
Ale na suple szło mnóstwo kasy...
Dzisiaj mieliśmy ostatni trening razem, bo on cykl skończył.

Po co desktroza, po co tauryna ! No powiedz. Jak nie masz siły na siłowni, no to ekhem - fajnie masz ;)

Tytuł:
**

Pojazd:
dobra u mnie jest ten trec w aptece to go kupie :) to plus moja dieta będzie git ;)

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Sendzia, z tydzień temu obiecywałem fotkę mojego bica, wstawiam dopiero teraz bo dziś odebrałem modem bo się zwalił :mrgreen:

http://img825.imageshack.us/i/bicek.jpg/

Tytuł:

Pojazd: Renault Megane II
metrakit, nie ma szalu :roll:

Obrazek
http://www.facebook.com/ScooterClubJG

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
ronilus, no i zle też nie jest ! Według mnie dość elegancko :D. Ćwicz dalej :D. Tylko się mi tak wydaje, że masz nie proporcionalny triceps do bica. Taki się dużo mniejszy wydaję, może przez zdjęcie :D.

http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Romet/717/94345

Ostatnio zmieniony 12 lut 2011, 15:06 przez pumba10022, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
tak na szybko je robiłem, miałem wstawić od razu, ale modem padł. Już chyba ze 2 miesiąc nie ćwiczę. Czekam na sprzęt, zamówiłem cały zestaw Marbo

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6847 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 343  Następna