Dzisiaj jest 06 sie 2025, 18:56

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6847 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 343  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

Pojazd: Renault Megane II
Power666 pisze:
Na razie staram się jeść mało a często, unikam słodyczy, czipsów i innych ch$@@w :roll:
no i bardzo dobrze mało a często co 2-3 godziny

Obrazek
http://www.facebook.com/ScooterClubJG

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ty Dawid, robisz 30 min na bieżni i jesteś ekto ? To powodzenia w łapaniu masy :) Można 5 do 10 minut po treningu po wypiciu carbo / dostarczeniu węgli żeby dotlenić i ukrwić mięśnie, oraz usunąć toksyny po treningu. Do 2H na siłowni ? Efektywny trening trwa do 45 minut , ew. godzina. I efektywny trening to ból , pot - ja zacząłem czerpać z tego przyjemność. Umówmy się - chodzimy na siłownie dla siebie, nie możecie motywować się - koledzy przestaną się ze mnie śmiać etc. Będą z was szydzić, gdy będziecie wpierdalać mięso na przerwach, gdy będziecie 'duzi' będą wam cisnąć od koksów. Przecież jak przez zimę urosłem to tylko ciągle ' Kreatyne wciągasz nosem ? ' ' Pokazuj ślady igieł na łapach ' etc. :) Ale w końcu oni zaczęli chodzić na siłownie i ogarniać brzuchy :P

Ja tam na Animalu zdrowo wpierdalałem czipsunie, lodziki i nic się nie stało, bo potem to spalałem :) Ew. możecie się zabawić w modelki i po każdym posiłku do kibelka i bełcik :P A właśnie po Animalu jest oporowe uczucie zgagi, gdyż w składzie jest cayenne (chili) mocne i szczególnie jak się zmęczycie, to będzie was paliło :) Ale jogurcik czy mleczko i nie ma. Ajj - a no i jak kogoś kopie redbull , to to go wytrzepie. Na mnie takie rzeczy nie działają ale i tak czułem jakiś tam przypływ mocy, ale jak to ktoś kiedyś powiedział ' Jak chcesz pobudzenia , to se fete kup ' :P

Cytuj:
.a siedze w branży juz pare ładnych latek .

Cytuj:
Cytat:

:cool: :cool:

Ostatnio zmieniony 25 sie 2011, 10:33 przez Sendzia, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: 147 JTDm
Kurdę chyba to kupie :P . Przez ostatni czas zrzuciłem z 81 na 75 przy 180 ale brzuch nadal jest :/

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
^DawiD^, jeśli ćwiczysz na masę to powinieneś max 10 min bieżni wolnym tempem zrobić przed treningiem żeby całą energię zostawić na ćwiczenia siłowe... Potem po treningu możesz koło 20 min na jakimś orbitreku np zrobić ale tempem takim żeby uspokoić organizm po wycisku. Do tego chyba aminokwasy rozgałęzione (BCAA) ale nie jestem pewien.

ZOBACZ!

Sprzedam wydech tecnigas next r w chromie stan idealny ! P/G

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: Air Max System
Sendzia pisze:
Ty Dawid, robisz 30 min na bieżni i jesteś ekto ? To powodzenia w łapaniu masy

wicherq94 pisze:
^DawiD^, jeśli ćwiczysz na masę to powinieneś max 10 min bieżni wolnym tempem zrobić przed treningiem żeby całą energię zostawić na ćwiczenia siłowe...

Ja pisałem Powerowi jak ma robić na spalanie :D Przecież nie pisalem o sobie ;)
Sendzia pisze:
Do 2H na siłowni ? Efektywny trening trwa do 45 minut , ew. godzina. I efektywny trening to ból , pot - ja zacząłem czerpać z tego przyjemność.

