Dzisiaj jest 07 mar 2025, 2:31

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6847 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 277, 278, 279, 280, 281, 282, 283 ... 343  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
A ja hm, musze sie znowu za jedzenie oraz trening wziąć (przez miesiąc moze bylem z 5 razy na silowni)xd zer0 diety, brak apetytu + ćwiczenie = niechciana "redukcja"-.-.

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: A4 3.0 v6 quattro
nalfi, ja jem wszystko, co mi wpadnie w rękę, byle zgadzało się makro :P Jem Czokapik, piję mleko, bułki- wszystko co jest podobno zakazane na redukcji. Jem 2300-2400cal na redukcji :P. Szczerze mówiąc w ogóle nie odczuwam jakiegoś mega głodu i w ogóle. Wczoraj np. byłem w MCD 2x MacRoyale+ CocaCola 0 i makro i kalorie się zgadzają :D

Ostatnio zmieniony 06 cze 2013, 23:18 przez PlastusR50X, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: Kymco ZX

Ostrzeżenia: 1
za kilka miechów będe się brał w typem na rekę, jest to zakład mojeog kolegi, jak na razie waże 58 kg, ale musze schudnąc 1 kg do zawodów, a on waży jakieś ~70kg , pytanie jak połozyć go w siłowaniu się na rękę?
Dodam, że jest silny, i troche przy sobie ; P
Ja osobiście chodziłem 2 miechy na siłke, i teraz trenuje boks.

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
protomcik, nabrac masy miesniowej?

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
protomcik, Jeśli zależy Ci tylko na tych zawodach, to ćwicz pod zawody. Są specjalne ćwiczenia, które sprawia, że będziesz miał niezłą parę w siłowaniu na rękę. Dodatkowo możesz też robić jakiś FBW, przynajmniej nie będzie potem sytuacji, że tylko kilka grup będziesz miał rozwiniętych do zawodów, a reszta mięśni zostanie.

"It's still your motherf***ing session :D"

Moja zabawka;
http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=166520

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: Mz Rt 125/Beta ARK
Obecny plan :
PON : Klata+triceps

WT: Nogi+brzuch /co drugi tydzień bieganie

ŚR: Barki+kaptury

PT: Plecy+biceps

Ten plan już mi bokiem wychodzi , przez pierwszy miesiąc dawał dość dobre rezultaty , ale teraz zero .
Teraz zastanawiam się nad takim :
Pon: Nogi
Wt:plecy+kaptury
Czw:klata+tric
Pt:Barki+bic

Co o tym sądzicie ? Nie wiem czy dobrze robić plecy i nogi dzień po dniu , bo po MC mam zakwasy na dÓpie :D

Jeśli posiadacie jakieś ciekawe plany to zapodajcie , ważne żeby klata nie była w poniedziałek .

Moja Beta ARK

Wbijać :D .

Tytuł:
Awatar użytkownika

szybkikoks, ja w pon robię martwy ciąg a w środę nogi :P. Zamień wtorek z czwartkiem i po problemie :P. Zakwas chyba Cię nie trzyma dłużej niż 2dni? :P
Mój plan- Podpiedrolony od WarszawskiegoKoksa Owcy, tyle że ja lekko sobie go poprawiłem pod siebie :P.
Obrazek
W pon na plecy robię podciaganie z obciążeniem, ściąganie górnego wąsko, MC i wiosłowanie, w czwartek zamiast ściągania górnego wąsko ściągam szeroko a zamiast MC robię ściąganie dolnego wyciągu.
We wtorek zamiast wyciskania hantli płasko robię pompki na poręczach z obciążeniem.
Środa- nogi to freestyle. Ale głównie std przysiady, suwnica wąsko, prostowanie na 4głowe i zginanie na dwugłowe i łydki to różnie. :mrgreen:
powtórzeń zakres 12-8, 12-6, 10-6, 8-6, 8-4 (zależnie od grup) :D

Ostatnio zmieniony 07 cze 2013, 18:41 przez PlastusR50X, łącznie zmieniany 3 razy

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Pany pany... Lecieć w masówkę? Lat 16, waga 66kg, wzrost175cm gdzieś i tak sobie wyglądam :D

Obrazek

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
lukki999, no nie kur**, redukuj...

Gilera SMT na niezłym secie, wpadnij !
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?p ... 52#2136366

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: Mz Rt 125/Beta ARK
lukki999, pokaż resztę .

Moja Beta ARK

Wbijać :D .

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
lukki999, Tak przy tej wadze i wzroście redukuj haha xd

ps jaka przedtreningowke polecacie?:d

Tytuł:
*

Pojazd:
DooOminO, Ostatnio dostałem w gratisie dwie saszetki "S.A.W" z Treca.
Nigdy wcześniej nie próbowałem innych przedtreningówek, ale jak dla mnie efekt bardzo dobry, po całym dniu pracy była energia żeby zrobić porządny trening, dobra pompa, twardsze mięśnie.
Znajomy z większym doświadczeniem twierdzi, że są lepsze ale ta też daje rade. :<

Tytuł:
Awatar użytkownika

Powiem Wam, że IF koooozak :O. Bałem się treningu na pusty żołądek, ale siła nie dość że jest ta sama, to nieraz przełamałem swoje bariery :shock: . Z przedtreningówego próbowałem Doriana NoxPump- pierwsze 15 porcji kozak, później już było jak po kawie :/ :/ . Próbowałem Vpx - NO Shotgun MHF z 3 razy to dla mnie niesamowita korba, lepszy od NoxPumpa. Napalm Shot- po nim zrobiły mi się rozstępy, też dobra korba się wkręca, ale denerwujące swędzenie jest po nim. A wczoraj zamówiłem MusclePharm - Assault bo jest na niego przecena na SFD :mrgreen: . Zobaczymy co będzie. Wszystkie wcześniejsze preworkouty jadłem na pełny żołądek. :)

Aa i po Dorianie mi się bardzo odbijało na treningu, nieprzyjemna sprawa.

