Dzisiaj jest 06 maja 2025, 0:16

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6847 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118 ... 343  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
A Panowie mam takie pytanko, robię brzuch od 5 miesięcy bodajże, chciałbym po raz kolejny zmienić repertuar ćwiczeń. Czy a6w jest dobrym ćwiczeniem mięśni brzucha?
Czy bardziej dla tych, którzy chcą schudnąć? (dodam, że u mnie na brzuchu 0 tłuszczu :) )

Obrazek

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
jak zero tłuszcz to możesz robić ale podobno ćwiczenia obciążają kręgosłup wiec lepiej celuj w ABS albo zwykłe ćwiczenia na brzuch.

Tytuł:
*

Pojazd:
Jak tam wam idzie wyciskanie ? :P

Cylek Stage6 Pro Sport Tuned by Redus
Kartery Tuned by Redus
Wariator Stage6 R/T
Wydech tecnigas RS70
Gaźnik Stage6 BE 21.
Króciec z zaworem Stage6.
itp.
http://www.forum.mieloch.pl
Booster Vertical Drag Racer Ful Sport

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Panowie jako że pogoda coraz ładniejsza to czas wystawic rower w celu spalenia zbednych zapasów tłuszczu i tu pytanie jakie długie trasy i jakim tempem pokonywać, kondycja raczej słaba ale myślę żeby zacząć od powiedzmy 10km tempem w granicach 20 paru km/h, i dystans stopniowo zwiekszać powiedzmy do 20km i tempo podnieśc od tych 27km/h,
Jakieś inne propozycje, dodam że na dietę raczej nei zamierzam przechodzić bo i tak zmieniłem moje nawyki żywieniowe wywaliłem słodycze napoje, zmieniłem pory jedzenia i to już dało efekt zgubienia 14-15kg i waga sie utrzymuje ewnetualne wahnięcia +/- 1kg,

Obrazek
Ku pamięci[*]

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
elo pany mam problem ćwiczę na siłowni ok 2 lata i czuję że przestaje przynosić jakieś efekty i mam kilka pytań:

1. Jak zmienić sposób ćwiczeń aby zaczęły przynosić efekty. ćwiczę 2 razy w tygodniu. pierwszy dzień klata i biceps a drugi barki i plecy. Gdy zaczynałem ćwiczyć to 50kg wycisnąłem ledwo 3 razy a teraz 90kg 1 raz.

2. na dniach skończę własną siłkę więc będę mógł ćwiczyć częściej. Jak rozłożyć te ćwiczenia lub jakieś dołożyć tak na 4 dni w tygodniu??

3.Gdy ćwiczę to często jestem ospały co proponujecie aby się trochę pobudzić żeby lepiej się ćwiczyło

4. Znacie jakieś dobre witaminy? Chodzi mi głównie o magnez potas itp. bo często mnie skurcze łapią.

looknij jedynego takiego gas gas-a---> http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=89043

Sprzedam skuter pilne!!!

http://otomoto.pl/piaggio-typhoon-okazj ... 88687.html

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
piaggiotph,
1.Gdzie tu triceps, kaptur, nogi, przedramie? Dodaj te partie mięśni do treningu ;) Moge ci zeskanowac mój plan pisany przez kolesia z długoletnim stażem na siłce. :D 3 dniowy.

2. Jeśli masz czas to na 4 dni. Zależy to też od tego czy coś bierzesz. Bierzesz coś?

3.Nie op..... się :D Tak serio to może jakaś kreatyna albo przed treningówka? Ja od paru dni Biore Anadraulic State Gt ładnie kopie ;/ tylko smak 2/5 ale da się wypic

4.Tu ci nie pomogę, bo nie mam takiego problemu.

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Jeśli chodzi o skurcze to idź do apteki i powiedz że chcesz magnez ja biore byle jaki i po paru dniach skurcze znikły.
Ćwiczę już 6 miesięcy, skończyłem cykl na kreatynie 3 tygodniowy, i teraz szykuje coś grubszego na wakacje 7tyg na mono to nie za dużo?

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: Mz Rt 125/Beta ARK
piaggiotph pisze:
3.Gdy ćwiczę to często jestem ospały co proponujecie aby się trochę pobudzić żeby lepiej się ćwiczyło
Możesz kupić jakieś suple przed treningowe np. super pump max ,albo hardkorowo nox pump extreame w saszetkach , ale po nim niezła śruba łapie :D

Cytuj:
2. na dniach skończę własną siłkę więc będę mógł ćwiczyć częściej. Jak rozłożyć te ćwiczenia lub jakieś dołożyć tak na 4 dni w tygodniu??

ja bym sobie odpuścił 4 dni , lepiej 3 ( pon, śro , ptk. i 2 dni na większa regenerację )

Cytuj:
1. Jak zmienić sposób ćwiczeń aby zaczęły przynosić efekty. ćwiczę 2 razy w tygodniu. pierwszy dzień klata i biceps a drugi barki i plecy. Gdy zaczynałem ćwiczyć to 50kg wycisnąłem ledwo 3 razy a teraz 90kg 1 raz.

Jak skończysz siłkę to proponuję taki układ :
pon - klata bic kaptury
śro- Bary tric nogi
ptk plecy bic

Moja Beta ARK

Wbijać :D .

