Dzisiaj jest 01 sie 2025, 10:24

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6847 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94 ... 343  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Piaggio ZIp II
http://allegro.pl/lawka-pod-sztange-wyc ... 66090.html
ma ktoś może tą ławkę bo na święta chyba ją dostane i chciał bym wiedzieć czy jest solidna

Zobacz mojego zipka ------->
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?p=1770100#1770100

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
actimel, wytrzyma, nawet jak wyglądasz jak koleszka w avku :D. Tylko co Ci po tym jak w zestawie brak sztangi i obciążeń ?

http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Romet/717/94345

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Piaggio ZIp II
pumba10022, Ja dużo szczuplej wyglądam niż kolega w avku

Akurat mam obciążenia i sztangi hantle itd. ale mam ławkę z deski a jako że nadchodzą święta to czas na coś lepszego .

Zobacz mojego zipka ------->
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?p=1770100#1770100

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Testował ktoś double blast'a ?? Opyla się ?? Jest naprawdę taka pompa ??

I co mi polecanie na początek. Mam 187 cm wzrostu i ważę 69 kg. Wiem muszę wpierw coś na masę brać coś dobrego a niedrogiego,dietę też sobie wprowadzam powoli taką na masę. Stejki dadzą coś na masie ?? Nie mam za bardzo gdzie pakować mam tylko hantelki i sztangę.
Da coś poradzić nie chodzi mi o wygląd hardkorowego koksa ale żeby była siła i masy tak przybyło około 10 kg. Jakiś trening ułożycie mi jakiś plan treningów ?? I doradzicie coś ??

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
Sprzedam części Katana,Sym,Peugeot,Romet,Jawa
TANIO GG 10293344

Ostatnio zmieniony 15 gru 2011, 21:16 przez bartos212, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Stary, są różne organizmy. Po Nox Pumpie pompa była okay (tylko pamiętaj, pompa to wrażenie napompowanych mięśni, i tylko tyle - po zwykłym treningu też masz, tylko krócej :)) , pobudzenie prawie żadne. Ale jak kogoś kopie kawa i red bulle, to to go wywali w kosmos.

Cytuj:
.a siedze w branży juz pare ładnych latek .

Cytuj:
Cytat:

:cool: :cool:

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Jaki jest według was najlepszy dodatek do diety na mase ?? Co brać dodatkowo

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
TANIO GG 10293344

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: Air Max System
bartos212, odżywka? najlepsza to gainer. Ludzie kupując białko myślą, że dostaną super masy, ale zapominają o węglowodanach, które są także ważne.
Powiedz też ile dostarczasz białka i węglowodanów dziennie.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Sam dokładnie nie wiem ale na pewno za mało. I właśnie dlatego pytam ile i co najlepiej jeść dopiero zaczynam

TANIO GG 10293344

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
bartos212, MegaMass każdemu pomaga. :mrgreen:

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?p=809767 <----- APCIA RS 125 <3

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?p=1330010#1330010 Can-am 800

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Jutro też kolesia od WF w szkole popytam bo on taki pakerek jest.
Dzięki za info

TANIO GG 10293344

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
warto brać http://allegro.pl/bardzo-mocna-lawka-po ... 17970.html ?? czy lepiej dołożyć i kupić coś solidniejszego ?

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Jeżeli już wybieracie ławkę to bym radził z oddzielnymi stojakami ...
Ławka pochyła czyli opcja : skos dół, poziom, skos góra 30stopni bodajże, skos 45góra i 90stopni, Siedzisko też pochyłe, poziom i w górę.
Wbijcie na Marbo tam coś znajdziecie, sam mam taką ławkę tylko że ja w zestawie brałem, nie samą ławkę.
Ale sprawdza się a te szmelce z allegro za 250 zł to nie wygodne są to raz, a dwa nie sprawdzają się tak, po pół roku od zakupu na pewno bedziesz załować.
A jeszcze jak ma taka ławka przyrząd do rozpiętek to strasznie o niego się sztangą uderza.
Odradzam po całości, miałem okazje ćwiczyć na tych ławkach i chociaż posiadacze powiedzą że super, to jest inaczej bo nie mają porównania ..