Ja też czerpie z tego przyjemność :) Ale jak robię klatkę i triceps to idzie mi ok. 1h45min, bo ćwiczymy we 2 z kolegą. Zależy co tego dnia robię :) Czasem siedzę godzinę, czasem dwie :wink:
Jeździmy także rowerami (8km w jedną stronę) do kolegi na siłkę bo ma naprawdę dobrą, wtedy jest pompa ;) Nie ćwiczę na nogi dlatego często jeżdże rowerem :wink:

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Siemka .. mam problem

Mam 14 lat , odrazu powiem ze nie jestem wysoki

Moj problem polega na tym ze bardzo chciałbym zaczac cwiczyc , ale dowiedzialem sie ze podobno od tego sie nie rosnie ?? znaczy się od przeciązania kregoosłupa.

Czy to prawda? Jezeli tak to czy mozna pominac cwiczenia na kregoslup ??
Z góry dzięki :)

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Piotrek20972 pisze:
Jezeli tak to czy mozna pominac cwiczenia na kregoslup ??

W tym wieku lepiej żebyś nie ćwiczył na plecy. Czyli podciąganie na drążku i inne ćwiczenia na plecy odchodzą.
Piotrek20972 pisze:
ale dowiedzialem sie ze podobno od tego sie nie rosnie ?? znaczy się od przeciązania kregoosłupa.

Mit.. :wink: Ludzi tylko może wcisnąć jak mają po 250kg na sztandze jak leży to na plecach.

Ćwiczyć możesz klatkę, triceps, biceps, barki, kaptury ;) Oczywiście nogi też możesz, ćwiczenia na nogi to już od 10roku życia (czy nawet wcześniej) można rozpoczynać.

Głupot nie pisze bo bym nie pisał jakbym się nie znał.

Ostatnio zmieniony 02 wrz 2011, 17:28 przez ^DawiD^, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
cos kolego się pomyliłeś ^

jest coś takiego jak guma[sprezyna] obciazenie sam regulujesz, i ćwiczysz. Możesz robić kazdy cwiczenia ktore nie osłabiaja i nie obciazaja rdzenia kregosłupa. Czyli praktycznie wszystko ale na małym obciążeniu. Żeby nie tyrać nie wiadomo ile bo nie ma takiej potrzeby. Wystarczy systematyczność i dieta. Tyle z mojej strony :)

pozdrawiam, szerokości

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

manta980, Może i po części masz rację, ale znasz początkowy zapał na siłownię.

Piotrek20972
Dobrze by było gdybyś większość ciężarów miał tak ustawione, by było 10 powtórzeń w jednej serii.

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Dzieki wielkie chlopaki :D

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Bmw e82
Moim zdaniem siłownie powinno się zaczac w wieku 17/18 lat . Zaczełem trochę wcześniej i już pokrzywiony jestem

facebook.pl/weldonespawmichalak
Spawanie TIG. MAG . MMA - aluminium, stal nierdzewna, stal czarna itp

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Michalak pisze:
Zaczełem trochę wcześniej i już pokrzywiony jestem

tzn. ?

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Boże jak ja ciągnąłem ponad 30 na bica i np. 60 na modlitewniku to potem nie mogłem nadgarstkami ruszać w szkole :) Pewnie o takie pokrzywienie chodzi. Potem musiałem jakieś maści etc. wcierać i trochę pomagało, bossu mówił żeby ogarnąć jeszcze bandaże usztywniające, ale bez przesady :P

A to że nie można zaczynać za wcześnie, mój kolega w wieku 15 lat ciągnął już mete i jakoś żyje :0

Cytuj:

Cytuj:
Cytat:

Ostatnio zmieniony 03 wrz 2011, 12:46 przez Sendzia, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Sendzia, 60kg na bica? :shock:

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
60kg na bica? jeszcze na modlitewniku? Chyba jakieś żarty. Ja na prostej sztandze 50 kg ćwiczę bicepsy a uwierz mi, że mam dużo siły

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Powinno po każdej wizycie na siłowni poświęcić kilkanaście minut na rozciągnięcie całego ciała. To podstawa żeby nie mieć przykurczy

pozdrawiam, szerokości

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

manta980 pisze:
Powinno po każdej wizycie na siłowni poświęcić kilkanaście minut na rozciągnięcie całego ciała. To podstawa żeby nie mieć przykurczy

Przed treningiem to podstawa, jeśli nie chce się nic naderwać, a potem zwijać z bólu.