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Popylacz, widzę ,że jesteś z tych co idą na łatwiznę :lol: :lol:

Nie pisz posta pod postem - Pat!

Moja Beta ARK

Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 1:00 przez szybkikoks, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
nie no ludzie mają staż 6 miesięcy i już kończą cykl kreatynowy albo zaczynają.... a potem się dziwicie, że nic nie rośnie :roll:

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Już kiedyś było pisane że to moja sprawa co biore i kiedy biore chce się tylko poradzieć, 3tyg na krecie to nie dużo, potem już w wakacje coś cykne. reszte jade na sucho także...
szybkikoks, nie wiem czy na łatwiznę, jak się je kreatyne to też trzeba konkretnie ćwiczyć i trzymać dietę, znam typów to po 3 tygodniach na siłce mete przygryzają .

Ostatnio zmieniony 11 kwie 2012, 14:04 przez Popylacz, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Popylacz, to zobaczymy jak będzie ze zdrowiem po tej metce mądralo

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: Air Max System
Popylacz pisze:
Już kiedyś było pisane że to moja sprawa co biore

Nie bądź taki do przodu, bo kolega Ci mówi co dobre, a Ty jeszcze wybrzydzasz.
szybkikoks, bary i nogi? Masakryczne połączenie, nawet któryś kulturysta mówił o tym.

Ostatnio zmieniony 11 kwie 2012, 15:15 przez ^DawiD^, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

^DawiD^ pisze:
bary i nogi?
znaczy nogi najlepiej robić na osobnym treningu , ale ja nie mam czasu na więcej w tygodniu a co do takiego połączenia to znowu nie jest złe , bo jak by nie patrzeć musiał bym robić z klatą lub plecami a to na jedno wychodzi . Mi to przynosi jakieś efekty więc tak ćwiczę .

Moja Beta ARK

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
szybkikoks,
Kod:
Możesz kupić jakieś suple przed treningowe np. super pump max ,albo hardkorowo nox pump extreame w saszetkach , ale po nim niezła śruba łapie

Zainteresowało mnie to bardzo, trenuje boks i siła mi jest potrzeba. Czy to jest zdrowe Twoim zdaniem? Musze w miarę zdrowo się odżywiać. Czy to nie jest jakiś tam koks gdzie tylko wygląd daje? Mowa o Gaspari Nutrition Super Pump MAX 640g to co poleciłeś.

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Panowie jako że pogoda coraz ładniejsza to czas wystawic rower w celu spalenia zbednych zapasów tłuszczu i tu pytanie jakie długie trasy i jakim tempem pokonywać, kondycja raczej słaba ale myślę żeby zacząć od powiedzmy 10km tempem w granicach 20 paru km/h, i dystans stopniowo zwiekszać powiedzmy do 20km i tempo podnieśc od tych 27km/h?
Jakieś inne propozycje, dodam że na dietę raczej nei zamierzam przechodzić bo i tak zmieniłem moje nawyki żywieniowe wywaliłem słodycze napoje, zmieniłem pory jedzenia i to już dało efekt zgubienia 14-15kg i waga sie utrzymuje ewnetualne wahnięcia +/- 1kg,

Obrazek
Ku pamięci[*]

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Siema, mam do was banalene pytanie zapisałem się na siłke i byłem już na 4 treningach i gościu powiedział mi że będziemy robić na mase, to czyli co? Żebym był gruby, czy żeby mieć mieśnia ?

Aerox----> Project Zima 2012/2013
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?p ... t=#2052988

Zapraszam!!!

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Masa czyli, że będziecie ćwiczyć, aby jak najwięcej siły nabyć. A pewnie później rzeźba, żeby to wszystko ładnie wyrzeźbić.

Tytuł:

Pojazd: Renault Megane II
Szop'ek pisze:
Masa czyli, że będziecie ćwiczyć, aby jak najwięcej siły nabyć. A pewnie później rzeźba, żeby to wszystko ładnie wyrzeźbić.
przeczytaj to co napisałeś i zastanów się nad tym ,a później puknij się w głowę .

kamil1234, Masę czyli będziesz robił masę mięśniową tzn. będą tobie rosły mięśnie jednoczesnie trochę siły przybędzie ale nie tyle co byś trenował na siłę. Trenujesz z trenerem czy jakimś kolega ?
ziolas94, Podaj wagę i wzrost. Pamiętaj że spalamy tłuszcz przy odpowiednim pulsie. Jeździj na rowerze 3-5 razy w tygodniu po 1h tempem aby puls był odpowiedni do spalania tkanki tłuszczowej

Obrazek
http://www.facebook.com/ScooterClubJG

Ostatnio zmieniony 12 kwie 2012, 20:56 przez ronilus, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*

Pojazd:
ziolas94, Jeździj na rowerze 3-5 razy w tygodniu po 1h tempem aby puls był odpowiedni do spalania tkanki tłuszczowej[/quote]

Jazda na rowerze to zuo, wpływa negatywnie na potencje ;<
Tak mówią "naukowcy" :D >>KLIK<<

Obrazek

Sprzedam wszystkie sportowe części P/G oraz cały silnik !!
http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.p ... 30#1683630

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6847 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118 ... 343  Następna