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Scratch pisze:
Jeżeli już wybieracie ławkę to bym radził z oddzielnymi stojakami ...
Ławka pochyła czyli opcja : skos dół, poziom, skos góra 30stopni bodajże, skos 45góra i 90stopni, Siedzisko też pochyłe, poziom i w górę.
Wbijcie na Marbo tam coś znajdziecie, sam mam taką ławkę tylko że ja w zestawie brałem, nie samą ławkę.
Ale sprawdza się a te szmelce z allegro za 250 zł to nie wygodne są to raz, a dwa nie sprawdzają się tak, po pół roku od zakupu na pewno bedziesz załować.
A jeszcze jak ma taka ławka przyrząd do rozpiętek to strasznie o niego się sztangą uderza.
Odradzam po całości, miałem okazje ćwiczyć na tych ławkach i chociaż posiadacze powiedzą że super, to jest inaczej bo nie mają porównania ..

ja i chyba i tak ja wybiorę ponieważ jestem początkujący w tych sprawach a na początek nie będę kupował jakiś ławek za grubą kasę.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
A i ktoś tam wyżej naoglądał się burneiki i bierze wszystko serio co powie taki bydlak,
Burneika ogólnie gość na + ale komercja, double blast i te inne to reklama.
Stejki stejki to do śmiechu, fakt faktem bedziesz jadł to bedzie masa, ale nie chodzi tu o stejki a o produkty najmniej przetworzone,
dostarczanie odpowiednich ilości białko,węgle, tłuszcze i KCAL ! i wtedy będzie efekt.
Najważniejsze się nie opierdzielać, a i szczerze mówiąc to radził bym zacząć od siłowego treningu, lub podjechać z dietą 2 miesiące na masówce a potem siłowy, sam tego nie robiłem ale osoby co robiły siłówkę + aeroby co znam to mają mały BF , masa nie większa ode mnie a siła wyższa i to 1.5raza to bynajmniej ...

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
slawek0104,
http://allegro.pl/marbo-semi-pro-lawecz ... 75500.html

Do tego stojak , tylko nie taki pojedynczy a 2 oddzielne, uwierz że nie będziesz żałował, a tą którą kupisz wyklinał po kilku miesiącach.
Do tego wiedz że w tą za 200 zł chinszczyzne nie włożysz później ani modlitewnika, ani wyciągu, a w marbo kiedyś jak będziesz chciał dokupisz sobie modlitewnik i te sprawy i będzie profeska ;)

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Scratch pisze:
slawek0104,
http://allegro.pl/marbo-semi-pro-lawecz ... 75500.html

Do tego stojak , tylko nie taki pojedynczy a 2 oddzielne, uwierz że nie będziesz żałował, a tą którą kupisz wyklinał po kilku miesiącach.
Do tego wiedz że w tą za 200 zł chinszczyzne nie włożysz później ani modlitewnika, ani wyciągu, a w marbo kiedyś jak będziesz chciał dokupisz sobie modlitewnik i te sprawy i będzie profeska ;)

właśnie w tej co dałem link jest już modlitewnik a ta ławka 300 zł i nic tam nie ma ani prasy na nogi a ni nic ;/

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Cześć.Ja mam już ławczkę , gryf , obciążniki do 50kg , wyciąg , motylki , prasa , modlitewnik . Jestem początkujący i nie bardzo wiem jakie ćwiczenia , po ile powtórzeń , ile serii dziennie , i czy robić jakieś przerwy ?
Mógłby ktoś mi udzielić jakichś rad ? Masa jest :D
Dzięki , i pozdrawiam :mrgreen:

:)