Ostatnio zmieniony 12 cze 2013, 14:49 przez PlastusR50X, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Chłopaki co mam robić... Codziennie robię pompki z http://www.menshealth.pl/fitness/Trening-100-pompek-w-6-tygodni,4629,2 oraz abs II http://www.fighttube.pl/video/7430/8_Min_Abs_Workout_Poziom_2/

Jak na razie to robię pompki przez półtora tygodnia i nie czuję znacznej różnicy. Gdy ze szkoły przychodzę to jestem tak zmęczony, że muszę się przespać... I tak codziennie. Nie powiem, że jest mi to na rękę takie spanie w ciągu dnia. Jestem osobą raczej wysportowaną, ponieważ uprawiam sport. I teraz kieruję do was pytanie, czy mam brać jakieś witaminy, żeby nie chodzić spać po szkole?

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Szop'ek,
Nikomu nie jest na rękę marnować czas w taką ładną pogodę ;)
Co do zmęczenia to myślę że bez żadnych witamin się obejdzie, to są tylko pompki.
Odpowiednia regeneracja (sen) czyli kładź się wcześniej spać i to ma być głęboki sen a nie że Ty przyjdziesz po szkole i się prześpisz wtedy ten sen w nocy nie jest już taki głęboki jak powinien być i to zmęczenie jest większe.
+ oczywiście dieta, albo chociaż staraj się jeść zdrowo bo to Twoje paliwo ;)
Też może to być kwestia przyzwyczajenia organizm teraz wymaga snu po szkole ale jak się przestawisz na jeden głęboki sen to powinno być ok :D
Zależy też jaki sport trenujesz, jak to jest jakaś mega wyczynówka to zmienia postać rzeczy.

Ja sam chodzę na siłownie 4x tyg, do tego kończę lekcje 16-18 i daje rade bez "wspomagaczy"

Gilera SMT na niezłym secie, wpadnij !
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?p ... 52#2136366

Ostatnio zmieniony 13 cze 2013, 20:18 przez GrainV, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
GrainV pisze:
Szop'ek,
Nikomu nie jest na rękę marnować czas w taką ładną pogodę ;)
Co do zmęczenia to myślę że bez żadnych witamin się obejdzie, to są tylko pompki.
Odpowiednia regeneracja (sen) czyli kładź się wcześniej spać i to ma być głęboki sen a nie że Ty przyjdziesz po szkole i się prześpisz wtedy ten sen w nocy nie jest już taki głęboki jak powinien być i to zmęczenie jest większe.
+ oczywiście dieta, albo chociaż staraj się jeść zdrowo bo to Twoje paliwo ;)
Też może to być kwestia przyzwyczajenia organizm teraz wymaga snu po szkole ale jak się przestawisz na jeden głęboki sen to powinno być ok
Zależy też jaki sport trenujesz, jak to jest jakaś mega wyczynówka to zmienia postać rzeczy.

Ja sam chodzę na siłownie 4x tyg, do tego kończę lekcje 16-18 i daje rade bez "wspomagaczy"

Dzięki za pomoc. Trenuję KickBoxing, ale na razie mam przerwę gdyż poprawiam oceny, a w przyszłym tygodniu do roboty idę na całe wakacje. O tym głębokim śnie to nie miałem pojęcia. Staram jeść w miarę zdrowe jedzenie, ale lubię czasem zjeść zupkę chińską, chipsy itp. Jeszcze raz dzięki ;).

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: Rieju RS2 Matrix
Słuchajcie Pany mam prośbę do was doradźcie ćwiczenia mi jakieś ćwiczenia na plecy i bajcepsy i co dokładnie mam brać , jakieś białko czy coś . Jakieś serie , jakaś dieta , ogólnie jestem ziel0ny w temacie i dopiero zaczynam . Jbc to mam prawie 17 lat , 182 wzrostu i ważę 84kg . Nie hejtujcie czy coś tylko pomóżcie .

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
waco666, pomożemy jezeli chociaz troche sie wysilisz i znajdziesz odp w necie.

ps no tak wakacje za dwa tyg. więc wszyscy chca zaczac cwiczyc :D

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: Rieju RS2 Matrix
no dobrze , jestem zielony , mam w domu ławeczke , hantle i sztange + obciążenie do 60 kg , na siłownie staram się chodzić podczas wf bo mam taką możliwość , no cóż do tej pory to 3 tyg można powiedzieć że ćwiczę , do tej pory to dużo wiosłuje i robie dużo ćwiczeń ze sztangą ale co dalej , jak narazie to niewidze żadnych efektów ( wiem że potrzeba czasu ale chociaż powinienem się lepiej czuć a non stop czuje zmęczenie ) wysypiać się wysypiam . No sam niewiem co robić :/

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
a masz chociaz jakis plan? Na poczatek zacznij od fbw.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6847 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 277, 278, 279, 280, 281, 282, 283 ... 343  Następna