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
60 kg przy pozycji wyprostowanej na sztandze zakrzywionej w ostatniej serii chyba nie jest jakimś wielkim wyczynem ? Ja widziałem kolesia który wcale nie był gigantem i robił 60 ale na sztandze takiej do wyciskania :) I metrakit, jak mówiłem, nie zaczynałem od 40 kg gostka tylko od misia , więc to byłby wstyd gdybym nie miał jakiejś tam siły :) A w ostatniej serii hanteleki 30 kg naprzemiennie też nie ból bo w ostatniej robiłem najczęściej 6 powtórzeń żeby się dobić :) Ale spoko, teraz jestem słabiutki, będzie trzeba wracać do formy , idę się właśnie zważyć :P

A i mój kolega nie chodząc na żadną siłownię na modlitewniku ciągnął 40 kg a wcale jakoś opór silny nie jest.

// Zważyłem się i 90 kg przy 190 cm wzrostu , nie jest źle, zważając na to, że brzuszka nie mam :P Ale znowu wracam do biegania :?

Cytuj:

Cytuj:
Cytat:

Ostatnio zmieniony 04 wrz 2011, 9:38 przez Sendzia, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

90kg przy takim wzroście to dobrze.

ale te kilosy na bajca to coś nie ogarniam. ;O

Ostatnio zmieniony 04 wrz 2011, 11:04 przez ^DawiD^, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Jest dobrze , jeszcze przez wrzesień podziałam sobie z bieganiem, brzuszkami i potem mamusia mi obiecała, że kupi suple jakie będę chciał :P Więc białeczko 5kg , kreatynka UNS'a bo jest dobra i tania, Booster przedtreningowy, BCAA etc etc.

Po prostu niektórzy mają predyspozycje, ja np. urosłem wysoki, chociaż mój ojciec jest niziutki (170 cm wzrostu, ja mam 190 :P) , jego ojciec też był niski, ale obaj są wykur... silni - ja w stosunku do ojca, to jestem piczka. Mój kolega tak samo, ma chyba 180 cm wzrostu, 96 kg wagi , biceps 38 (tylko , że mu spadł z 45 :P) i mnie na łapę bierze po paru minutach gdy ja opadam z sił po paru atakach :P Mam też zioma który waży 70 kg na full rzeźbie i rozpieprzał starego sterydziarza 120 kg wagi (oczywiście grubio też, ale masa mięśniowa też), tylko , że to sterydy - pompujesz się i nie ma siły, ale nadal o tym intensywnie myślę. Ale gdy wrócę na tą siłkę, boje się , że będzie jeszcze gorzej niż na początku, co prawda łapy mam już nawet w miarę wyrzeźbione, ale klata to porażka, nie chodząc na siłkę było lepiej ... :( Ale nie wiem czy już kiedyś pisałem , ale przed pójściem na siłownię siłowaliśmy się w klasie na rękę, powiedzmy byłem 5'ty na 15 chłopaków, jednak mam taki charakter , że nie znoszę przegranych i nie odpuszczam nikomu - powiedziałem, wracam za 3 tygodnie i każdy z was jest rozje** :cool: i to co zrobiłem, do teraz jest legendą w klasie, a ze mnie żartowali, że ciągnę sterydy, a kreatyne wciągam nosem :)

Cytuj:

Cytuj:
Cytat:

Ostatnio zmieniony 04 wrz 2011, 11:46 przez Sendzia, łącznie zmieniany 1 raz

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6847 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 343  Następna