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
slawek0104, Twój wybór, tylko że w tej twojej masz na stałe prasę, ja sobie mogę przekładać, albo wgl wyjąć, jak tam wolisz , zobaczysz jaka niewygodna za kilkka miesiecy bedziesz narzekał.
A ta od marbo to nie jest aż taka wygórowana cena w tym masz skos dolny.
Chyba że poszukaj innej ławki ale samej bez stojaków ze skosem dolnym i bez niczego ogólnie samą ławkę do której możesz dokładać z czasem modlitewnik , prasę czy wyciąg, (lepsza opcja - wyciąg na ścianę)

speedfightwrc,
Duże partie 12-10-8 lub 12-10-8-6
Małe partie (bic, tric) 10-8-6 taki układ w seriach.
Najlepiej na początek 3-4 razy w tygu,
Łączysz duże partie z małymi po 2 partie na dzień.
czyli. np klatkę z bicem. plecy z tricem.
jeżeli robisz nogi całościowo to rób danego dnia tylko nogi bo jak walniesz z barami to ani sie nie spompujesz dobrze ani nic.. I regeneracja lipa później.

możesz brzuch robić, ja np nie robię bo mi się nie chce ale dobrze jest robić ;)
wtedy mozesz brzuch nawet codziennie, albo np 2-3 razy w tygu łączyć właśnie z dużymi partiami.
Zawsze najpierw duża partia później mała.

Trening duża + mała partia powinien trwać do 1.5h ! najlepiej mniej.
Przerwy w ćwiczeniach po 2 do 3,5 minuty .
Pić dużo wody podczas treinngu. minimum 1 litr !
No tak z grubsza to wszystko.

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Scratch,
Ale przerwy liczone w dniach jakieś ?
Bo wielcy znafcy z podwórka mówią że trzeba co drugi dzień robić bo mi się mięśnie spalą niby .
Ja robię kiedy mam czas , bo wiadomo szkoła .
W poniedziałek godzina na klatę , biceps .
We wtorek wyciąg + klata .
W czwartek klata , biceps .
W piątek wyciąg i biceps / triceps
Sobota to klata i biceps/triceps.
W serii 10 powtórzeń . Jakoś tak godzina , może 1,5h dziennie schodzi . I rano kilka pompek robię .
Biegać nie mogę , brzuszków też bo mam jakieś problemy z kręgosłupem . Narazie na pierwszy rzut oka widać że mam krzywy . Na prawą stronę jestem przekrzywiony , a wiąże to ze złamaniem kolana . Przez o inaczej chodzę i kolano nie jest tak sprawne jak kiedys . W poniedziałek jadę do szpitala zrobić zdj itp , także brzuch musi poczekać .

:)

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Też mam krzywiznę widać to, nikt mi tego nigdy nie stwierdził za małego ( lekarze są ślepi ?) ale ćwiczę wszystko .
Trochę Ci powiem że źle robisz że cały czas klatkę, wlasnie chodzi też o regeneracje.
ale też o to że to na pewno nie na masę, bardziej chyba do wytrzymałości bym dał taki trening.
Klatę rób max 2x w tygodniu np. poniedziałek i piątek.
Do tego biceps też możesz 2x.

we wtorek rób bary i tric.
środa może być wolna.
czwartek plecki.

inaczej bedziesz ćwiczył przemęczał się. A najgorzej dla bica tyle razy w tygu go harować ....
Do tego taki trening nic Ci nie da za bardzo,
Najważniejsze to ostry trening, dobra dieta i sen, jak się nie wysypiasz to też nie będzie ani regeneracji, ani chęci do ćwiczeń...
Także musisz troche pozmieniać.
Lepiej ćwiczyć 3 dni w tygu niż np.5 i te same ćwiczenia. No chyba że nie chodzi tu o masę a wytrzymałość ale to też harówa za ostra ..

A i nie trzeba co drugi dzien cwiczyć, mozna ćwiczyć wlaściwie codziennie ale zależy co.
Bo np tak jak Ty robisz klate i bic prawie co dziennie to juz nie jest dobrze.
Co jak co ale sobota, niedziela to bardziej od regeneracji dla wątroby :) czyli trzeba ją przepłukać piwkiem lub jak kto woli 7'mioma ;D
a i w tygodniu z jeden dzien bez ćwiczen nie zaszkodzi np wlasnie ta środa.

Ostatnio zmieniony 16 gru 2011, 13:55 przez Scratch, łącznie zmieniany 1 raz

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6847 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94 ... 343  Następna